1. A new classmate

557 26 2
                                    


ABI'S POV:

Sedela som na krásnej zelenej lúke. Mala som oblečené biele šaty s motýlikmi. Niekoľko pramienkov vlasov som mala ľahko zopnuté do zadu. Postavila som sa a zakrútila sa a zrazu ku mne pribehol krásny chlapec s modrými očami. Pobozkal ma a zatočil ma okolo jeho osi a položil ma na zem. Na lúku položil deku, na ktorú dal košík. Bolo tam víno, jahody a niečo fajnové na zjedenie. Nezaujímalo ma to. Teraz som sa sústredila len naňho. Vytiahol dva poháre a nalial nám víno. Pomaly sa blížil ku mne a pobozkal ma s jeho sladkými perami. Začala som spolupracovať. Ľahla som si na deku a pokračovali sme v bozkávaní.

,, Abi!" niečo so mnou zatriaslo a ja som sa stratila zo sna. ,, Abiiii!" zakričal na mňa môj úžasný braček Jason a zhodil ma z postele.
,, Bože ty idiot!" zakričala som naňho.

,, Musel si ma zobudiť z takého krásneho sna?" zamrmlala som do vankúša a prevalila sa na druhý bok.
,, Áno. Zaspala by si potom do školy a mňa by si potom zjazdila prečo som ťa nezobudil" žmurkol na mňa a zasmial sa. ,, Koľko je hodín?" pozrela som naňho a on sa zaškeril. ,, Sedem, takže máš necelú hodinu, aby si sa obliekla a urobila ostatné veci, ktoré vy ženské ráno robíte" dohovoril a odišiel.

,,Sakra!" povedala som si a rýchlo som vstala z postele.

Išla som do kúpeľne, kde som urobila rannú hygienu a namaľovala sa. Rozčesala som si vlasy a utekala sa obliecť. Dala som si čiernu sukňu, modrú blúzku ( ktorú som si zakasala do sukne) a rukávy som si vykasala po lakeť. Hodila som na seba ešte čiernu koženku a zobrala si rupsak. Zišla som dole po schodoch a zobrala si desiatu z kuchyne, kde som sa rozlúčila s rodičmi.

,, Jason odnesieš ma do školy?" počas toho som si obúvala čierne dierované lodičky. ,, Máš vlastné auto" povedal a ja som naňho hodila psie oči. Mojim očiam nevie odolať. ,, Tak dobre" usmiala som sa a vybehla som von. Nastúpila som si na miesto spolujazdca a mohli sme vyraziť.

,, Jason vyzdvihneš ešte Bellu?" pozrel sa na mňa vražedným pohľadom.
,, Fajn. Ja sa ťa jednoducho nikdy nezbavím" zasmial sa a ja sním.

Napísala som Belle smsku, že ju vyzdvihneme pred domom. Prišli sme tam a ona tam stála v celej svojej kráse. Zakývala som jej a ona sa hneď rútila k autu a automaticky si sadla dozadu. ,, Kde si tak dlho? Nikdy nemeškáš!" povedala s nadvihnutým obočím. ,, Prepáč, ale zaspala som. Keby nie Jasona tak by som zaspala asi úplne" zasmiali sme sa a pridal sa aj Jason. ,, Dobre no. Ďakujem Jason, že si zobudil nášho spachtoša. Inak by som meškala aj ja" usmiali sa na seba cez zrkadlo a Jason na ňu žmurkol. Čo to do pekla bolo?

Prišli sme ku škole, vystúpili sme z auta a poďakovali sa Jasonovi za odvoz. Upravila som si sukňu a blúzku, a tašku som si dala na plece.

,, Pripravená?" spýtala som sa Anabelle. ,, Ja vždy" žmurkla na mňa a usmiali sme sa. S úsmevom na tvári sme vstúpili do školy. Všetci chalani sa za nami pozerali až mi to bolo trochu divne. ,, Čo na nás tak pozerajú?" zašepkala som Belle. ,, Asi sa nás nevedeli dočkať" zašepkala mi naspäť a ja som sa na ňu pozrela s nadvihnutýn obočím.

,, Tak asi nie" zasmiali sme sa. Prišli sme do triedy, kde som si sadla ku Belle. Zazvonilo na hodinu a prišiel učiteľ, ale nie sám. Ja s Anabelle sme pozerali na zázrak.

,, Milí žiaci, chcem vám predstaviť vášho nového spolužiaka. Volá sa Taylor Lautner. Dúfam, že si sním budete rozumieť" dopovedal a vtedy som si uvedomila, že mám otvorené ústa. ,, Anabelle ty si sadni ku Stacy a Taylor si sadne ku Abigale" och môj bože, to ten riaditeľ urobil naschvál. Sadla som si ako človek a upravila vlasy. Ako išiel ku mne tak so mnou nadviazal očný kontakt a usmial sa.

You are my heroinDonde viven las historias. Descúbrelo ahora