22. ,,Hi, Justin"

49 5 0
                                    


Justin's POV:

,,Justin" ozval sa jej jemný hlások vedľa môjho ucha. ,,Hm" prevalil som sa na chrbát a otvoril jedno oko a potom aj to druhé. Kvôli slnku, ktoré mi svietilo rovno do tváre, som sa zamračil a dal si ruku pred oči.

,,Musíš už vstať, lebo nestihneme do školy" z mojich úst vyšiel povzdych a konečne sa pozrel na to krásne stvorenie stojace predo mnou. ,,Už idem" prikývla a so spodným prádlom v ruke išla do kúpeľne. Vôbec sa mi do tej školy nechce ísť, ale čo mám robiť. S ťažkosťami som sa postavil z postele a ponaťahoval sa. Keďže Abi bola v sprche, tak som musel čakať a tak som sa rozhodol, že nám zatiaľ urobím raňajky. Iba s boxerkami som sa vydal dole do kuchyne, kde som prichystal dva taniere a dva poháre na stôl. Rozhodol som sa urobiť palacinky s nutellou, jahodami, čučoriedkami a šľahačkou. No nie som úžasný? Keď bolo všetko prichystané, tak som nám urobil do pohárov kávu a čakal na Abi. Keď ešte stále nechodila, tak som sa rozhodol ju ísť skontrolovať.

Vybehol som schody a vošiel do izby, kde stála pred skriňou Abi v spodnom prádle a hneď ako zaregistrovala, že nie je sama v izbe, tak sa na mňa pozrela a usmiala sa. ,,Urobil som nám raňajky, tak sa obleč a príď dole" keď som u bol na odchode tak ma zastavil Abiin hlas. ,,Justin?" otočil som sa a prešiel k nej. ,,Áno?" ,,Potrebujem, aby si mi vybral niečo na seba. Neviem čo si mám obliecť" fňukla a prosebne sa na mňa pozrela. ,,Tak dobre" uchechtol som sa a otočil sa čelom k skrini. Vytiahol som z nej čierne jeansy s vysokým pásom a k tomu sivý svetrík nad pupkom. Veci som jej podal, ale ešte som vytiahol čiernu koženú bundu, aby jej nebola zima. Predsa sa už ochladilo. ,,A k tomu si daj ešte biele polovičné conversy a čierny náramok a bude to hotové" usmial som sa na ňu a dal jej pusu na čelo. ,,Ďakujem, si zlato" cmukla na mňa a obliekla sa.

Vyzerala úžasne, veci jej sedeli ako uliate a na nej to vyzeralo fantasticky. Asi sa dám na módneho návrhára. Iba žartujem, hh. ,,Vyzeráš úchvatne, zlato" kusol som si do pery a žmurkol na ňu. ,,Ďakujem. Ešte sa namaľujem a prídem dole, bude to chvíľka" prikývol som a odišiel som dole do kuchyne, aby mala súkromie. Neprešlo ani 5 minút a ona sa objavila v kuchyni.

,,Si rýchla" podal som jej kávu a sadol si za stôl. ,,Veď vieš, roky praxe a navyše som hladná" uchechtla sa a pustila sa do jedla. ,,Dobrú chuť" ,,Dobrú" zasmial som sa a taktiež sa pustil do jedla.

Keď sme dojedli, tak som všetok riad poukladal do myčky a vypil kávu, ktorej som sa ani nedotkol. ,,Idem sa osprchovať" povedal som Abi, ktorá len prikývla a vybehol som schody rovno do jej izby. Do ruky som schmatol čisté CK boxerky a vošiel do kúpeľne, kde som sa osprchoval. Dal som si na seba boxerky, vyfénoval som si vlasy, umyl zuby a striekol na seba voňavku. Z kúpeľne som išiel rovno do izby, kde som si na seba hodil čierne skinny jeansy, biele tričko a čiernu koženú bundu. Obul som si svoje čierne topánky zo včera, zobral si ruksak a s mobilom v ruke som zbehol schody do predsiene, kde čakala Abi.

,,Môžeme?" prikývol som a vyšiel z domu rovno k svojmu autu, keď ma zastavil Abiin hlas. ,,Nejdeš so mnou v aute?" nechápavo sa na mňa pozerala a ukázala na svoje čierne BMW. ,,Prepáč, ale dohodol som sa s chalanmi, že ich vyzdvihnem. Možno nabudúce. Vidíme sa v škole" kývol som na ňu hlavou a s nie dobrým pocitom som zaliezol do svojej čiernej Audiny a vydal sa smer škola.

Viem, že by som jej nemal klamať, ale zabolelo by ju to ak by som jej povedal pravdu. Bol som v polke cesty do školy, keď mi začal vyzváňať telefón vo vrecku na jeansoch. V jednej ruke som zvieral volant a s druhou som prijal hovor od Ryana. ,,Ahoj, Ryan" ,,Čau, Justin. Počúvaj, mohol by si ma po ceste do školy vyzdvihnúť u mňa? Moje auto sa pokazilo a autobusom sa mi vážne ísť nechce" jeho hlas bol priam až zúfalý. ,,Som na ceste" boli moje posledné slová a pri prvej križovatke som zabočil do ľava smerom k Ryanovi.

You are my heroinWhere stories live. Discover now