11. I Love my brother.

170 12 0
                                    

Hi guys?! A som späť s ďaľšou kapčou tohto príbehu. Som rada,že si to aspoň niekto číta.

Veľa štastia do čítania.
    Komenty&Vote
.         *Sima

Ráno pohľad Abi:

Pomaly som otvárala oči. Slnečné lúče mi dopadali na tvár. Podoprela som sa lakťami a usmiala sa. Dneska je veľký deň. Pozrela som sa vedľa seba a uvidela Ryana ako si spokojne odfukuje. Usmiala som sa a dala mu pusu na nos. Pomrvil sa a povedal niečo ako 'mami ešte 10 minút' zasmiala som sa a s obmotanou dekou som išla ku skrini.

Zobrala som si bielu podprsenku a biele nohavičky.Vybrala som si

Vybrala som si

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


(To sú kraťasi len tak pre zaujímavosť :D)

Veci som si zobrala do kúpeľne a zamkla sa. Deku som položila na skrinku a vošla do sprchy. Zapla som vlažnú príjemnú vodu a chvíľku tam len tak stála. Zobrala som si vanilkový sprchový gél a aplikovala ho na telo. Potom som si zobrala jahodový šampón na vlasy a aplikovala ho na vlasy. Všetky mydliny som zmyla a zastavila vodu. Vyšla som zo sprchy a osušila sa. Natiahla som na seba spodné prádlo a vyfénovala si vlasy. Vytiahla som žehličku a zastrčila ju do zástrčky. Keď bola zohriatá začala som žehliť vlasy. Žehličku som potom odložila a vybrala si maľovátka. Na pleť som si nič nedávala. Na mihalnice som si dala riasenku a na pery jahodový lesk.

Potom som si obliekla veci,ktoré som mala prichystané,nastriekala som na seba ešte pár kvapiek voňavky a odomkla som kúpeľňu. Uterák som prevesila cez dvere a zhasla som svetlo v kúpeľni. Cítila som na sebe pohľad tak som sa otočila a Ryan na mňa pozeral a hryzol si do pery. Usmiala som sa a kľakla si pred neho.
,, Neže si tú peru rozkúšeš." Žmurkla som naňho a postavila sa.
,, Aj tebe prajem dobré ráno." Žmurkol na mňa Ryan a stiahol ma naňho. Usmiala som sa a sadla si naňho obkročmo. Nahla som a dala mu pusu na pery. Pritiahol si ma bližšie a bozk prehĺbil. Zrazu som sa ocitla pod ním.

Ráno pohľad Justin:

Ráno som vstal dosť skoro. Strašne sa teším na Abiinu oslavu. Áno teším sa ako malé decko v škôlke,ale čo už. Ani si neviem predstaviť ten pohľad Abi keď uvidí čo som pre ňu urobil. Usmial som sa a vstal z postele. Prišiel som ku skrini a orvoril ju. Vybral som si biele  kalvin klein boxerky a

 Vybral som si biele  kalvin klein boxerky a

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You are my heroinWhere stories live. Discover now