3. Please don't cry

288 16 3
                                    

Ráno:

Ráno som sa zobudila na buchot z dola. Justin ešte spal tak sa tam pôjdem pozrieť, možno to bude len niekto z chalanov. Nechcem Justina zobudiť. Dala som si jeho tričko, nohavičky a išla som pomaly dole schodami. Ten muž alebo chlapec stál chrbtom a bola tma tak som nevedela kto to je.

,, Ehm-ehm" Dala som mu na náznak, aby sa otočil. Otočil sa a bol to Jason? Čo tu ten robí!

,, Jason? Čo tu robíš!" Skríkla som naňho a on sa ku mne približoval. Trochu som sa ho bála.
,, Prišiel som si po teba." Povedal to kľudným hlasom a približoval sa ďalej. Pozerala som sa naňho so strachom v očiach.

,, Ale ja nejdem nikde! Ostanem tu a ty mi v tom nezabrániš! Asi si si zmýlil dom lebo Anabella býva úplne inde než Justin a vlastne aj ja." Pozerala som sa naňho s hnevom v očiach. On zastal a pozrel sa na mňa s jedným z tých jeho pohľadov, že ,,Čo si to povedala?" 

,, Čo? Ty bývaš sním? Po jednom dni? To nemyslíš vážne! Tak ja po teba prídem lebo mi chýbaš a ty povieš, že bývaš sním?! Tak toto si vyprosím!" Zakričal až to bolo počuť k Justinovi. Jasonovi sa ryli do očí slzy a zošuchol sa dole po dverách. Prišla som k nemu a objala som ho tak ako som najviac vedela.

,, Prepáč Jason. Nemyslela som, že ti tak ublížim. Len som chcela byť s Justinom. Konečne som si našla niekoho do koho som po uši zamilovaná. Je to úžasný pocit. A-" skočil mi Jason do reči s rozplakaným hlasom.
,, Abi ja ťa chápem,že sa ešte stále hneváš kvôli tomu, že som ti to nepovedal len pochop, že sa o teba neskutočne bojím a nechcem o teba prísť. Neviem si predstaviť, že by sa ti niečo stalo. Asi by som sa zabil tiež." Rozplakal sa ešte viac.

 Nevydržala som to a padali mi vodopády z očí. Strašne ma dojal čo mi povedal. Ľúbim svojho brata. Je to moja opora. On je moje všetko. Neviem čo by som bez neho robila. Jason si utrel slzy a pozrel na mňa.

,, Och, bože prepáč, že som ťa rozplakal to som nechcel." Pozrela som naňho a usmiala sa. Objal ma a ja som mu silný stisk opätovala. Sadla som si na jeho kolená a obímala ho. Dala som mu pusu na líčko a položila si hlavu na jeho hruď. Este mi tiekli trochu slzy, ale neskôr prestali.

,, Abi kde si? Deje sa nieč-" Nedopovedal Justin a pozeral sa na mňa s otvorenými ústami. Mal na sebe iba tepláky a bolo vidno jeho telo.
,, Ahoj láska. Toto je môj brat Jason, Jason toto je môj priateľ Justin." Postavila som sa a ukazovala som na nich. Justin si odfúkol a podali si ruky.                                                                                 ,, Jason a Justin budete jesť raňajky?" Spýtala som sa ich a pozerala raz na Justina a raz na Jasona.                                                                                                                                                                                        ,, Ja si dám láska som hladný ako vlk." Povedal Justin s úsmevom a dal mi pusu na čelo.                  ,, Jason?" Pozeral sa do zeme so smutným výrazom.                                                                                        ,, Ja...ja nebudem. Radšej pôjdem domov." Povedal s úsmevom na tvári. 

Prišla som ku Jasonovi a hľadala som v ňom jeho. Pravého Jasona ,ktorý sa so mnou smial, chodil so mnou na prechádzky, šalil sa so mnou no nič som v ňom nevidela. Nič z jeho smutnej nálady nieje Jason. Objala som ho a šepkala do ucha: ,, Jason čo sa deje?" Spýtala som sa ho s obavami v hlase. Cítila som ako mi nejaká tekutá tekutina močí tričko. Jason plače. Silnejšie ma objal a ja jeho tiež. Justin na nás celý čas pozeral a sladko sa usmieval.

You are my heroinWhere stories live. Discover now