2. Me and Justin?

363 20 4
                                    

ABI'S POV:

,, Jason!" kričala som na Jasona, aby vstal. ,, Jasooon!" kričala som naňho ďalej. ,, Bože čo chceš?" otvoril tie jeho veľké kukadlá a pozeral na mňa vražedným pohľadom. ,, Je zase sedem, obleč sa a urob veci, ktoré máš. Musíš ma odniesť do školy a cestou zobrať Bellu. Tak ja sa idem zatiaľ obliecť pa" pozeral na mňa ako keby ma prvýkrát videl. Cestou do izby som sa zasmiala.

Vyzliekla som sa, dala si studenú sprchu a hodila na seba spodné prádlo a ešte sa namaľovala. Postavila som sa pred skriňu a rozmýšľala som, čo si oblečiem. Nakoniec som si dala riflové kraťasy, crop top a na to čiernu koženku. Vlasy som si dala do drdola, zobrala tašku a išla som dole kde ma už čakal rozospatý Jason. Iba som sa naňho usmiala a roztrapatila jeho vlasy ešte viac než mal. Zobrala som si desiatu a obula tenisky. Konečne sme vyrazili s autom za Bellou. Bella mala oblečené čierno-biele šaty, baleríny a niekoľko prameňov vlasov si zopla do zadu. Seklo jej to. Sadla si dozadu ako stále.

,, Ahoj Abi!" pozrela sa s úsmevom na Jasona. ,, Ahoj Jason!" žmurkli na seba a zase som nechápala čo sa deje.
,, Počúvajte ma vy dvaja, neviem čo je medzi vami, ale videl by to aj slepý, že sa správate divne. Takže okamžite vyklopte čo mi tajíte!" pozerala som sa najprv na jedného a potom na druhého. Nič nehovorili, len na seba pozerali. Naznačovali si niečo s očami, ale nevedela som to rozuzliť.

,, Tak, ja a Anabelle spolu....." nevedel to dopovedať tak to dopovedala ona: ,,Chodíme" pozerala som sa na nich s otvorenými ústami. Nemala som slov. A pritom mi to zatajili takže sa s nimi nebavím. Som veľká urážlivka takže ma neodsudzujte. Zavrela som ústa, otočila hlavu a pozerala von oknom. Z oka sa mi vynorila jedna neposlušná slza, ktorú som rychle zotrela. Ani neviem prečo plačem. Preto lebo mi to nepovedali? Lebo mi to nepovedal môj brat, s ktorým si hovoríme všetko? Ani neviem. Neriešim to. Som na nich naštvaná a dlho aj budem. Keď Jason zastavil hneď som vyletela von a ani sa mu nepozdravila. Prišla som ku skrinkám a vyberala som si veci, keď som zrazu zacítila ako mi niekto dýchal na krk, tak som sa otočila a stál tam Justin s tým jeho sexy úsmevom.

,, Čo chceš Justin?" podráždene som sa ho spýtala. ,, Ja len či by si nešla dnes do kina?" zasmiala som sa a pretočila očami. Keď som uvidela Bellu tak mi úsmev klesol. ,, Okej. O koľkej po mňa prídeš?" usmiala som sa naňho..falošne. ,, O piatej. Buď prichystaná" žmurkol na mňa a chystal sa odísť, no ja som ho potiahla za zápestie a pritiahla ho k sebe. ,, A odniesol by si ma po škole domov?" pošepkala som mu do ucha. ,,Samozrejme" zašepkal naspäť. Pobozkala som ho a keď som odchádzala do triedy, tak som naňho žmurkla. On ostal stáť na mieste a usmieval sa do blba.

Taylor dneska neprišiel do školy. Škoda, bola by sranda. Zasmiala som sa a pokrútila nad mojimi myšlienkami hlavou.

,, Slečna Maison, je vám niečo smiešne?" spýtal sa ma učiteľ. ,, Nič, iba som si na niečo spomenula, prepáčte" usmiala som sa naňho. Do triedy vošiel Justin a sadol si vedľa mňa. ,, Pán Bieber, prečo meškáte?" spýtal sa učiteľ s nadvihutým obočím.
,, Prišlo mi nevoľno" pozrel sa na zem. Je nejaký divný. ,, Dobre, chápem" povedal a ďalej vysvetľoval učivo.

Napíšem mu smsku...

Ja: Čo sa ti stalo?
Justin: Nič čo by malo?
Ja: Nehovor, že nič keď vidím ako sa správaš. Si divný. Je to preto, že som ti dala pusu?
Justin: Z časti hej
Ja: A z tej druhej?
Justin: Že si súhlasila s kinom
Ja: Poď po hodine na wcka
Justin: dobre

Dopísali sme si a ja som rozmýšľala, čo urobím. Mám to! Justin zo mňa nespustil zrak a stále sa usmieval. Bol strašne zlatý. Jeho oči a úsmev. Dobre kľud Abi. Zazvonilo a ja som vyšla s úsmevom na wcka. Upravila som sa a čakala na Justina. Otvorili sa dvere a Justin na mňa pozeral. ,, No, tak čo si chcela?" pozeral si ma od dola až hore. ,, Pohrať sa" zasmiala som sa a blížila sa k Justinovi. ,, Čože?" nechápavo sa na mňa pozrel, ale potom mu to došlo a zasmial sa. Ja som už bola pri ňom a usmievala sa naňho.

You are my heroinWhere stories live. Discover now