13. Where is Justin?

136 10 0
                                    

Ahojteeee a som späť s novou kapitolou. Dúfam,že sa tešíte a budete "dojatí" z tejto kapitoly 😉

Komenty&Vote
Vaša
*Sima 💕💗

No keď som prišla dole tak ma čakalo nie milé prekvapenie. Justin tam nebol?!
,, Jason kde je Justin?" Pozrela som sa naňho s nádejou v očiach.
,, Išiel domov." Prikývla som. Jasne,že idem za ním.
,, Ďakujem. Za také dve hoďky som doma. Pa." Dala som mu pusu na líčko a utekala sa obuť. Obula som si vansy a utekala von z domu. Diaľkovým som odomkla auto a ihneď nasadla. Pripútala som sa a so šmyknutím gúm som odišla. Zaparkovala som pred jeho domom a výstúpila som z auta. Zamkla som ho a upravila som si trochu vlasy. Prišla som pred dvere a zazvonila som. Za chvíľku mi otvoril Justin v celej svojej kráse. Ihneď som sa naňho vrhla. Bol zaskočený no po tom so mnou spolupracoval.

Chytil ma okolo pása a jednou rukou zabuchol dvere,na ktoré ma hneď prilepil. Dravo ma bozkával a ja som mu bozky opätovala. Chytil ma za zadok a stlačil ho v dlaniach. Ako na povel som na neho vyskočila a nohy som si obmotala okolo jeho pása. Ruky som premiestnila na jeho zátylok a viac si ho k sebe pritiahla. Rukami blúdil po mojom tele až k lemu môjho trička,ktoré mi následne vyzliekol a hodil na dlážku. Odtrhol sa od dverí a išiel so mnou pomaly po schodoch hore. Keď už sme boli pred jeho dverami tak
ma jednou rukou pustil a otvoril dvere. Vošiel dnu a s nohou zabuchol dvere. Jemne sme dopadli na mäkkú posteľ. Rozkročila som nohy aby si medzi ne mohol Justin ľahnúť. Tak aj urobil. Jednu ruku položil tesne vedľa mojej hlavy a druhou mi držal stehno. Odlepil sa mi od pier a robil si vlhkú cestičku po mojom krku až ku kraťasom,ktoré dal ihneď dole. Po tom sa vrátil naspäť k mojim perám a dravo sa na nich vrhol.

Nepáčilo sa mi,že ja som bola jediná,ktorá bola len v spodnom prádle tak som nás v najbližšej chvíli pretočila a hneď si na Justina sadla obkročmo. Rukami som blúdila po jeho tele až ku lemu trička a jedným švyhom som mu ho dala dole a odhodila niekde na podlahu. Nahla som sa k jeho perám a dala mu na ne letmý bozk. Od pier som mu vsádzala jemné bozky až ku nohaviciam. Odopla som gombíky a aj zips a dala mu ich dole. Keď ich mal pri kotníkoch tak si ich odkopol. Naspäť som sa vrátila k jeho perám a než som stačila žmurknúť tak nás Justin pretočil naspäť takže som bola pod ním. Rukami zablúdil pod môj chrbát a odopol mi podprsenku,ktorú po tom odhodil na podlahu. Odlepil sa mi od pier a pre šiel mi na prsia,ktoré láskal v dlaniach. Hral sa s mojimi bradavkami a ja som mu zato oplácala vzdychy.

Rukami pre šiel k môjmu lemu od nohavičiek a strhol ich zo mňa. Hlavou pre šiel ku môjmu vchodu a začal ho dráždiť jazykom.
,, Och môj bože." Prehla som sa v chrbte a zavzdychala. Po tom Justin do mňa vo šiel dvoma prstami a keď už sa blížil môj orgazmus tak zo mňa prsty vytiahol a olízal si ich. Zavrčala som a on sa zasmial. Keď sa chce hrať tak fajn. Pretočila som nás a sadla som si naňho obkročmo presne na jeho rozkrok. Začala som sa trieť rozkrokom o jeho penis. Justin mi chytil boky a drtil mi ich.
,, Ach Abi." Zavzdychal a prehol sa. Zasmiala som sa a zliezla z neho dole. On sa na mňa naštvane pozrel a ja som sa zasmiala čo ho rozhnevalo ešte viac.
,, Tak toto si robiť nemala." Zavrčal mi to do ucha a ja som si kusla do pery. Stiahla som mu boxerky a on do mňa nečakane a tvrdo vnikol. Zavzdychala som a prehla som sa v chrbte. Začal tvrdo a rýchlo prirážať a mne sa to páčilo.

Naše vzdychy za niesli po celom dome.
,, Ach." Zavzdychala som keď do mňa silnejšie prirazil.
,, Si úžasná." Zavrčal mi do ucha a kusol mi doňho. Začali sme sa vášnivo bozkávať. Ruky som mu zaplietla do vlasov a nechala ich tam.
,, Justin." Zavzdychala som.
,, Krič moje meno baby." Zavrčal. Zasa. Čo má s tým vrčaním preboha.
,, Och,Justin!" Zakričala som a vtedy som dosiahla orgazmus. Justin ešte niekoľko krát prirazil a urobil sa aj on. Dal mi pusu na pery a zvalil sa vedľa mňa.
,, To....bolo to-" zakoktala som a Justin to dokončil ,,ÚŽASNÉ!" zakričal a ja som sa mu zasmiala do hrude.

You are my heroinWhere stories live. Discover now