12. Now come here

137 11 2
                                    

Ahojteee?!  Tak dneska sa dozviete kto bol v tej obývačke 😊.
Dúfam,že sa vám bude táto kapitola páčiť.
Túto časť venujem: @FuckingPrincess,@JustinMallette pretože ste mi pomohly. Ďakujem vám 😢💕. Mám vás rada❤❤❤

      Komenty&Vote please
            Vaša *Sima 💕💕

Abi:

Stála som tam ako socha s otvorenými ústami a pozerala sa na dotyčného/dotyčnú. Po toľkych zasraných rokoch sa ma uráčil/a navštíviť. Bolo na čase!? Cítila som ako mi stekajú slzy dole po líciach. Nechala som ich voľne padať dole. Dala som si ruku pred ústa a a zavzlykala. Ja neverím vlastným očiam,že je tu. Je v mojom dome a sedí na mojom gauči. Utiera si slzy a usmieva sa na mňa.

,, Prečo?" Spýtala som sa. Nič iné som vysloviť nevedela iba jedno prečo? Som fakt úbohá.
,, J-ja som sa pokúšala ťa nájsť. Čo i len jedna stopa no keď som zistila,ž-že už nebývaš v Stratforde tak som sa zrútila. Plakala som každý zasraný deň kvôli tebe. Ani raz si sa mi neozvala. Všetko,všetko som robila aby som ťa našla. Ty! Ty moja najlepšia kamarátka si len tak odídeš a ani sa nerozlúčiš? Bolo to od teba hnusné Amy?!" Zakričala som a ešte viac sa rozplakala. Amy na mňa len pozerala a plakala. Neudržala som sa a bežala ku nej. Objala som ju a usmievala sa počas plaču.

Kľakla som si na kolená a nepúšťala ju. Po 10 minútach sme sa od seba odtrhli a pozerali si do oči.
,, Prepáč mi to. Ja som robila čo sa dalo. Stále som na teba myslela a plakala. Nenávidela som rodičov zato,že sa mi nedovolili s tebou ani rozlúčiť. Ale neľutujem to,že som sa sem vrátila. Som späť pri svojej láske." Zasmiali sme sa a navzájom si poutierali slzy. Dali sme si pusu na pery a objali sa. Tá pusa je u nás zvyk. Nie nie sme lesby aj keď sme si to raz mysleli.

,, Ľúbim ťa Abi." Povedala Amy a utrela mi poslednú neposlušnú slzu,ktorá mi spadla z oka.
,, Aj ja teba Amy." Usmiali sme sa na seba a ešte raz sa objali. Keď som sa pozrela za seba tak tam stáli chalani s otvorenými ústami dokorán a pozerali na nás. Len Jason sa usmieval. Tak asi ju spoznal.
,, Zatvorte tie huby lebo vám tam niečo vletí." Povedala som a čapla ich po zadku. Oni sa hneď "prebrali" a začala som ich zoznamovať.
,, Takže Amy toto je Justin,Ryan a Jason,ktorého asi poznáš a chalani toto je Amy." Ukazovala som na nich a zoznamovala. Podali si ruky a pozerali na seba. Prišla Amy ku mne a objala ma.

,, Stavím sa,že ten sexoš Justin s tebou chodí." Zašepkala mi a ja som sa zarazila. Nechcela som na to spomínať.
,, Musím ťa sklamať zlatko,ale nie. Ryan so mnou chodí a ja si myslím,že je tiež sexy." Žmurkla som na ňu a usmiala sa.
,, Takže je voľný?" Nadvyhla obočie a usmievala sa.
,, Nie?! Nieje voľný!" Zasyčala som na ňu a vybehla hore schodami. Nie,nie,nie! Ja som na ňu nechcela byť hnusná,ale ja ho ešte stále milujem. Zabuchla som za sebou dvere a skĺzla som po nich dole. Začala som plakať. Hlavu som si dala do dlaní a rozmýšľala som nad tým aká som hlúpa.

Pohľad Justin:

Tá Amy je strašne sexy. No nemá na Abi. Ju milujem a Amy nepoznám.
,, Nie nieje voľný?!" Zakričala Abi. Počul som už iba dupot po schodoch a zabuchnutie dverí. Niečo sa stalo. Chalani sa na mňa pozerali.

,, Idem sa tam pozrieť." Povedal som a išiel smerom ku schodom. Narazil som na Amy,ktorá sedela na zemi a mala červené oči a pozerala do zeme. Keď si všimla,že nieje sama tak si poutierala slzy a pozrela na mňa. Smutne sa na mňa pozrela a usmiala sa. Sadol som si ku nej.
,, Čo sa stalo?" Opýtal som sa a ona zvlykla. Hladkal som ju po chrbte a upokojoval ju aj keby som mal ísť za Abi.
,, Ja ani neviem. Proste stáli sme tu a......" rozprávala a ja som sa usmieval. Vybuchla a povedala,že s niekým chodím len preto lebo jej kamarátka ma chce zbaliť? Dobreee.
,, No a po tom vybuchla a utekala hore." Dopovedala a začala plakať.

You are my heroinOù les histoires vivent. Découvrez maintenant