H11-D5

1.2K 51 32
                                    

~Ollie Black~

Mijn ouders en Christian lopen net naar binnen. Amy kijkt me aan.. geen emotie niks. Had ik het misschien niet moeten vertellen?

Nee nee het is goed dat ik het verteld heb.

Ze vertelde haar twee grootste geheimen dus ik moest wel wat terug doen.

'Leuk om jullie te ontmoeten.' Zegt Amy dan beleefd zoals altijd en glimlacht dan naar mijn ouders en Christian.

'Oliver.' Zegt ze zacht zodat alleen ik het hoor.. ze weet hoeveel pijn mijn naam noemt en het voelt goed dat ze het zo zegt.. het voelt geweldig eigenlijk.

Ze loopt snel weg.

'Dusss.' Zegt Christian en kijkt haar na. 'Ze is mager.. magerder dan ik me herinner.' Zegt Christian. Ik knik.

'Ze is knap.' Zegt mam. Ik knik weer. 'Is er iets Ollie?' Vraagt pap dan.. ik schud langzaam mijn hoofd twijfelend of ik wel moet antwoorden.

'Ollie.' Zegt Christian dan en ik zie dat hij de toon van mam heeft aangenomen als ze streng is. 'Ze weet het.' Zeg ik zacht. Pap, mam en Christian weten precies waar ik het over heb. 'Ik heb het haar verteld.'

'Olli-'

'Ik ben moe..' onderbreek ik mam. 'Ik ga slapen.'

'Jenny komt zo.' Zegt ze dan. 'Maak me maar wakker als ze er is.'

'Uitkijken.' Zegt Christian als pap en mam al weg zijn gegaan. 'Wat?' Vraag ik verward. 'Ze vind je leuk.' Ik schud mijn hoofd. 'Nee nee.. ze is een fan. Fans vinden Idols altijd leuk.'

'Ze is geen fan Ollie. Je weet het dondersgoed je wilt het gewoon niet zien.' En Christian loopt weg.

Ze is wel een fan.. toch?

~Amy Manchester~

//#\\

Het is maandag (een week later) 17:30... of terwijl ik zit langzaam wat eten naar binnen te werken. Ja ze eten hier vroeg.. al eten sommige mensen om 17:00... Dan komt er iemand met op krukken naar binnen. Hij heeft een grijze joggingbroek aan en een zwart t-shirt. Hij zoekt de kantine rond en als hij mij ziet gaat hij mijn kant op. Hij gaat onhandig tegenover me zitten.

'Hoe gaat het?' Zeg ik zacht. 'Goed goed.' Zegt hij heel stil. 'Je moet eten.' Ik zucht. 'Niet jij ook al!'

'Amy.'

'Oliver.' Zeg ik op dezelfde zachte fluistertoon.

'Hier.' Hij schuift het bankje rond en komt naast me zitten. Hij pakt mijn vork en stopt hem in mijn hand. Hij pakt mijn hand en zorgt ervoor dat mijn vork een aardappelschijf erop heeft. Hij doet hem met concentratie naar mijn mond en stopt hem er dan in. 'Hier niet zo moeilijk.' Hij gaat weer op zijn oude plek zitten. Ik kauw er dan toch op en slik het door en kijk hem verveeld aan.

'Ik heb geen honger!!!' Ik zucht. Dan komen Mike en Kai erbij. Tony zit ergens anders. 'Hey.' Zegt Mike en grijnst. Hij drukt zijn lippen kort op die van mij en gaat naast me zitten. 'Hoe gaat het?' Vraagt Kai naar Blac- Olive- Ollie... damn it. Misschien moet ik hem gewoon Black blijven noemen.

'Goed.' Zegt hij beleefd. Hij voelt zich niet op zijn gemak. Dan loopt er een meisje binnen. Ze heeft rood lang haar met Blauwe ogen en prachtige sproetjes.. ze heeft een perfect lichaam. Een uitlopend zwarte rokje hangt rond haar middel en ze draagt er een lichtroze t-shirt erin. Haar rode haren heeft ze de bovenste helft in een knot en de rest los. Zwarte hakken heeft ze eronder en haar dunne panty verbergt de lange dunne binnen.

Wanneer ze Black ziet glimlacht ze. Black kijkt alleen maar verward. Ze loopt naar hem toe... IK ZWEER ZELFS HAAR LOOPJE IS PERFECT!!

Een vlaag van jaloezie gaat over me heen. Ik wil haar zijn! Ik wil op haar lijken!

'Black!' Lacht ze. Haar tanden staan perfect en die glimlach is de mooiste glimlach die ik ooit heb gezien. Ik ben niet lesbisch en daar is ook niks mis mee maar dit meisje! Deze vrouw... damn. En ik zie dat meerdere jongens dat ook hebben gezien.

Ik haat haar..

ze is zo perfect.

Ik haat haar!

Ze drukt dan haar lippen op die van Black maar hij trekt niet terug. 'Hey Jen.' Zegt hij als ze weg trekt. THE FUCK IS HAPPENING?
'Ik ben Jenny Hunt.' Zegt ze dan en kijkt beleefd naar ons. Ze blijft even hangen bij mij. 'Jij bent vast Amy.' Glimlacht ze maar haar toon is anders. Ik knik. 'Amy Manchester.' Zeg ik. 'Jongens dit is Jenny mijn vriendin.. Jenny dit zijn mijn vrienden.'

Ik kijk op de klok. 17:56... nog 7 minuten. 'Ik ga.' Zeg ik. 'Wie gaat mee?' Vraagt Black vrijwel direct. 'Op dit moment niemand.' Zeg ik en ik sta op en gooi al het eten weg. 'Amy.' Zegt hij. 'Weet je wat.. stik er lekker in.' Ik loop langs Tony en tik twee keer op zijn schouder. Ik hoor hem opstaan en me achtervolgen. Zo ben ik ook niet alleen.

'Hey wie is dat meisje?' Ik hoor gewoon al dat hij haar knap vind. 'Blacks vriendin.' Zeg ik kort' Hij kijkt verward. 'Hij heeft ons niks daarover verteld.' 'Ben ik in ieder geval niet de enige die het niet wist.'

//#\\

Ik zit verveeld in het lokaal. Het is dinsdag 8:12 en ik was weer eens vroeg. Ik zit achterin en kijk verveeld naar buiten. Nog wat andere vroege vogels zijn er. En Tony die natuurlijk de hele tijd bij me was. Ik weet dat hij het vervelend vind maar toch doet hij het met liefde.

Dan komt erop eens een hele vrolijke Black het lokaal in lopen. 'Christian!' Zeg ik lachend. Hij loopt snel naar me toe. 'Hey Amy!' We omhelzen elkaar even. 'Wat doe je hier? Black is er nog niet.'

'Nee ik kwam hier voor jou! Mijn ouders willen je bedanken aangezien je ons leven hebt gered.' Ik glimlach bescheiden. 'Dus ik moest je uitnodigen om zaterdagavond bij ons te komen eten.'

'Natuurlijk wil ik dat!' Ik glimlach maar die vervaagt snel. 'Is Jenny er dan ook?'

'Dus je hebt Jenny ontmoet. Ze is toch wel aardig?'

'Oh nee zij is perfect.' Zeg ik maar dan loopt Ollie met die bitch naast hem het lokaal in. 'Ze komt hier op school.' Zegt hij zacht en snel. 'Je zal maar moeten wennen.'

Dus we hebben hier een andere bitch.. ik voel me gewoon niet aantrekkelijk, onaardig, onbeleefd en imperfect bij haar.

'Ik zie je zaterdag!' Zeg ik als de bel gaat. Ik omhels hem snel nog en Black kijkt onze kant op. 'Uh meneer zou je de klas willen verlaten?' Vraagt de docent aan Christian.

'Maar natuurlijk.' Zegt hij op een bekakte stem wat me doet glimlachen. Ik ga weer zitten en Christian loopt nog even langs zijn broer. Hij haalt een hand door zijn haar en loopt het lokaal uit.

====
Hey Peepz,
*gaat even dood van schaamte van binnen* het spijt me.. maar ik leef nog, hoop ik. 2 fucking maanden, dit is erg. Okay veel gebeurt in tussen tijd, waaronder 1K meldingen, dus sorry als ik niet op alles heb gereageerd.. Uhm ik ben sinds kort uit de kast gekomen als bisexueel dus als je daar problemen hebt.. je weet waar je me kan ontvolgen.
Ciao 👏🏼👏🏼👋🏼👋🏼

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu