D2 H2

4.1K 189 6
                                    

{ Sara }

De jongens kijken me bezorgd aan en ik ren op de drie badboys af. Ik ren naar de middelste en spring in zijn armen. 'Ook leuk om jou te zien Saar.' Lacht hij. Ik trek me terug. 'Gabriël!' Omhels ik de gene naast hem. 'Ook jou gemist.' Lacht hij. Tod, Mason en Liam komen achter me staan. Ze kijken hun boos aan en ik trek een wenkbrauw op.

'Uh jongens dit is Gabriël mijn neef en Kayne een vriend.' Zeg ik. 'Jongens dit is Tod, Mason en Liam.' Leg ik hun uit. 'Weten we.' Zeggen ze allemaal tegelijk. Ik kijk naar de overige jongen die bij Kayne en Gabriël staat. 'Ik ben-' 'Sara C-Collin.' Hij rent weg en ik trek vragend mijn wenkbrauw omhoog. 'Oké?'

'Goed.' Ik draai me weer om en er hangt een gespannen sfeer. 'Een goudvis komt bij de dokter, de dokter zegt: "Ik zie het al, uit de kom."' Probeer ik de sfeer wat vrolijker te maken. Bij Kayne ontsnapt er nog een glimlachje.

'Hallloooooooo!' Spring ik in het midden en doe een raar dansje. Gabriël schud glimlachend zijn hoofd. 'Wat is er?'

'Ze hebben voor een lange tijd Liam gepest omdat hij gay is.' Sist Tod. Ik kijk Gabriël en Kayne boos aan. 'Ik dacht dat Daniël en Ian altijd zo'n goodie goodie waren.' Zeg ik met mijn handen in mijn zij. 'Zijn ze ook.' Zegt Kayne. 'Maar wij lijken niet op ze, schatje.' Fluistert hij in mijn oor. 'Ik trap je nu alleen niet in je "kroonjuwelen" omdat je een vriend van mijn moeder bent.' Fluister ik waarschuwend terug. Kayne lacht en gaat samen met Gabriël weg. Zo ken ik ze niet!

Ik pak mijn telefoon en druk op het groene knopje. 'Sara waarom bel je?'
'Damn it! Hou je zoon onder controle!' En ik druk weg. Nu nog Ian. Ik bel hem en ik hoor wat piepjes. 'Sara?' 'En ook jij moet je zoon onder controle houden!' En ik hang weer op. 'Zo ken ik ze verdomme niet!' Ik word gebeld en neem op. 'Sara Collin!' Wordt er door de telefoon geschreeuwd.

'Jaaaaa mam?' Zeg ik poeslief. 'Je weet dondersgoed wat er aan de hand is!' 'Jij weet het net zo goed! Me ergens een beetje droppen! Dat is laag! Zelfs voor jou en pap!' En ik hang op en ga lang uit op de vloer liggen. 'Gaat het goed?' Vraagt Liam. Ik schud mijn hoofd.

Ze tillen me omhoog en nemen me mee naar onze kamer. Of nou, ik weet niet bij welke van de drie jongens ik slaap. Volgens mij Tod en Mason. Maar ik weet het niet 100% zeker.

'Alle koeien nog aan toe!' Schreeuw ik. Ze kijken me raar aan. Ik pak mijn telefoon en bel haar meteen. 'Nou dat duurde lang.' Lacht Olivia door de telefoon. 'Olivia je weet niet wat mijn ouders me hebben aan gedaan!'

'Nou?'

'Ik zit op een jongensinternaat!' Schreeuw ik door de telefoon.

'Oké...'

'Olivia! Dit is niet grappig!'

'Eigenlijk wel.'

'OLIVIA!'

'Kijk, je moeder is er goed vanaf gekomen, ik bedoel. Kijk met wie ik bel.' Ik lach even. 'Dus de wereld is nog niet vergaan.'

'Dankjewel.'

'Hé hé hé dit doe ik niet gratis! Zijn er nog leuke jongens?' Ik lach om haar gedrag.

'Kayne en Gabriël zijn er, die zijn oké als gedragen ze zich als strontjochies.' Mike en Olivia hebben hun al een keer ontmoet. 'En ik heb volgens mij drie vrienden gemaakt, Tod, Liam en Mason.' Ze kijken alle drie op van hun telefoon en kijken me geamuseerd aan. 'En Liam is wat voor Mike.' Fluister ik wat de jongens niet kunnen verstaan. Ze kijken me raar aan.

'YOU GO GIRL!' Schreeuwt Mike door de telefoon wat me doet lachen. 'Stom kind.'

'Je bent zelf een bitch.' Zegt hij nep beledigend door de telefoon.

'Jongens ho ho ho ho st-' ik kap Olivia af.

'Yes! Santa is back in Town! Ho ho ho.' Lach ik.

'Je hebt echt geen humor.' De jongens kijken me raar aan. 'Mikie Tuurlijk heb ik geen humor.'

'We gaan zwemmen.' Zegt Tod. 'Kom
Je mee?'

'Dag moet gaan! Hou van jullie!' En ik hang op. Ik pak mijn bikini uit mijn koffer en een handdoek. 'Shotgun badkamer!' Ik ren naar de badkamer en kleed me snel om. Ik heb een zomerjurkje nog net mee gepakt en doe die erover aan.

Ik loop weer terug. 'Was dat je vriendje?' Ik kijk hem raar aan. 'Wie?'

'Mikie.' Lacht Mason met een hoog stemmetje. Ik kijk ze met grote ogen en begin te lachen. Ik loop met dat lachend de deur uit, naar de lift en ik volg de bordjes die naar het zwembad wijzen. Ik loop direct naar het buitenbad want het is mooi weer. Ik kijk naar alle jongens die al in het water zijn en die ook nog aan de kant zitten. Ik zie Kayne en Gabriël op de rand zitten.

Ze glimlachen naar me maar ik kijk ze dodelijk aan. Sukkels!

========
Hey Peepz,
Hoofdstuk 2!
Ciao 👋🏻👋🏻

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu