H29-D4

1.2K 63 6
                                    

~Kylie Manchester~

Hij buigt zich langzaam voorover om me te zoenen maar stopt net voor mijn lippen.

'Ik dacht dat je niet zoals andere was.' Fluistert hij en mijn lippen tintelen ervan. Hij kijkt me gebroken aan en loopt zijn kamer in.

"Ik dacht dat je niet zoals andere was?"

Wat bedoeld hij daar mee??

Hij bedoelt zeker dat je dacht iemand te kennen en dan... toch niet..

MAAR IK BEN NIET ZO!

Een traan stroomt over mijn wang.. ik veeg hem snel weg.

Chin up princess, or your tiara will fall..

Again.

//#\\

Het is maandag morgen en de wekker gaat en het is 6:00 en nog donker buiten. Ik pak een zwarte joggingbroek en een zwart hemd en een grijs Adidas vest. Ik trek snel sport schoenen aan en ren naar buiten.

Ik ren langs de receptie terwijl ik de oordopjes uit mijn vest haal en spotify open. Het is donker buiten en het begint zacht te druppelen. Ik doe de oordopjes in en ren door. Tranen vermengen zich met de regen en mijn haar wordt langzaam nat en plakkerig.

//#\\

Het is al een poos licht en ik ben al te laat voor school terwijl het nu met bakken uit de lucht valt. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het 12:00 is.. Jeez wat heb ik lang gerend/gejogd/gelopen en shit.

Ik zie de school en ik loop doorweekt naar binnen.

'Daar ben je!' Hoor ik de receptie gast zeggen maar ik negeer het. Ik loop de gang door naar de kantine. Ik open de kantine deuren open en Thomas, Jason, Howard en Jeffrey gelijk opstaan als ze me zien. Ik loop de zaal door terwijl ik heel hard do i wanna know op van Artis Monkeys.

Ik kijk door de vitrines... pizza..

Ik denk terug aan de tijd toen ik mijn eerste pizza had.. een klein lachje komt op mijn gezicht.

Ff throwbackje..
'Bang dat je dik wordt?' Zegt volgens mij Howard. Ik lach even en schud mijn hoofd. 'Nee, ik heb er nooit 1 gehad.' Ze zetten allemaal grote ogen op. 'Je hebt nog nooit een pizza gehad?' Schreeuwt Bernard iets te hard en bijna de hele zaal kijkt om. 'Nee, ze serveren het niet bij mijn school omdat meiden zeiden dat ze er dik van werden. Thuis eet ik ze niet en ik ben in mijn hele leven nog maar in 1 hetzelfde restaurant geweest, die van mijn moeder, en daar bestel ik altijd wat anders. Dus nee ik heb nog nooit een stuk pizza gehad.''Eten dan.' Zegt Jason opdringerig en ik lach even. Ik pak hem op en neem een hap.
Weer back to normal..

Ik mis die tijd..

Maar zo is het.. ik wil op school blijven.. zo graag. Maar op mijn CV zou het niet goed komen te staan.

=======
Hey Peepz,
ALVAST GELUKKIG NIEUW JAAR NOG 7 MINUTEN TOT 2018!!!
Ciao 👋🏼👋🏼

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu