Hoofdstuk 32

4.8K 230 4
                                    

{ Noah }

Ik loop gefrustreerd de studio uit. Al die verdomme gevoelens.. ik haat ze. Kies gewoon! Ik loop in 1 van de klassen waar ik les heb en ga op mijn vaste plek zitten.

Ik denk terug aan al die lessen die ik hier heb gehad.

'Zingen, dat is best moeilijk.' Begint de docent. Mijn eerste les! Ik zit naast ene Dylan en aan de andere kant zit ene Julian. 'Hoe maak je het dan makkelijk?' Ik steek direct mijn hand op net zoals wat andere jongens. 'Je moet je concentreren, zo werkt het.' Gaat de docente veder. Dat klopt niet. Ik ben de enige die nog mijn hand opsteekt. 'Mevrouw Smith?' 'Met alle respect mevrouw, maar ik denk dat dat fout is.' Alle ogen zijn op mij gericht. De docente glimlacht. 'Geweldig.' Glimlacht ze oprecht. 'Je moet al je gevoelens naar je keel sturen. Alles. Als je bijvoorbeeld iemand net hebt verloren ga je beter zingen. Toen ik mijn vader verloren had en mijn broer terug gevonden was ik zo in de war met mijn gevoelens dat ik ze er.. uit kon zingen.' Glimlach ik. 'Je bent de enige die het heeft opgemerkt, geweldig.'-

Iedereen haatte me toen de eerste weken omdat de docente me geweldig vond. Al die lessen hier. In de pauzes kwam waren er wel meiden maar ik hing alleen maar bij jongens. Alle meiden keken me de hele tijd jaloers aan. 1 keer moest ik zelfs wat voor Dylan doen.

'Hey dylantje.' Zegt een slet en ze gaat achter Dylan staan. Ik rol lachend met mijn ogen. Hier hebben we het al over gehad. Ik moest zorgen dat Nikita bij hem weg zou gaan. Dylan draait zich naar haar om. Ze staat in een roze kort strak rokje en een fel groene crop-top. Dylan trekt zijn mond open. 'Nikita, even serieus. Wil jij Dylan? Doe dan eerst wat aan je gedrag en doe dan wat aan je kledingsmaak.' Zeg ik. Ze kijkt me boos aan. 'Misschien valt hij wel op mij.' 'Kan ik je niet verzekeren.' Ik pak Dylan bij zijn kraag en druk mijn lippen op die van hem. Dylan is homo dus ik hoef me nergens zorgen over te maken.-

Jonathan komt de klas binnen lopen. 'Daar ben je, iedereen zoekt je.'
'Jonathan.' Fluister ik. Hij komt naast me zitten. 'Als je me laat weglopen heb ik een verrassing voor je.' Ik kijk hem in zijn ogen. 'Oké vertel.' Ik pak hem bij zijn kraag en druk mijn lippen op die van hem. 'Ik ben bij het hotel in onze straat. Kom me vanavond daar opzoeken, in een net pak.' Druk ik mijn lippen nog op die van hem. Ik sta op en spring uit het raam. Ik kijk achterom en Jonathan kijkt me na.

{ Jonathan }

'Is ze hier?' Komt Jenna binnen. Ik draai me meteen om. 'Nee.' Schud ik mijn hoofd.

*

Ik heb tegen de rest gezegd dat ik een date had.. dus hier sta ik dan in een net pak voor het hotel. Noah is nog steeds "vermist" maar ik zei dat het wel goed komt.

{ Jenna }

'We weten allemaal dat Jonathan nu een date heeft met Noah, toch?' Ze knikken allemaal.

{ Noah }

Er wordt op de deur geklopt. Ik doe nog snel mijn lipgloss op en loop naar de deur. Ik heb een lange blauwe gala jurk aan met blauwe hakken. Een prachtige zilveren armband met zilveren oorbellen. Ik heb mijn blonde haren los over mijn schouders en ze een beetje gekruld.

Ik doe de deur open en Jonathan staat daar in zijn pak. 'Hey.' Glimlach ik wat mijn tanden ontbloot. 'Hey.' Glimlacht hij. 'Ik heb bij een chic restaurant gereserveerd, maar dan ook echt chic.' Ik pak snel mijn zwarte tasje en trek dan de deur achter me dicht. 'Je bent prachtig.' Voel ik Jonathans adem op mijn lippen. 'D-Dankje' stotter ik wat hem doet lachen.

==========
Hey Peepz,
Twee dingen: Het is bijna afgelopen, maar ik heb daarna nog een kleine verassing en twee: OMG 3 DUIZEND LEZERS!
Ciao

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu