H11-D4

1.4K 72 1
                                    

~Anne Clover~

De deur wordt open gegooid en ik kijk recht in de blauwe ogen van Leo. Zijn prachtige bruine haren liggen warrig over zijn hoofd en hij haalt er geschrokken een hand er door heen.

'Kylie.' Zegt hij naar mijn beste vriendin die zich boos heeft omgedraaid.

'A-Anne.' Stottert hij.. wat er tussen ons is voor gekomen had nooit mogen gebeuren.. al heb ik er geen spijt van. Wil ik zeggen maar er komt niks uit mijn mond.

Hij kijkt rond de kamer.

'Is de directeur nog niet langs geweest?' Vraagt hij mij negeren wat me pijn doet. 'Nee, hoezo?' Ze is pisst.

'Je gaat naar een andere kame-'
'Ik ga helemaal nergens heen.' Onderbreekt ze hem.

Ik veeg nog een traan weg.

'Ze weet het?' Vraagt Leo aan mij. Maar hij vraagt het met afschuw. 'Nee.'

'Wat moet ik weten dan?' Vraagt Ky.. nog meer tranen stromen over mijn wangen. Haar kamergenoten komen er verward bij staan.

'Anne heeft met mij het bed gedeeld..' en dat is uitgekomen. 'En toen zijn jullie van school gestuurd.' Zegt ze zacht. Ze draait zich om naar mij.

Ik verwacht dat ze me gaat slaan.

Maar ze omhelst me.

'Het komt goed.'

'Hoezo ben je aardig tegen haar!?' Vraagt de jongen met groen haar. 'Ik ben pisst op haar.' Zegt ze boos naar hem. 'Maar dat heeft ze op dit moment niet nodig.'

//#\\

~Kylie Manchester~

Er wordt een andere jongen geloot. En rara wie zou het zijn? De jongen met blond haar en blauwe ogen.. en ik weet nog steeds niet hoe hij heet.

Dus nu slaapt Leo in zijn kamer.. anders is het heel wat gedoe.. de jongen met blond haar is een uur geleden vertrokken en ik heb nog geen kans gehad om met iemand anders te praten dan met Anne.

'Oké maar het is nog maar dinsdag. Leo zou daar dan net twee dagen zijn.' Zeg ik. 'Hoe ging het zo snel?'

'Elke keer wanneer we elkaar aanraakte sprongen de vonken over en bloosde we beide. We zaten op de bank Netflix te kijken toen opeens gezoend werd in de film.. het was een fucking sprookjes film. Hij zei dat hij dat altijd zo romantisch vond en dat hij het bij 1 meisje ooit wou doen. Elkaar in de ogen kijken.. langzaam dichterbij komen tot je neus elkaar raakt.. nadenken over of je het wel slim was en dan elkaar zoenen.' Ze zegt en dromerig. 'En dat is wat er precies gebeurde.'

Ik knik.. het klinkt prachtig.

Ik hoor haar maag knorren. 'De directeur weet niet dat je hier bent.' Zeg ik. 'Dus je kan niet mee naar het ontbijt en stuf.' Waar het trouwens sowieso al te laat voor is.

'D-Dus je zegt dat ik hier kan blijven.' Ik knik. 'Je moet altijd heel stil zijn en dan breng ik je elke dag wel wat eten. Ik zal je leren wat ik heb geleerd.' Zeg ik.

'Dus alles komt goed?'

'Alles komt goed Anne.. alles komt altijd goed.'

========
Hey Peepz,
Kinda heavy
Ciao 😂👋🏼😉

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu