D2 H12

3.1K 156 13
                                    

{ Sara }

*

Ik ben weggelopen. Nu ben ik aan het stressen! Damn it het is al 19:16! Ik doe een zwart rokje aan met een bloemen croptop. Het kan er mee door. Ik heb anders helemaal geen goede kleding! Ik maak me snel klaar. 'Ik ga!' Ze weten niet eens waar ik heen ga. Ik ren het internaat uit. Ik houd een taxi aan en zeg het adres. We hadden net zo goed samen kunnen gaan maar dit is veel... leuker!

Na de taxi te hebben betaalt sta ik voor het restaurant te wachten op Paul. Dan komt hij er aan lopen in een zwarte broek en een witte blouse. 'Je bent prachtig.' Glimlacht hij. Ik begin te blozen. 'Jij ziet er ook niet verkeerd uit.' Hij pakt mijn hand en we lopen naar binnen.

Ik kruis mijn vingers. Alsjeblieft laat ze er niet zijn. 'Tafel voor twee.' Ik zie dat het Jake is en ik doe mijn haren voor mijn gezicht. 'Het spijt me maar we zijn vol.' Ik zie aan hem dat hij vergeten is te reserveren. 'Jake zou je ons een tafel kunnen doen?' Strijk ik mijn haar achter mijn oor. 'Tuurlijk.' Ik grijns naar Paul die ook geen lach kan onderdrukken. 'Volg me maar.'

We volgen Jake naar een tafel van twee. 'Wacht!' Ik sta op en loop naar de balie. Daar heb ik de tekening van Paul bewaard. Ik plak hem op de muur en kijk hem lachend aan. Hij schud lachend zijn hoofd. Ik ga weer tegenover hem zitten.

'Zouden jullie wat te drinken willen?' Vraagt Sophie de serveerster. 'Cola.' 'Cola.' Glimlachen we tegelijk. 'Komt er aan.' Knipoogt Sophie naar mij. Ik rol lachend mijn ogen.

'Moesten we hier eten? Ik ken zelfs de kok hier persoonlijk!' Lach ik. 'Om jou te plagen natuurlijk.' Knipoogt hij met een scheve grijns.

Shit mijn kruisjes hebben niet gewerkt. Ik zie mam en pap druk heen en weer lopen. Sophie komt terug met twee cola en twee menukaarten.

'Ik ga even naar de wc.' Ik sta op en loop naar de wc. 'Sara? Wat doe jij hier? Zou je me willen helpen?' Vraagt pap. 'Uh nee sorry.'

'Waarom niet?' 'Ik moet naar de wc.' Probeer ik eronder uit te komen. 'Help me daarna dan.' O god hier kom ik dus mooi niet onderuit. 'Pap ik heb een date.' Ik wacht niet op zijn reactie en loop de wc's binnen. Ik heb hier mooi geen zin in.

Als ik klaar ben snelwandel ik naar Paul. 'Hey.' Ga ik zitten. Ik zie dat het eten er al staat en hij is nog niet begonnen. 'Eet smakelijk.' Zeggen we tegelijk.

*

We lopen samen naar mijn kamer. 'Hier ben ik dan.' 'Hier zijn we dan.' Hij krabt nerveus achter zijn nek. Ik moet lachen om zijn actie en haal hem uit zijn lijden door mijn lippen op hem te drukken. Hij legt zijn handen in mijn heupen en ik mijn handen in zijn nek.

'Sara.' Hijgt hij. 'Ja?' Kijk ik hem lief aan. 'Zou je mijn vriendin willen zijn?' Ik zoen hem weer. 'Ja!' Ik zoen hem weer. 'Mooi zo.' Zoent hij me weer. De deur vliegt open en ik word naar binnen getrokken. Ik kijk Olivia en Tod geschrokken aan. 'Wat!?' Ik wil de deur weer open doen als Olivia me tegen houd. 'Laat me!' Ik doe de deur open en Paul staat daar verast. 'Sorry.' Glimlach ik. Hij pakt me bij mijn heupen en zoent me. Dan wordt ik de andere kant op gesleurd. 'Mason!' Ik loop weer weg. Ik begin Paul weer te zoenen.

'Je hebt vast leuke vrienden.' Grijnst hij tegen mijn lippen aan. 'Ja.' Zucht ik en hij zoent me weer. Ik zoen hier mijn vriendje.

Jup mijn vriendje!

========
Hey Peepz,
IK HEB MAAR 1 WEEK VAKANTIE 😭
Ciao

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu