Hoofdstuk 3

9.7K 337 72
                                    

{ Noah }

'Zometeen komen wat vrienden.' Lichten Chris en Caleb me in. 'Is goed.' Ik zit op mijn bed op mijn telefoon. Ik heb Jenna nog helemaal niet gebeld!

Ik bel haar meteen. 'OMG NOAH EINDELIJK HOOR IK WAT VAN JE!!! HOE IS HET?! HEB JE AL ANDERE BESTEVRIENDINNEN?' Ik haal mijn telefoon meteen van mijn oor en de jongens moeten lachen.

'Jenna.' Lach ik als ze is uitgeschreeuwd. 'Ik heb geen andere bestevrienden alleen ze dachten dat ik een jongen ben dus hebben ze me op een jongensinternaat gezet.' Er wordt aan geklopt en Chris doet open. Ik hoor wat jongens en Jonathan en Ian lopen dan de hoek om.

Ik zwaai blij naar ze. 'WAT OMG ZIJN ER NOG LEUKE JONGENS!' Gilt ze weer door de telefoon waardoor ik hem weer van me af moet doen. De jongens beginnen dan te lachen.

'Jenna rustig.' Lach ik. 'Het beste nieuws komt nog.' 'Wat?' Hoor ik ongeduldig door de telefoon.

'Tyler is hier ook, en hij vroeg naar jou.'

'HIJ VINDT ME ZO LEUK!' Schreeuwt ze weer en de jongens krijgen het weer mee. 'Je bent echt een schat want omdat je zo schreeuwt krijgen wat jongens ons gesprek mee.' Lach ik door de telefoon.

'Maak een foto.' Fluistert ze dan. 'Zometeen misschien.'

'Hebben ze een sixpack?'

'Wat hoe moet ik dat weten?' Lach ik. De jongens zijn aan het praten over alles en nog wat. 'Vraag het ze.'

'Jongens doe even jullie shirts uit, alle vier.' Ze kijken me raar aan. Ze gaan dan toch staan en doen hun shirts uit.

Ik maak snel een foto en stuur hem naar Jenna. 'OH DAMN HUN ZIJN KNAP!' Schreeuwt ze weer waardoor de jongens lachen. 'Ze horen je.'

'zet me op speaker.' Ik zet haar op speaker. 'Jullie mogen weten dat jullie lekker zijn en vooral de jongen met lichtbruine haren en bruine ogen want Damn jij bent hot!' Zegt Jenna door de telefoon wat Jonathan doet lachen.

'Zijn naam is Jonathan.' Leg ik uit. 'Noah wanneer kan ik komeeeen?' Zeurt ze. 'Je kan van het weekend komen.'

'Maar dat duurt nog zo lang.'

'Ik mis je ook maar het kan anders niet.'

'Dan hebben ze pech.' En ze hangt op. 'Je hebt een leuke vriendin.' Lacht Ian. 'Dus ze krijgt al wat met Tyler.'

**

Ik ga echt dood! De school is veel moeilijker dan mijn oude. Ik ben net klaar met mijn huiswerk. Het is zaterdag en veel mensen zijn op bezoek.

De vriendin van Chris is er bijvoorbeeld en de broer van Caleb. De vriendin van Chris mag me niet. Als ik ergens ben wilt zij weg. En ze heeft me haar naam niet eens gezegd.

De broer van Caleb die daar in tegen is over al waar ik ben. Dan wordt er op de deur geklopt. Chris doet open. Zijn vriendin is nu naar de wc.

'NOAH SMITH WAAR BEN JE!?' Wordt er geschreeuwd en ik draai me om. Jenna rent naar me toe. Haar blonde haren zitten in een knot en ze heeft een mooi jurkje aan. Haar blauwe ogen kijken me trots aan. Ze omhelst me meteen.

'Jenna dit is Chris en Caleb, Chris, Caleb dit is Jenna mijn bestevriendin.' Stel ik ze aan elkaar voor.

'Waar is Tyler?' Vraagt ze meteen. 'Kom.' Ik pak haar hand en sleur haar mee de gangen door. 'Leuke kleren trouwens!' Lacht Jenna terwijl we rennen.

'Dankje.' ( zie foto voor kleding XxAnna)

We stappen in de lift en ik druk op de knop 0. 'Tyler was aan het gamen zei hij.'

Ik neem haar mee naar de gamekamer. 'Tyler ik heb een verassing.' Tyler zit te gamen met zijn oudere broer. 'Wat is er?' Ik kijk achter me en Jenna knikt. Ik trek Jenna mee naar binnen en ze rent naar Tyler toe en omhelst hem.

'Ik ga weer naar boven.' Ik loop weer weg naar de lift. Ik zie de vriendin van Chris. Ik kijk om me heen en Chris praat met Ian. Ik kijk weer naar de vriendin. OMG! Ze staat te zoenen met een andere jongen. Ik ren meteen naar Chris toe.

'Je vriendin gaat vreemd!' Hij kijkt om zich heen en hij ziet haar samen met de jongen. Chris haalt gefrustreerd zijn hand door zijn haren en loopt weg. Ian volgt hem.

Doen ze hier dan niks aan!? Ik loop naar de twee toe. 'Hé slet!' Schreeuw ik woedend tegen zijn vriendin. Iedereen kijkt me aan en de vriendin doet geschrokken een stap achteruit.

'Je gaat zo maar andere jongens zoenen als je Chris hebt?!' Schreeuw ik woedend.

==========
Hey Peepz
Hoe gaat het?
Wat vinden jullie van dit hoofdstuk?
Ciao!

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu