H6-D5

1K 64 1
                                    

~Black~

Zondag

//#\\

En toch ben ik naar het feestje gegaan. Ik heb me laag gehouden, ben volledig nuchter gebleven en heb alleen even met Amy staan te kletsen die aangeschoten was. Om 5:00 waren weer terug nadat Amy om ongeveer rond 3:00 te hebben overgeven. Toen we de kamer inkwamen zijn Mike en Kai samen op de grond naast elkaar in slaap gevallen waar ik een dekentje over heb gedaan en Amy is op de bank gaan slapen en Kayla in het bed van Amy. Ik heb ook een dekentje over Amy en Kayla neergelegd en ben in de stoel gaan slapen. Het is 7:03 en ik kan nog steeds niet slapen. Dan hoor ik een wekker van de telefoon. Waar komt dat vandaan? Ik hoor amy kreunen en zie dat ze haar telefoon uit haar broekzak halen. Ze kijkt me brak aan. 'Vergeten de wekker uit te zetten.' Zegt ze moe en haar stem kraakt een beetje. Ze gaat rechtop zitten en kijkt naar de kamer. Ze grinnikt even maar wrijft dan over haar hoofd. 'Kater?' Ze knikt.

'Waarom ben je hier nog?' Een klein glimlachje verschijnt op haar gezicht. Ik haal mijn schouders op. 'Ik bracht jullie hierheen en ik ging gewoon niet weg.' Zeg ik stil. Dan slaat ze haar hand voor haar mond en rent ze naar de badkamer. Ik sta snel op en loop haar achter haar aan. Ze geeft in de wc gelukkig over. Stel dat het op de vloer was dan zou ik natuurlijk aanbieden om het op te ruimen maar Amy zal zich schuldig voelen en dan het zelf opruimen wat niet moet. Ik ga bij haar zitten en de losse haren hou ik vast. Na ongeveer een minuut is ze klaar en gaat ze rechtop zitten terwijl ik haar haren weer los laat. Ze pakt wat papier en veegt haar mond af en kijkt me moe aan. 'Gaat het weer?' Ze knikt en gaat tegen de badkamermuur zitten. 'Jawel, komt gewoon daar de drank enzo.' Ik kom naast haar zitten en ze legt haar hoofd op mijn schouder.

Zachtjes begint ze te snikken en mijn overhemd begint langzaam nat te worden. Ik vraag niet waarom maar ik leg zacht mijn arm over haar heen. En al snel vallen we beide in slaap.

~Amy Manchester~

//#\\

Langzaam open ik mijn ogen. Mijn hoofd beweegt langzaam op en neer. Op het ritme van een hartslag. Ik ga rechtop zitten en ik zie dat het Black is. Hij zit tegen de muur en ik lag met mijn hoofd op zijn schoot. Hij ligt vredig te slapen. De deur gaat open en een geschrokken Mike kijkt mij aan. 'Uhm ook goedemorgen.' wrijft hij in zijn ogen. Dan merk ik ook weer de barstende koppijn die ik heb op. Ugh. 'Goedemorgen.' Hoor ik achter me. Ik draai mijn hoofd en Black staat alweer met net geen glimlach op zijn gezicht. 'Ik ga maar weer eens.' Hij loopt langs Mike weg. Ik sta nu ook langzaam op. 'Is.. is hij je vriendje?' Kijkt hij hem enigszins jaloers aan.
'Uhm nee!' Een kleine lach verschijnt op mijn gezicht. Ik en Black? Sure. 'Owh, heb.. heb
je dan een vriendje?' Hij kijkt me nerveus aan en zet een stap dichterbij. 'Nope.' Zeg ik met een poppende p.  Een grijns speelt rond zijn lippen. Hij zet nog een stap dichterbij en plaatst voorzichtig zijn handen op mijn heupen. Langzaam komt hij dichterbij. Wacht wordt dit het? wordt dit mijn eerste zoen!?  YASSSSS!! En langzaam drukt hij zijn zachte lippen op die van mij. Ik duw mezelf dichter tegen hem aan en ga mee in de kus. Langzaam verlaten zijn lippen weer die van mij en ik hoor hem hijgen. 'Hmm.' Grinnik ik zacht. 'Dat wil ik wel vaker doen.' Ik laat hem lachen. Eigenlijk heb ik Mike nog niet echt zo gezien maar damn. Kriebels ontstaan in mijn buik.

Dat is net als iemand zegt dat die je leuk vindt en dat je dat zelf nog niet echt voelde maar dat ergens diep van binnen je het al wel wist dat je hem leuk vindt. Snap je?

En snel druk ik mijn lippen weer op die van hem. Dit voelt goed.. dit voelt heel goed zelfs.

//#\\

Paar weken later op een woensdag

Het is 12:00 en Black, Kai en Mike zitten bij mij aan de tafel. 'Waarom eet je altijd zoveel?' Lacht Mike en geeft me een kus. Jup wij hebben verkering voor als je je dat afvroeg. 'Omdat eten lekker is.' Jup didn't tell him shit. Black heeft godverdomme nog steeds niet gelachen en het irriteert me mateloos.

De telefoon van Black gaat af en hij zucht als hij naar het schermpje kijkt. Hij neemt op en hij duwt meteen zijn oor van de telefoon af. Langzaam legt hij de telefoon weer bij zijn oor. 'Ja ja.' Zucht hij. 'Hmm.' Hij neemt een slok drinken. Dan spuugt hij het in 1 keer uit over Kai. 'Nee!' Hij staat woedend op. 'Nee we hebben 1 jaar afgesproken.' Schreeuwt hij in de telefoon en de hele kantine luistert mee. 'Go-' Hij wilt schelden maar hij herpakt zich snel. 'Ik kom nu naar je toe.' Hij stormt de kantine uit. Wat was dat?

~Black~

Ik loop woedend haar Kantoor binnen. UGH IK HAAT DIT WIJF!

'1 jaar!' Schreeuw ik in haar gezicht. Ik laat mijn handen op haar bureau vallen en ze kijkt me verveeld aan. 'En ik ben je agent en ik mag doen wat ik wil.' zegt ze alsof ze altijd gelijk is wat NIET ZO IS GODVERDOMME! 'Dan ben je bij deze ontslagen. Maak dat je wegkomt.' Zeg ik enigszins rustig maar dat ben ik niet. Verre van niet. Ze kijkt me geschrokken aan. 'Nee! Je kan me niet ontslaan.' 'Dat kan ik wel. Maak. Dat. Je. WEGKOMT!' Ik schreeuw het keihard in haar gezicht.

Ze staat langzaam op en ik blijf kijken hoe ze beschaamd haar spullen pakt. Ze stopt het in een doos en loopt naar de deur. 'Je zal het nog geen week redden zonder mij.'

'watch me.' Kijk ik haar boos aan.

====
Hey Peepz,
Geen excuus Neh want ik heb door geschreven tot hoofdstuk 11 maar ik ben erg slecht in uploaden.. oepsie.. trouwens bedankt voor alle reacties, stemmen en meer ik had 588 berichtjes en ik wil jullie daarvoor zo graag bedanken! Vanavond komt hoofdstuk 7!!❤️❤️
Ciao 👋🏼👋🏼

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu