D2 H6

3.4K 185 6
                                    

{ Sara }

'Hoezo antwoorden?' Vraagt pap. 'We weten allemaal dat het van mam een ongeluk was dat ze daar werd gezet, jongens kunnen ook Noah heten. Maar ik heb in mijn hele leven nog nooit een jongen gezien die Sara heet.'

Ze kijken elkaar allemaal gespannen aan.

'Wacht.' Zegt Tyler. 'Jij hebt vrienden.' Wijst hij achter me. 'Pap daar gaat het niet om, ze wou mij en Mike er gewoon bij hebben omdat ze 1, antwoorden nodig heeft en 2, omdat ze ons mist!' Zegt Olivia

'Maar-' Zegt Jenna maar ik onderbreek haar. '12.' Zeg ik als codewoord.

Tod, Liam en Mason lopen naar de deur. Kayne, Gabriël, Olivia en Mike lopen naar elke hoek en ik blijf woedend voor ze staan.

'Ik ga het jullie 1 keer netjes vragen.' Ik neem een hap adem. 'Waarom zit ik op een jongensinternaat!'

Ze houden allemaal hun monden dicht. Damn it! Ik pak mijn handtas en binnen een fractie van een seconde zitten ze allemaal vast aan hun stoel.

'Sara dit gaat te ver.' Sist mijn vader. 'Jullie stapte al over de lijn om me daar heen te brengen.' Zeg ik terug.

'Waarom heb je mij op een jongensinternaat gezet?' Vraagt Kayne. Ik knik naar hem. Hij houd zich goed aan het plan. 'En waarom heb je mij erop gezet? Zit het in de familie?' Vraagt Gabriël. Oom Daniël en mam kijken elkaar gespannen aan.

'Lijken jullie dan meer op opa dan jullie denken?' Vragen Gabriël en ik tegelijk. Dan geeft pap zich over. 'Dit gaat nog lang duren hè?' Wij knikken allemaal. 'Sara als je me los maakt vertel ik het je buiten.' Ik kijk naar de rest die als goedkeuring knikt. 'Als je wegrent houden we ze hier allemaal.' Zeg ik en loop naar hem toe. Ik maak het touw los en we lopen naar buiten.

'Oké.' Zucht mijn vader. 'We hebben van Ian en Layla gehoord dat Kayne.... je leuk vindt.' Ik trek vragend een wenkbrauw op. 'En wij vinden Kayne een goede jongen, dus we zette je op een jongensinternaat zodat jullie misschien-' ik kap hem af door weer naar binnen te lopen.

{ Kayne }

Ze loopt bleekjes weer naar binnen. 'Maak ze los.' Hapert haar stem. Ze kijkt dan naar mij. Haar blauwe ogen kijken me vragend aan. Haar blauwe ogen waar ik in wil verdri- Damn it!

{ Sara }

'Sar-' Zegt mijn moeder. Ik schud mijn hoofd en loop naar buiten. Ze willen me koppelen!? En ook nog eens met een jongen die ik mijn hele leven al ken. Ik loop naar Jake de hulp en ga met hem achter de balie zitten. 'Gaat het wel Sara?' Jake is 20 jaar oud en werkt hier al een half jaar. 'Ja.' Zeg ik zwak. Een vrouw en een mam rond de 30 lopen naar me toe.

'We hebben gereserveerd onder de naam Jenkins.' Ik zoek het even op op de computer. 'Ik loop wel even met u mee.' Glimlach ik. Ik sta op en strijk mijn donkerblauw jurkje zonder mouwen die tot mijn knieën komt goed en loop op mijn hakken naar hun tafel.

'Zouden jullie alvast wat te drinken willen?' Vraag ik. 'Ja doe maar een fles champagne.' 'Komt eraan.' Ik loop naar de keuken. 'Hey Howard.' Begroet ik de kok. 'Hey.' Hij is al 46 jaar. Ik pak een fles champagne en zo'n beker waar allemaal ijs in zit. Twee glazen doe ik erbij en twee menukaarten.

Ik loop de keuken weer uit. Ik zet het allemaal neer. 'Dankjewel.' Glimlachen ze. Ik loop weer weg. Damn it! Nu moet ik weer aan mijn ouders denken. 'Sara!' Ik draai me om en Kayne staat daar. 'Wat is er?' Ik ontwijk oogcontact met hem. 'Wij gaan blijf je hier nog of?' Vraagt hij ongemakkelijk. 'Ik ga wel met een taxi.' Ik draai me om en loop weer naar Jake. Ik pak onder de desk in de mand mijn zwarte broek en een wit blouseje. 'Ben zo terug.' Ik pak ook met naamkaartje en mijn schort. Ik gris onderweg naar de wc's nog snel twee zwarte sneakers mee.

Ik kleed me daar snel om en doe mijn bruine haren in een strakke staart.

Ik berg mijn kleding snel op. 'Hallo kan ik wat voor jullie doen?' Zeg ik als een familie van 6 personen voor me staat. 'We hebben gereserveerd onder de naam Weiner.'

'Ja, volgt u me maar.'

{ Noah }

'Hebben we er wel goed aan gedaan om het aan Sara te vertellen.' We kijken allemaal naar Sara die netjes 6 personen naar een tafel begeleid.

'Vast wel.' Zegt Daniël. 'Ik hoop dat ze nu stopt met haar sherlock Holmes gedoe anders weet ze straks alles.' Zeg ik. 'Ja we moeten uitkijken.'

===========
Hey Peepz,
Tweede paasdag 🐣
Ciao 🙈

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu