D2 H21

2.9K 156 44
                                    

{ Sara }

Wij hebben een geweldig plan! We voeren het volgende week uit. Tussen die tijd moet ik maar lijden.

Maaaar daar heb ik wat op bedacht. Ik word door twee stoere sterke knappe jongens door de gang gedragen. Ik heb ze beide een briefje van 50 gegeven.

We lopen langs Kayne die geïrriteerd naar ons kijkt. Ik glimlach naar hem. Hij tilt me van de jongens af en ik zit nu op zijn nek. Ik zwaai liefjes naar de andere twee en ga op Kaynes nek veder.

'Hey Handsome.' Fluister ik zwoel in zijn oor. 'Hey Princess.' Fluistert hij op de zelfde toon terug. Hij tilt me in 1 beweging van zijn nek. Ik heb zijn benen om hem heen geslagen en mijn armen om zijn nek. Onze voorhoofden raken elkaar.

'Doei.' Ik geef hem een kus op zijn wang en ren lachend weg.

{ Kayne }

3-1, f*ck!

{ Sara }

Ik zit in de stad met Olivia. We zitten in een leuk cafeetje en het drinken komt er net aan. 'Twee thee.' Zet de vrouw het er neer. 'Dankuwel.' Glimlachen we tegelijk. De vrouw loopt weg.

'Dus wanneer krijg je wat met Kayne?' Valt Olivia met de deur in huis. Ik haal mijn schouders op. 'Jullie zitten elkaar duidelijk zitten! En kom nou niet met die slappe smoesjes met: Het is niet het goede moment of Ik wil niet dat hij mijn rebound wordt!' Zegt Olivia streng. 'Dat zijn allemaal redenen om het niet te doen! Maar wat zijn de redenen om het wel te doen?'

We zijn voor een tijdje stil. 'Wat moet ik dan doen?'

'Als je hem morgen voor het eerst ziet,-'

{ Kayne }

*

Ik zit samen met de hele groep in de kantine. Paul loopt de kantine in met twee meisjes naast hem. Ik kijk hem dodelijk aan. Dan gaat de deur weer open en Olivia en Sara staan daar. Damn... ze heeft een lange zwarte broek aan met een basic witte t-shirt maar het staat haar zo leuk!

Het is al december en het heeft al gesneeuwd maar dat maakt haar niks uit. Ze houd van t-shirts.

Olivia geeft haar een knikje en ze begint rustig maar vastberaden naar onze tafel toe te lopen. Onderweg vloert ze Paul wat de twee meiden, die hier inderdaad niet horen, doet lachen. 

Ze trekt me omhoog en drukt haar lippen op die van mij. Ik ga er meteen in mee. We horen gejoel van de jongens en gefluit van Mike en Olivia.

{ Sara }

Hij verplaats zijn handen naar mijn heupen en ik mijn handen in zijn nek. 'Huur een kamer.' Haalt Paul me van haar af. 'Waar ben je mee bezig!?' Vraagt hij woest. Ik trek mijn wenkbrauw op terwijl hij me naar achter duwt.

'Wat heb jij?!' Schreeuw ik. 'Ik uh!' Hij haalt gefrustreerd zijn handen door zijn haren. 'Oké ik heb een fout gemaakt! Maar Sara alsjeblieft luister naar me!'

{ Kayne }

Sara bijt op haar lip waardoor ik haar nog meer wil.

'Ik doe het vaker. Maar ik ben echt verliefd op je geworden! Ik kan niet zonder je! Ik kan niet eten. Ik kan niet slapen. Ik kan niet nadenken. Ik had laatst een 5,2 op een proefwerk waar ik normaal een 8 op zou halen!'

'W-Wat wil je er mee zeggen?' Stottert ze. O nee.

'Sara Collin.' Hij pakt wat uit zijn tas. Hij gaat op zijn knieën. 'Wil je met me trouwen.'

Auch.

Ze begint te hyperventileren.

'Paul.' Zucht ze. 'Je wou me dood hebben! Je hebt nare dingen achter mijn rug gedaan!' Ze haalt gefrustreerd haar handen door haar haren.

'En al dat. Zou ik nu opzij kunnen zetten en met je trouwen.' Paul krijgt een glimlach op zijn gezicht. 'Maar er is nog meer.' Zijn glimlach verdwijnt en ik krijg er een.

'Ik heb gevoelens voor iemand anders. Paul je hebt het verdomme verkloot! Dus mijn antwoord is.' Ze zucht even.

============
Hey Peepz!
OMG #7 TIENERFICTIE!!! DANKJE DANKJE DANKJE! En daarom dit extra hoofdstukje.. en sorry voor de mensen die hoofdstuk 19 niet konden lezen 😊
Ciao!

Jongensinternaat, Oeps. Deel 1, 2 , 3, 4 ✅ 5✏️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu