Kimim ben

48.8K 2.4K 216
                                    

Şuuru aşk istila ettiği zaman, hakikatın yüzünde ki örtü düşer.

Bu sızıda neyin nesi? Vücudum  darbe üstüne darbe alışmacasına dökülüyordu, elimi sızlayan yerime götürmemle gözlerim  kocaman  açılıverdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu sızıda neyin nesi? Vücudum  darbe üstüne darbe alışmacasına dökülüyordu, elimi sızlayan yerime götürmemle gözlerim  kocaman  açılıverdi. Çıplaktım! Yerimden beynimden vurulmuş gibi  doğrulunca üstümde ki örtüyü açıp  çıplak  vücuduma baktım. Kendimden utanarak üstümde ki örtüye sarıldım.

Başımı çevirip yanımda  yatan her kimse ona bakamadan geceyi  hatırlamaya çalıştım. Dün gece Ateş... Evet, en son onunlaydım. Elim yüreğimde başımı  çevirdim. Oydu... Yanımda tıpkı  benim gibi  çıplak yatan oydu. Tekrar önüme  baktığımda önüme baktığımda ellerimle sıkıca  ağzımi  kapattim.

Evet, planladığım gibi  yatağındaydim ama bir fazlayla... Ben onunla  birlikte  olmayacak  yalnızca  o izlenimi vererek benimle evlenecek  izlenimi vererek  onu rezil  edecektim. Düştüğüm  hale bakılırsa  ben rezil olmuştum... Alıma gelince  önce  gülmüş sonra da kahkaha atmıştım.

"Ne oluyoruz... Kahretsin!" Yanımdaki  adam olanları idrak etmesiyle küfürü  basmış  benimse kahkahalarim sesli hıçkıriklara  dönmüştü. "Selda kendine  gel." Kendime gelmek mi? Geceden emin olmak  ister  gibi  örtüyu tamamen  üstüme  çekip  iki büklüm oldum.

Ateş  kanı  görmüş  olmalıydı ki bu defa uzun bir küfür  savurdu. Eli omzuma  dediği  an susarak gözü  yaşlı  ona baktım. Ava giderken  avlanmış olamazdım. "Ben... Ben çok  içtim... Istersen  banyoya gir evet ssn banyoya  gir çıkınca  konuşalım." Bana işaret  ettiği  yöne boş  gözlerle  baktım.

Bir kez daha bana dokunmaya çalışacaktı ki omzumu çekerek  yataktan çıktım. Işaret ettiği banyoya  girince banyoyu üstüme  kitliyerek sırtımı  kapiya yasladım. Bu... Bu yaşanılanlar gerçek  olmazdı. Ben bu denli  kendimi kaybetmiş  olamazdım.  Içimden ılık bir şeyler  akarken çıplak  bedenimde yalnızca  kardeşimin kolyesi vardı.

Elim kolyeye  gittiği  an hiçkirarak  yere oturdum. Kardeşime ihanet  etmiştim. Intikamıni almak yerine katilin  koynuna gerçekten  girmiştim. Ne kadar öyle  ağladım. Bilmiyorum  ama o adam kapiya  vurup iyi misin diye sordu.

Ne yapacaktın Selda, söyle  ne yapacaktın. Sabah olunca yine  ağlayacak onu kendine  inandırıcaktı  şimdi  gerek  kaldı mı?   Kardeşimin  gülüşleri aklıma gelince ellerimle saçlarımı  yoldum. "Selda hemen kendine  gel yoksa kapıyı  kiracağım." Boğazımda  acılar  düğüm düğüm olurken elimin tersiyle gözyaşımı sildim.

Vücudumda hala katilin  kokusu vardı. Üstümdeki örtü üstümden  düşerken  ayağa  kalkıp duşa  kabine  girdim. Suyu açıp  altında ıslanırken duşa kabini örtecek dahi  güçte  olmadığımı fark ettim. Su üzerimden akıp giderken  ellerimi  kolladım. Ellerim dahi katil  gibi kokuyordu... Kardeşim  yattığı yerde ters dönmüştü. Benim  yüzümden ruhu bir kez daha acı  çekmişti.

İNTİKAM ATEŞ'İ 🚬 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin