Loppusanat

209 27 13
                                    

Writer's Note

Nyt se on sitten ohi, yli vuoden kestänyt projekti. Otin pienen spurtin kirjoittamisessa näin loppua kohden. Tuli kova hinku saada se valmiiksi. Aloittaessani tämän tarinan en kuvitellut siitä kehkeytyvän tällaista kidnappauksen ja uhkailun täyteistä kertomusta, jossa psykopaatit riehuivat, vaan ihan tavallinen kertomus yläkoululaisista ja heidän tuntemuksistaan. Mahdollisimman yksinkertainen siis. Mutta sellaiset hullujenhuoneelta revityt asiat vain tuntuvat aina löytävän tiensä kirjotuiksiini. Sitä voinee kutsua omaksi tyylikseni. Tästä johtuen käyttäjänimeni on creeppie.

Mielestäni tästä tarinasta tuli yllättävän hyvä omaksi tekeleekseni, kun yleensä en suunnittele juonta hirveästi etukäteen, kirjoitan vain mitä mieleen pälkähtää. Sen vuoksi olin ylpeä siitä, miten sain yhdistettyä satunnaisia palasia järkeväksi kokonaisuudeksi ja luoda yhtenäinen, soljuva verkosto. Jos minulta kysytään, tämä on ehdottomasti paras tähän asti kirjoittamani kunnollinen tarina. Ei kovin hääppöinen tosin.

Toivottavasti tulevaisuudessa pystyn kehittelemään monimutkaisempia ja tapahtumarikkaampia juonia, keksimään upouusia maailmoja ja mahtavia persoonia. Se kaikki odottaa toivon mukaan pitkän ja valoisan kirjoittajan polkuni päässä. Kaukana, mutta vielä saavutettavissa.

Kiitos vielä teille kaikille, jotka jaksoitte lukea, ja motivoitte minua jatkamaan silloinkin, kun inspiraatio oli hukassa!

MUTED | chaelisaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora