Prologi

809 54 7
                                    

//Hahmoluettelo liitetty loppuun!//

Tapasin hänet ensimmäistä kertaa, kun olin yläasteella. Hän oli hyvin hyvin hiljainen. Ihmettelin hänen vaitonaisuuttaan kauan, ennen kuin sain tietää hänen synkästä menneisyydestään. Ne muutamat tapahtumat hänen elämässään, eikä hän puhunut sen jälkeen enää. Kukaan ei tiennyt tarkasti, mitä hän oli joutunut lyhyen elämänsä aikana kokemaan. Pian koulussa levisi tieto tuosta uudesta puhumattomasta tytöstä, josta tuli pian syrjitty, hyljeksitty, pelkkä seinäkoriste.

Mutta minä olin ainoa joka näki, että hänellä oli niitä tapahtumia ennen ollut samanlainen elämä kuin kenellä tahansa meistä. Ne tapahtumat, joista en tiennyt paljoa, mutta tiesin vaikuttaneen häneen juurtamalla tuskaiset muistot hänen mielensä sopukoihin, josta kukaan muu kuin hän ei pysty niitä penkomaan. Tuota tyttöä, joka oli sulkeutunut ulkomaailmalta rakentamalla vahvat muurit ympärilleen, ei saisi avautumaan mikään avain.

Halusin auttaa tuota tyttöä, joka eli kuin hänen suunsa olisi ommeltu kiinni kymmenillä tikeillä. Tyttöä, joka oli vangittu kahleilla hämärään menneisyyteensä kykenemättä pakenemaan sieltä. Lupasin itselleni, että saisin hänet vielä puhumaan joskus. Antaisin tuon tytön nähdä vielä päivänvalon ensisäteet. Auttaisin hänet pois ikiaikaisesta pimeydestä. Lupauksen hetkellä kohtaloni kietoutui tuon tytön kanssa, kahlitsi minut lupausten painon alla.

Tytön, jonka nimi oli Rose.

MUTED | chaelisaWhere stories live. Discover now