Bölüm 15 🌓

628 50 81
                                    

🎯"You do not have to be normal. Go out and perform your dreams.~~Normal olmak zorunda değilsin. Dışarı çık ve hayallerini gerçekleştir."🎯

~~Blue Moon- 藍月亮~~

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

~~Blue Moon- 藍月亮~~

Bölüm:15

Chan:"Sen...nasıl....öğrendin?"

B:"Sen benim en değerlimsin abi nasıl anlamam.Nefes ritmini bile ezbere bilirken şuan hızlı atan kalbinin nedenini öğrenmeliydim."

Chan:"Benden korkmuyorsun.Neden?"

B:"Sen abimsin ve neden korkayım sana yardım etmem gerek.Senin kendini bile bile zehirlenmene göz yumamam Park Chanyeol.O tilki sürüsünden ayrılırsın ya da beni bir daha göremezsin abi.Yanlız değilsin ben varım.Onlara ihtiyacın yok."

Chan:"Huh? Ne zehirlemesi?"

Omzumdan iterek yüzüme şaşırmış gibi baktı.Ellerinden tutup ona destek olmalıyım diye düşündüm.

B:"Uyuşturucuya seni o uyuz bulaştırdı ama ikimiz bunun üstesinden gele..."

Chan:"Lina bekle dur.Ne uyuşturucusu?Tam olarak neyi biliyorsun?"

B:"Abi ben aptal değilim tamam mı?Oh Sehun zaten uyuşturucu kullandığını söyledi.Ses kaydı alsaydım onu kanıt sunup polise şikayet edecektim.Ama..."

Chan:"Kimsenin uyuşturucu falan kullandığı yok Lina!Kafanda ne kurdun da milletin hayatını mahvetme planları yapıyorsun?"

B:"Yeol sesin biraz hani birazcık yüksek...."

Chan:"Lina bak bilmediğin konular yüzünden milletin işine karışma!Uyuşturucu......Onun ne olduğunu bile bilmeyen çocuğa karşı bu kinin neden?"

B:"Sadece benim için sen önemlisin abi diğerleri...."

Chan:"Lina!Dünya da sadece sen yaşamıyorsun tamam mı?Yalnız yaşamazsın!Birilerine arkadaşa dosta ihtiyaç duyarsın!Lütfen ortalıkla saçma sapan konuşup milleti zor duruma sokma!Uyuşturucu ne ya?Hem Sehun ve ailesi senden bizden daha asiller fark etmesen de."

Bana giderek yüksek tonda konuştuğu sesiyle üstüme doğru eğilmişti.Bu gün beni rahatlatan ve kalbimi hafifleten kişi olmalıydın abi milleti bana karşı savunup bana bağırman beni daha çok kırdı fark etmesen de.

Hala neye sinirlendiğini anlamadığım konuşmayı sonlandırmak için omzundan itip banktan kalktım.

B:"Dondurma için teşekkürler abi eve sağ sağlim döneceğim."

Blue Moon🌙!//SehunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin