Bölüm 8 🌔

614 48 159
                                    

Öncelikle merhaba Koyun Shaun'larım ve Uçamayan Ederya Mushu'larım.

"Açıklama yapmayıp yazmaya devam edecektim bölümü ama kitabın konusunu çaldığımı söyleyip mesaj atıp duran arkadaşlar açıklama kısmında ve kategoride Kurt adam yazıyor kör müsün?Senin hikayenle neresi aynı söyle bana!Hem ben bu kurgumu rüyaram da görüp düzenleyip yazıyorum.Bilgin olsun istedim.Benimle aynı rüyayı gören kim söyle bana!!!Adamı delirtmeyin lan!İlgi Orp.... diyorsun ya bana ama kendine aynada dön bir bak istersen!

Ben bu güne kadar kimseden bir şey istemedim.Ne bir vote ne de bir yorum.Sadece şuraya yazıp bırakıyorum okuyan okuyor beğenmeyen çekip gidiyor.

Ayrıca bil istedim sayende sevap pointlerim arttı dün gece.Teşekkürler. 😏

Ben göz bebeğim Playboy Prince'i bile çalıp aynısı yazan kıza tek laf etmemişken bana nasıl hırsız diyebilirsin ki ha?Ayrıca ilk yayınlanma tarihleri arasındaki farka bakda bana yaptığın haksızlık gözüne gözüne girsin.Gelmişsin 10 gram bile olmayan beynin ile yermeye çalışıyorsun ama senin karşında ergen biri yok saatlerce kavga edecek gayet de üniversite de intörn olmak için çabalayan bir dıktır hanım var.Hemi de göçmen kanı taşıyan.Kaç şive bildiğini sayamayan biri.Haberin olmadan laflarımı sokar seni alaşağı ederim.Yırtık dondan çıkar gibi gecemi mahvettin ama güzelce uyudum ben haberin olsun.Eminimki bunu okuduğunda mesajlarına neden cevap vermediğimi anlarsın.Ben öyle perde arkasında ezilen ve aşağılanan biri olmam.Her şeyi göz önüne sererim.Tehdit etmem yaşatırım sündük seni.Şimdi de sana iyi günler."

Uzun yazımdan dolayı özür dilerim sevgili arkadaşlar.İnsanı çileden çıkarıyorlar.Yoksa aldırış etmem böyle şeylere.

Okuyup eğlenen ve destek olan kişilere minnettarım teşekkür ederim hepinize.

Yazdıklarımı okumak istemeyene kapı şurada.👉🚪

"Kızçelerim I love You!!"

🌺"Be happy, It drives people crazy.~~Mutlu olun. Bu insanları delirtir."🌺

"Kızçelerim Wattpad de son günlerde bir sorun var sanırım yb yayınlıyorum neredeyse 2 gün sonra bildirim geliyor ya da hiç yayınlamıyor.Bu yüzden yb istediğim saatte atamıyorum özür dilerim.Şimdi saat akşam 4 ama saat kaçta bildirim gelir bilemiyorum.Yine de iyi okumalar."

"Bu arada Lna'yı soranlar.Bu kız olarak düşünebilirler ki ben kendinizi koyun derim okurken.Kız kim bilmiyorum.Bulunca adını yazarım tekrar.😎"

~~Blue Moon - 藍月亮~~

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

~~Blue Moon - 藍月亮~~

Bölüm:8

Sabah odadaki seslere uyandığımda gözümü açamadım acısından.Çünkü en son ailemi düşünerek ağlamıştım sessiz sessiz. Odadaki kutu ve yeni kıyafet kokularından sonra böyle bir çürümüş çorap kokusu gibi buram buram terli ayakkabı kokusu burnuma doluştu sabah sabah midem kalktı iyi mi?Gece olanları düşünüp koca bir iç çekerek gözlerimi ne yazık ki sonunda açtım.İlk gördüğüm şey sabah sabah kıskançlık depomu fulledi.Kız vay vay vay vay!Mankenler bile bunun yanında halt etmiş be!Hani aynı okul formasını ben de giyiyorum ama oda.....

Blue Moon🌙!//SehunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin