Bölüm 2 🌖

550 48 45
                                    

🌔"Don't be afraid to walk alone.~~Yalnız başına yürümekten korkma!"🌒

~~Yalnız başına yürümekten korkma!"🌒

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

~~Blue Moon - 藍月亮~~

Bölüm:2

Hye Mi:"Lina...Lina..Yaaa...Lina?"

Derinden gelen ve adımın zikredilişi kafama yediğim tebeşir ile anlam bulmuştu.Çok sevdiğim ki hepimiz bayılırız değil mi bu derse had itiraf edin???İşte Tarih hocamcığımız ve bayıldığım tarih dersinde biraz uykuya dalmışım bilmeden.Ahh ne güzel değil mi gördüğüm masalımsı rüya ancak bu kadar saçma olayla ve bu canavar yaratık ile bozulabilirdi zaten de.Nerede adalet Tanrım!

-"Park Lina!"

B:"Özür dilerim hocam."

-"Koridora hemen!...Tüm sınıf!"

Hayatımda gerilim severdim ama bu türü her çarşamba bu canavar yüzünden yaşamak zorunda mıydık tüm sınıfça?Hem de tüm okulun önünde.Hem de onun önünde...

Dayağın yasal olduğu bir okul nasıl olabilir acaba hala bunu kendi içimde tartışıyordum.Ve ben bu okula neden kayıt olmuştum onu da bilmiyorum.Adam beyaz renkteki ince uzun ve daha da uzatabildiği karbon yapımı çubuğunu çıkardı.Tam da bu arada zil çalınca açık saçımla yüzümü gizleyerek cama döndüm.Adamın bahaneleri her zaman aynıydı bize işkence etmek için.Sen derste uyudun.Sen dinlemedin.Senin gözün dalmış gitmişti.Sen su içtin!Sanki nazi kampı burası!Vurduğu ve işkence ettiği her kişinin yakarışlara karışık iniltileri havada uçuşurken adamın nefretinden bizde geçmiştik.Herkes poposunu tutarak yada ellerini soğuması için havada sallayarak sınıfa doluşurken diğer insan kırıntısı öğrencilerin kikirdemesi canımı sıkmadı değil ama herşeyin bir sonu vardır.Merak etmeyin sizde bu sona yakalanacaksınız eminim sürtükler!Sırama oturmuş elimin içine bir üst sınıftaki ablacanlarım masaj yapıyordu ben öğretmenimiz için cinayet planları yaparken.

Arin:"Lina acaba hani merakımdan soruyum başka bir şeyden değil de günlük 16 saat uyuduktan sonra hala nasıl uyuyabilirsin derste?"

B:"Ben uyumasam nefes aldınız diye yine döverdi bizi!O değil de yine Ji Soo biz dayak yerken önümüzden geçip gitti.Rezil oldum!Hem dertliydim!Hala dertliyim abim....Beni aşağılayan arkadaşları ile bu gün maç sonrası parti yapacak ve beni davet etmedi."

Layla:"Yine mi?Ayrıca hangi Ji Soo?Şu bize üstten bakan ve kendini bir şey sanan yelloz mu?Arin toplan birine haddini bildirmeye gidiyoruz!"

B:"Dur aptal!O değil!O sür....her ne ise aynı ismi taşıması bile bir iğrençlik ama Hong Ji Soo!Hani şu futbolda okulumuzu birinci getiren yaşuklum."

Arin:"Ne ara bu kadar sahiplendin onu?"

B:"Bilmiyorsunuz dün otobüste bana yer verdi."

Layla:"Hımm eminim bir sonraki durak da inecekti ve kalktı."

Blue Moon🌙!//SehunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin