Bölüm 14 🌒

524 48 79
                                    

" You will fly and fly, nobody can stop you.~~Kanatlanıp uçacaksın,kimse sana engel olamayacak."

~~Blue Moon - 藍月亮~~

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

~~Blue Moon - 藍月亮~~

Bölüm:14

Gözlerimi yorgunluk ile açtığımda biri beni sırtında taşıyordu.Kısık sesle boynuna biraz daha sıkıca sarılarak konuştum.

B:"Abi?"

Sehun:"Senin bu halinle kesin 2. olacağız!Utanmıyorsun değil mi milletin emeklerini hiç etmeye."

B:"İndir beni."

Vallahi hiç de yola devam etmedi susup.İndirince sallanan bedenimi yandaki banka zor attım.Baktım biri beni bırakıp gidiyor.Hemen koluna yapıştım.

B:"Gitme."

Sehun:"Evet küçük hanıma bakıcı lazım değil mi başına bela açmaması için."

B:"Ondan değil bayılınca rüyamda kötü şeyler gördüm.Biraz soluklanayım yanımda dur.Lütfen."

Biraz sessizlikten sonra oda yanıma oturdu.Ama hala kolunu bırakmamıştım.Belki babam ve abimden sonra ilk kez birinin yanında korktuğum için ağlıyordum.

Sehun:"Böyle olacaksan yarıştan çekil."

B:"Olmaz!Alınacak intikamım ve sözüm var sana karşı.Ölsem de no!Nikomu sen beni ne sandın ha?Sana demedim..."

Öyle sıkıca ve sıcak sarılması güven verici olan çok insan tanımadım ama onun kollarındayken her şey çok boş gelmişti.Karar verdim tüm ergen düşüncelerimi bırakıp silbaştan aşık olduğum gerçeğini kabullenecektim.Uyuz muyuz ama iyi çocuk kaliteli malzemeden üretilmiş hem de aile dostumuz babam onaylar bu ilişkiyi.

O günden sonra atrenmanlar sırasında eğitim beklediğimden daha yorucu geçerken nedense bu yıl etrafımda fazladan oksijenimi harcayan insan kalabalığına maruz kaldığımı hissettim bu arada.Hele oda da dakika başı o ikisinin birbirine açtığı laf savaşları.Kabul ikisi de yenilmez pes etmez ve iyi laf sokan kişilerdi birbirlerine.Kaçacak delik aramaya başlamam sadece 2 saatimi almıştı odaya girdiğimde.Saç baş birbirlerine girmek isteseler de bir yerleri çizilir diye korkuyorlardı birazda o yüzden hala nirvanaya ulaşamadılar kavgada.

Koridorda ilerleyip asansörü beklerken yarışmalarda eş olacağım olası kişiler de geldi yanımda durdu. Biri ilk gün beni hırpalayan diğeri ondan biraz daha kötü olan diğeri ise okçulukta Sehun ve abimin rakibi olan çocuk.Chanyeol'ü yaralayan hani.

Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete misali asansörde sessizce aşağıya doğru inerken iki kız bana bakıp alaylıca konuştular.Hayır illaki Lina gel bize lafını sok ve zevk al diyorlar.

-"Hey okulunuz okul içinde ilişkiyi yasaklamıyor mu?"

B:"Neden yasaklasın ki?Okulumuz dikdatör biri ile yönetilmiyor sonuçta."

Blue Moon🌙!//SehunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin