Bölüm 6 🌒

481 46 127
                                    

"Life is a beach, enjoy the waves.~~Hayat bir sahildir, dalgaların tadını çıkarın."

~~Blue Moon - 藍月亮~~

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


~~Blue Moon - 藍月亮~~

Bölüm:6

Gözlerimi sıkıca kapamış bir adım geri gittim usulca.Elimi saran soğuk ve ıslak şey ile tam çığlık atacakken ağlayan ses konuştu.Şaşkınlıkla gözlerimi açtım sese.

Hyeon Min:"Çirkin surat bu gece burada kalabilir miyim?"

B:"Hy....Hye.....Hyeon Min?.......Dolabımda ne işin var korkuttun beni bücürük!Seni hayalet sandım bir an!"

Hyeon Min:"Şu halin ile ben daha çok seni hayaletsin."

B:"Yaa!Oh Hyeon Min!Senin odan yok mu kocaman banyolu olan?Burada ne işin var benim kıç kadar odamda?"

Hyeon Min:"Yine kaçık bir fan gelirse buraya girmeyi akıl etmez hatta istemez diye düşündüm."

B:"O zaman neden ağlıyordun?Seni oyuncağını kaybettiği için ağlayan bir çocuk hayalet sandım.Kanım çekildi!Az daha gidiyordum kalpten!"

Hyeon Min:"Aptal!"

B:"Hah!Defol o zaman odamdan!Kalacaksan da ses etme!Bu ne hışırtı tıkırtı anlamadım ki!Uyuyoruz şurada!"

Tekrardan yatağıma tırmanıp yastığımı kabartarak yorganı üstüme çektim bir kaç dakika sonra ses kesildi.Ama vicdanım beni uyutmadı bu sefer de.Kocaman bir öfleme ile kalkıp dolaba yöneldim.Kapısını açıp bana mal gibi bakan kişiyi kucağıma aldım ve yatağın üstüne koydum.İç çekip nasıl bir ailen var çocuk yazık sana demeden edemedim yüzündeki korkuya bakınca.

B:"Mal mal bakma bana hasta mı ol orada kal da?Uyumak istemiyorsan kapı şurada."

Tekrardan tam uyuyorum dediğimde evin içindeki konuşmalar ve odamın kapısının açılması ile yastığımı kafama geçirdim.Yeter artık uyumak istiyor bu beden!Bir rahat vermiyorlar insana uyurken yaaa!

Chan:"Ya kalk Hyeon Min kayıp!!!!Lina!!!!Hiç mi endişelenmiyorsun?"

B:"Immm!Merak etmiyorum!Çünkü şurada!"

Elim ile hiç bakmadan ve konuşmadan yorgan içinde kaybolmuş kişiyi gösterdim.Odadaki minnak saliselik sessizlikten sonrasında konuşma ve mırıltılar yine baş gösterdi.Açık kıçımı kapatıp uyumaya devam ettim kapım kapatılınca.

Artık sabah esneyerek uyandığımda içimde bir öksürük vardı ama tuttum çünkü akşam dondurma yedim diye biri söylenmeye başlayacaktı anında.Kalkıp odada banyomun olmayışına söylenerek ritüel banyo seremonimi tamamlayıp formamı giydim.Terasa çıkıp kurumuş formama baktım.Kurumuştu ve erken kalkmamın amacına geçtim ütüyü yapacaktı.Formayı gayette dikkatli ve güzelce ütüledim.Çantama yerleştirip sırt çantamın dibine koydum.Kahvaltı masasındaki sessiz ve huzur dolu kahvaltımızın nedeni herkesin ben hariç uykusuz oluşuydu.Çünkü Hyeon Min iki kere daha odamda saklanmaya gelmişti.

Blue Moon🌙!//SehunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin