Bölüm 9 🌕

618 48 112
                                    

🍒"To make a different in someone's life you don't have to be brilliant, rich, handsome, beautiful or perfect. You just have to care.~~Birisinin hayatına dokunmak için zeki,zengin,yakışıklı, güzel ya da mükemmel olmanıza gerek yok. Önemseyin yeter."🍒

"Aşkitomlar kitabın adını değiştirdim çünkü özenti dediler beni sinir ettiler falan dayanamadım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Aşkitomlar kitabın adını değiştirdim çünkü özenti dediler beni sinir ettiler falan dayanamadım.Ama başka hiç bir şeyi değiştirmedim."

"Hyeon Min bu minnoş kişi aslında.❤"

~~Blue Moon - 藍月亮~~  

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

~~Blue Moon - 藍月亮~~  

Bölüm:9

Titreyen vücudumun sarıldığı sıcaklık nefes alıp veriyor ve şuan başım tamda o inip kalkan göğsünün üstünde duruyordu.Arkadan bir şangırt daha geldiğinde tam ayrılacakken yine sarıldı.Vallahi bana kalsa hiç da ayrılmadan tüm yorgunluğum geçene kadar sarılı kalırdım.Çünkü ben öyle soğuk nevale olan ve kıza acı çektirip sonradan aşık olan bir aşk istemiyordum.Bana yürüyene ben 10 adım giderim şu noktadan sonra.Bilmiyorum yaşım küçük ama bu günlerde bir evlenme ve af edersiniz ama arzulama yetilerim haliyle coşuyordu içimde.Bedene daha sıkı ve uzunca sarılacaktım ama işte abaza karı kız popülasyonundan olduğumu belli etmemek için ayrılıp ne olduğuna baktım.Sonuçta içimde yaşadığım dünyayı görse ailem beni evlatlıktan reddedebilirlerdi.

Gördüğüm ilk şey tüm duvardaki aynanın yerde can çekişiyor oluşuydu.Donmuş ve şaşkınca bir ifadeyle aynaya bakarken omzumu sarsan kişiye bakışlarımı çevirdim.İlk boğazındaki çıkmış damarları ki bu noktada yine fesat düşünceleri beni benden aldı.Elim az kalsın kendimi tutmasam o damarın üzerinde gezinecekti.Sonra yukarıya doğru yavaşça gözlerimi kaydırdığımda keskin çene hattı en son sinirden ateş saçan gözleri.Beni sertçe ittirdi vücudundan.Ve aynı zamanda bende daha düşünebilir bir hal almıştım.

B:"Ben özür....."

Sehun:"Yok ya bir insan bu kadar akılsız olamaz!Biz senin gibi yeteneksizi bile diriltmeye çalışırken boşa kürek çekiyoruz farkındayız ama bir an diyoruz belki.....Nefes alıp vermesini biliyorsa diyorum ama......İçler acısı olmak ve bunun çevremde birinin olması?Afferin!Kocaman evi yıkmayı başardın!Zaten başarabildiğin tek şey insanların başına sorun açmak!Defol yarın ki derse kadar gözüm görmesin seni!"

Blue Moon🌙!//SehunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin