Bölüm 11 🌗

528 45 69
                                    

" At night a candle's brighter than the sun.~~ Geceleyim bir mum güneşten daha fazla parlar."

~~Blue Moon - 藍月亮~~

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

~~Blue Moon - 藍月亮~~

Bölüm:11

Yurttaki yatakta uyumak için bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyordum.Çünkü ne zaman gözlerimi kapatsam sınıfta olanlar aklıma geliyordu.Ayrıca odada ses yapan kıza karşı da kaba olmak istemiyordum ama burada uyuyoruz değil mi sevgili geri zekalı?

Size olanları şöyle anlatacak olursak....

Kız geldi ve tam önümüzdeki boş sıraya oturdu.Se Na hala kıza iğrenir gibi bakarken aralarına girmemenin en iyisi olacağına karar verdim ve önümdeki kitaba döndüm.Önümden gelen sese başımı kaldırıp bakmak istemesem de nezaketen kaldırım gülümseyen bir suratla.

-"Kaçıncı sayfadayız söyleyebilir misin?"

B:"Ahh...Şey....Serbest çalışıyorduk aslında ama."

-"Ahhh teşekkür ederim."

B:"Ne demek.Hoş geldin sınıfımıza."

-"Teşekkür ederim.Ben İrene."

B:"Ahh.İsmin güzelmiş..Ben de Lina.Park Lina.Tanıştığıma memnun oldum."

Kız gülümseyip bakarken bir an yanımdakine kaydı gözü.Kızın önüne gelen erkek fanları ile kurtulurum sandım ve önüme dönüp bir kaç saniye sonra ben de yan tarafa baktım.Yine gözlerini kapamış uyuyordu bizimkisi.Bana bak çocuk entrika ve sinsiliğin içinde işim yok benim.Bu kız ile ilişkin ne bilmiyorum ama ayrılırız haberin olsun!Sınıfa sonradan gelen kızlar popi olurlar ki bu kız zaten ünlüymüş ve seni benden çalarsa vallahi dönüp bakmam sana bir daha!Ben sana mecburi hizmet'im,zaruri hezimetim dedim.Adam ol dur yanımda!

Böyle dedim ama sanki onların olayında çoktan içinde hatta olayların en merkezindeymişim gibi hissettim bir an.

Yemek arasına kadar sınıftaki gerginlik ve çıt çıkmayan üçlü arasında hiçbir şey bilmeden oturmanın verdiği sıkıcılığı sınıfa dalan Layla ile aşıp montu alarak kapıya koştum.Arin de elinde kitaplarla kütüphaneden çıkıp bize katıldı.Yemekhaneye giderken tüm dedikoduyu en ince ayrıntısına kadar anlattım.

Yemekhanede kalabalık guruba bakıp iç çektikten sonra kızlara döndüm.İnsanın olmayacağı ortamları iyi bilmesi gerekirdi ki benim asla olmamam gereken ortam Bermuda şeytan üçgeninden daha korkunçtu.Chanyeol+Sehun+Se Na ve onların fanları.Bu üçlüden uzak durursam hayatta en VVVVVİP yaşayan ben olurdum.

B:"Kızlar dışarıda yiyelim mi yemeğimiz?Baksanıza teras bomboş.Hem güneş de var bu gün cır cır böcekleri de ötüyordu."

Layla:"Immm...Lina hani hava sopsoğuk.Güneş var ama karlı bir kış geçiriyoruz."

Blue Moon🌙!//SehunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin