Bölüm 13 🌑

592 46 74
                                    

"Wake your dreams! Fit to the dreams .. Because the dream wants to happen.~~ İçindeki düşü uyandır! Düşlere uyan.. Çünkü düş, gerçekleşmek ister."

👑🌸"WUAAAAAA 2K olmuşuz Dear Family yaaa!Tebrikler bize!!"🌸👑

👑🌸"WUAAAAAA 2K olmuşuz Dear Family yaaa!Tebrikler bize!!"🌸👑

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

~~Blue Moon - 藍月亮~~

Bölüm:13

Ming Ming:"Uzun zaman oldu...Lina.."

Chan:"Evet uzun zaman oldu seni pis yalancı!Ne geziyorsun yine akbaba gibi ortalıklarda ha?"

Ming Ming:"Hey sadece merhaba demek istemiştim.Ben de yarışmacıyım ve..."

Chan:"Evet zaten kemiklerini kırasıya dövdüğün birine de masumane bir merhaba dersin öyle değil mi?"

Ming Ming:"Ben özür dilerim ama hatam yoktu biliyorsunuz o olayda.Bu kadar güçsüz olması onun hatasıydı.Koçlar ve görevlilerce karar verilmişti birinciliğime.Ödülü istemediğimi de söylemiştim hatırlarsanız."

Bak bak bak!Lafa bak!Güçsüz mü?Sen kime güçsüz diyorsun be dallama çirkin şey seni diyece['m gayet de yakışıklı ve yüzü benden güzel olan biriydi.Ama iyi bir dersi hak ediyordu.Ergenliği 11 ay 2 hafta 3 gün 4 saat ve 57 saniye ile atlatmış bir kızdım ben.Hak edene hakkını vermeliydik.Gayet olgun bir biçimde laflarımı sokmalı ve zaferin tadını almalıydım.Kendimi toparlayıp yaşadığım şoktan çok sinir aldı vücudumdaki tahtı.Yumruğumu sıktım ve gözlerinin içine baktım.Hala ne konuşuyordu kan bu?Yüzsüz!

Sehun:"Hyung sorun ne?"

Chan:"Bir şey yok hadi oturalım."

B:"Abi siz gidin ben birazdan geleceğim."

Chan:"Lina...."

Arin:"Yanımızda yer ayırdık senin için çabuk gel."

Chan:"Bana bak cadı...Ahhh kolum!Sen kime şiddet uyguluyorsun?Kızım bak kabile anlaşması demem çekerim kuyruğunu.Bırak kolumu dedim."

Millet yerine oturmak için yanımızdan geçişleri rahat olsun diye pencerenin yanına yürüdüm ve ona döndüm.Bu dünya da affetmeyeceğim iki kişiden biri ile gayette soğuk ve acımasız konuşmak hobimdi ki laflarımı sokmam gerekti.

Kısaca laflarımı sokup 32 yerinde bıçaklanmışçasına cinayetini işleyeceğim kişi yarı Koreli Yarı Çinli olan Hou Ming Hao!Zaten babası Çinin dolandırıcı Mafya babalarının başıydı.Ne beklenir ki ondan!Kısaca kendisine yalancı pislik idiot Ming Ming diyordum işte.

B:"Demek yarışmalara katılacaksın.Ve birinciliğe oynayacaksın?"

Ming Ming:"Yani ben de öğrenciyim ve abin fazla abartmıyor mu bunu?"

B:"Çok çalıştın mı bari?"

Ming Ming:"Zafer zaten belli.Ve.....Baştan bırakmanı söyleyeceğim yine aynı şey olsun istemiyorum.Bu yüzden yanına geldim.Listede adını görmeyi beklemiyordum.Görmeyeli...değişmişsin."

Blue Moon🌙!//SehunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin