Bölüm 5 🌑

445 45 134
                                    

"As your best friend I will always pick you up wen you fall, after I finis laughing.~~En iyi arkadaşın olarak, düştüğünde seni daima yerden kaldırırım... ama düştüğünü seyredip, sana gülmem bittikten sonra."

~~Blue Moon- 藍月亮~~

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


~~Blue Moon- 藍月亮~~

Bölüm:4

Islak saçımı banyo havlusuna sarmış aşağı mahzene inerken önümü Chanyeol kesti.Kalpten gidiyordum az kalsın.Karanlıktan fırladı çünkü.

Akşamdan beri yemek dahil başıma tünedi ve bir abi olarak hem o zübbeye hem de bana savaşla yarışın çok farklı şeyler olduğunu söyleyip birimizin incineceği gibi laflar sokmaya çalıştı ama ne o civciv okçu ne de ben dinlemedik.Şu anda önümden çekilirse Kendo formamı mahzenden çıkarmaya gideceğim.

B:"Abi önümden çekilirsen yarışmada giyeceğim üniformamı alacağım."

Chan:"Lina bak beni dinle ne gerek var Sehun ile inatlaşmaya!O kim sen kim ha?O hani ulusal birinci!Bak boş ver sadece ilk yarışmada elen gitsin zaten yurt dışında okula gideceğini söyledim ya!"

B:"Ne demek yenil?Park Chanyeol!Asilliğimize leke mi sürdüreceksin sen ha?"

Chan:"Lina bak Sehun gerçekten iyi dedim işinde.Çocuk ulusal birinci yaa!Onu nasıl yeneceksin ha?Hadi bu iddiadan vazgeçtiğini söyle yarın kahvaltıda ve kaybettim de de bu savaş başlamadan bitsin!"

B:"Abi beni sen beni hiç mi tanımıyorsun ha?Yazıklar olsun sana!Ben savaşta kaybedeceğimi bilsem bile başlamamış savaş için savaş meydanından korkakça kaçmam!Tamam bir Fatih değiliz elbette ama Sehun da bir Kostantine değil!"

Chan:"Ne saçmalıyorsun yine bilmiyorum ama bak sonunda birinizden biri incinecek biliyorum!"

B:"Öyle olsa bile asla bu iddiadan vazgeçmem anladın mı?"

Chan:"İyi ne bok yiyorsanız yiyin!İkinizden biri incinir ya da yaralanırsa ikinizi de asla affetmicem anladın mı?

B:"Çekil önümden!"

Sinirle saçını karıştırıp önümden çekilip yukarı söylenirken çıkınca bende mahzene inen merdivenlerdeki ışığı yaktım ve yavaşça merdivenleri inip kapıyı açınca bir küfsü koku geldi önce burnuma sonra uçuşan toz tanecikleri.Kapının yanındaki kontrol dolabından karanlık mahzenin ışığını yakıp büyük dolaba ilerledim ve açınca ilk Chanyeol beyin eski ok takımlarından biri düştü ayağımın üstüne.Biraz acı çektim ama sonra onları alıp yana koydum.Sonra aşağıda her şeyin altındaki koliye kaydı gözüm.Onu çıkarmak için üstünden aldığım her şeyi koliyi aldıktan sonra yerleştirdim tek tek dolaba.Dolabın kapağını kapatıp yere eğildim.Kağıt kapağının üstündeki tozu elimle süpürdükten sonra kapağını açtım kutunun.Elimi üniformanın üstündeki sakura çiçek işlemelerinde gezdirdiğimde birkaç damla göz yaşı döküldü üstüne toz tanelerinin.

Blue Moon🌙!//SehunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin