Konečne súkromie

2.3K 132 0
                                    

„Oni dve boli vždy také. Nebol deň kedy by sa nehádali." prihovoril sa mi Jessie na adresu jeho sestier. „Divím sa že si to Draco nerozmyslel to chodenie s Pansy keď k nám chodil a videl čo tie dve stvárajú." pokračoval so smiechom a pánovi Malfoyovi mierne zabehlo. „Prišiel som za Pansy ale nakoniec som vždy skončil pri playstation s Mariuszom a Keziahom." smial sa pán Malfoy. „Len Jessie bol vždy iba Pansyn sopľavý miláčik." uchechtla sa Zaynet. „A ty si bola beznádejne zamilovaná do Draca všakže sestrička?" nedal sa Jessie načo sa niektorý, vrátane mňa Scorpiusa a Narcissy Malfoyovej narazili. „Ona ho len chcela dostať do postele v tom je rozdiel." ozvala sa ako by nič najstaršia zo súrodencov a všetci sa rozosmiali. Všetci okrem Scorpiusa. „Čo to kurva...?" „Nenadávaj." ohriakla ho Narcissa pokojne ale vážne. „Toto má po našej drahej sestre. Teraz sa tvári ako vznešená dáma a kedysi bola..." „Dobre myslím že to stačí." zastavila Zaynet pani Malfoyová rozkazom ale ako to už pri súrodencoch býva, tí sa len tak ľahko v takýchto príležitostiach nezastavia. „Nadávala si ako pohan na každom kroku v každej vete za akýchkoľvek okolností a pri akýchkoľvek ľuďoch." „Povedz Pansy koľko upozornení prišlo od Snape domov že sa vulgárne vyjadruješ?" Zeynet a Jessie dokonale vytáčali svoju najstaršiu sestru ktorá div že po nich niečo nehodila. „Ako je možné že sa to dozvedám až teraz?" cítil sa ukrivdene Scorpius. „Aby si sa za nás až tak potom nehanbil." odpovedal mu otec. „Tvoji rodičia boli teda riadne čísla." prikývla hoci neochotne Narcissa a pobúrene pozrela na svojho syna akoby mala pred očami tie dávne dni.

„Prečo ste mi o tom nikdy nepovedali?" nepáčil sa mi náznak výčitky ktorý som začula v Scorpiusovom hlase. Mala som veľmi zlý pocit že sa to opäť zvrtne do hádky medzi ním a jeho mamou lebo jeho pobúrený pohľad smeroval ako inak k nej. „Nie je to nič podsta..." „Pansy." napomenul ju rázne jej manžel a hoci to nikto nechápal, ona vedela presne o čo mu ide lebo si radšej ešte raz premyslela čo svojmu synovi povie. „Dúfali sme že ak to nebudeš vedieť kým si vo veku kedy sa...rozvíjaš, tak sa nevydáš takou cestou ktorá by ťa mohla doviesť až k chybám ktoré budeš ľutovať do konca života a žiť s pocitom že tvoje deti v tebe budú vidieť kriminálnika a...ospravedlňte ma." hodila príbor ktorý držala na stôl a rýchlo sa postavila. Okamžite bleskovým krokom vyletela z miestnosti a nechala nás v ťaživom tichu. Nenápadne som Scorpiusa chytila pod stolom za ruku a keď sa na mňa stále zarazený otočil, naznačila som mu aby išiel za ňou. Toto bola vhodná chvíľa kedy mohol zistiť od svojej mami čo sa vlastne deje a dialo. Aj keď je barbarstvo využiť takú citlivú chvíľu...

„Lily mám pocit že si si vybrala najhoršie dni na návštevu aké sa dali." ozval sa ako prvý pán Malfoy.„Možno sa to konečne vyrieši." podotkla, no nie veľmi presvedčivo Zeynet.„Sama tomu neveríš sestra."„Tak dosť prestaňte s tým. Za posledné dva dni som o 2014-tom počul viac než vtedy, kým sa neskončia sviatky neopovážte sa to spomenúť lebo vás vyhodím."„Mňa nie, viem že máš na mňa slabosť už dlhééé roky." poslala pánovi Malfoyovi vzdušnú pusu Zeynet a hoci sa snažil udržať si vážnu tvár musel sa zasmiať. 

Stále som sa prehadzovala a nie a nie zaspať. Scorpiusa som od toho odchodu jeho mami nevidela a to mi nedalo pokoja. Boli sme predsa v jeho dome a on bol so svojou matkou ale aj tak...kiež by som ho mala pri sebe. Pri dverách som začula kroky, rýchlo som sa postavila a zamierila k nim. Otvorili sa vo chvíli ako som sa chcela dotknúť kľučky.„Lily, ešte nespíš?" opýtal sa ma prekvapene Scorpius keď ma uvidel medzi dverami.„Pravdaže nie, bol si preč hodiny, nezaspala by ani keby prešli dni." až vtedy som si všimla aj jeho mamu.„Nechám vás, dobrú noc." usmiala sa a dala synovi pusu na líce.„Už spolu vychádzate?" opýtala som sa s nádejou na kladnú odpoveď.„Dá sa to tak povedať." pousmial sa a dal mi pusu.„To som veľmi rada...nepovieš mi čo sa stalo?" dodala som keď mi k tomu nič viac nepovedal.„Nie, teraz sa chcem venovať iba nám." zaškeril sa a zdvihol ma do náručia.„Čo to robíš?" zasmiala som sa.„Vynahrádzam ti že som odišiel. Zase."„Tak to neprotestujem." žmurkla som a sadla som si na neho obkročmo.„Keď teraz niekto vojde už ma vážne porazí." neodpustil si Scorpius načo som sa rozosmiala. Ale veľmi som dúfala že už budeme mať konečne trochu súkromia.

Nočná mora Lily a ScorpiusaWhere stories live. Discover now