Nové ubytovanie

2.7K 158 5
                                    

  „Je tu pekne." všade boli trhy, ľudia predávali ovocie, zeleninu, chlieb, deti sa spokojne hrali, na každom rohu boli kone a všetci sa aj na nás cudzincov milo usmievali. „Pozri na námestí na niečo koná." upozornila som a vybrali sme sa tam pozrieť.„Prepáčte čo sa deje?" opýtala som sa vedľa stojacej pani.„Pán gróf príde aj so svojim synom."„Ďakujeme." opätovala som jej úsmev.„Vy nie ste odtiaľ pravda?"„Nie madam." odpovedal Malfoy. Ona si ho všimla až teraz a úsmev jej zamrzol.„Mladý muž, vy...vy vyzeráte úplne ako náš mladý pán gróf." koktala dychtivo.„Henten tu?" vyletelo mi.„Áno len sa pozrite." ukázala na cestu po ktorej začali prichádzať dva koče a stráž. V jednom z nich sedel chlapík s dlhými bielymi vlasmi a tváril sa veľmi vznešene a jeho fakt krásny chalan. Musela som uznať že sa na Malfoya naozaj trochu podobal ale on bol oveľa krajší. Všetky dievčatá pri pohľad na neho lámalo v kolenách.

 Všetky dievčatá pri pohľad na neho lámalo v kolenách

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„Neroztop sa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„Neroztop sa." zavrčal na mňa posmešne Malfoy.„Žiarliš snáď?" neodpustila som si.„Vyzerá ako môj otec za mlada."„To sotva." zamrmlala som,„Jeho syn by určite nevyzeral ako ty." vyplatila som mu jazyk.„Výborne Potterová s týmto chovaním určite zapadneme." ten musí byť furt taký mrzutý?„Je pekný však?" opýtala sa ma tá pani.„Každé dievča sa po ňom obracia, jeho rodičia sa už idú zblázniť ale mladý gróf nie a nie vybrať si nevestu. A to o neho majú záujem šľachtičky z celej Británie." tak to sa im nedivím za ním by som prešla aj polku sveta.„Sú na ceste do vedľajšieho mesta pozdraviť grófa aj s jeho dcérou."„Prepáčte madam ale kde sa tu dá niekde ubytovať?" on sa musí miešať do všetkého bastard prekliaty!„Neberte si to zle ale ste mladý, bez koňa, voza, v obyčajných šatách nemyslím že máte na to peniaze." povedala ľútostivo.„Ale ja vám môžem pomôcť. Mám stajne, s mojim manželom už nie sme najmladší a náš syn ma iba 8 rokov. Najať si niekoho nemôžeme ale za ubytovanie a čo to do úst..."„Berieme."„Som rada že to preberáme spolu." povedala som ironicky.„Chceš snáď nesúhlasiť?" usmial sa na mňa "sladko".„Tak poďte." zasmiala sa z nás tá pani a viedla nás k jej skromnému domu. Ľudia sa z námestia už zberali tak sa ulice trochu uvoľnili. Hneď ako sme prišli zoznámila nás s jej manželom Georgom veľmi milý chlapík.„A toto sú..."„Lily Potterová." predstavila som sa a jemne som sa uklonila.„A tento sympatický mladý muž ktorý sa podobá na grófa Malfoya?" zarazili sme sa. Rýchlo sme si vymenili pohľady typu a čo teraz.„Scorpius Parkinson." podali si ruky.„Parkinson?" zašepkala som.„Meno mojej mami za slobodna." Skoro som odpadla keď som cítila vôňu čerstvého chleba. K téme o grófovi Malfoyovi sme sa radšej v ich prítomnosti nevracali. „Ahoj." pozdravil sa Malfoy malému Thomasovi.„Ahoj. To je tvoje dievča?" opýtal sa ho. Takmer som sa zadusila.„To by mi tak chýbalo taký blázon nie som."„Ale si lebo Lily je krásna." Malfoy zbledol až za ušami.„Ďakujem." povedala som cez smiech. Všetci sa bavili až na Malfoya ten sa nevedel spamätať že ho zničil malý chlapec.„Lily izba pre teba je pripravná, Scorpius bude mať spoločnú s Thomasom." oznámila nám Maria.„Zajtra zoberieš kone trochu sa prebehnúť tuto Max," ukázal George na ich veľkého, huňatého salašníckeho psa,„ti pomôže a my chlapče skočíme do mesta predať pšenicu." úlohy na ďalší deň by sme mali. Maria nám dala aj veci na spanie, ja som dostala bielu dlhú košeľu fakt to bolo čudné. Stará drevená izba, okenice, pérové periny. Pred spaním som sa šla ešte opláchnuť dolu na dvor k studni. Kúpelňa to v tomto roku nehrozilo. Akonáhle som zaľahla zaspala som ako bábätko.

Nočná mora Lily a ScorpiusaWhere stories live. Discover now