Donútim ho prísť

3.4K 177 0
                                    

„Máš zlú náladu?" „Kto vie prečo to bude tentokrát."„Scorpius Malfoy s tým nemá určite nič spoločné." uťahovali si zo mňa ráno moje kamarátky Alexis Lestrangeová a Kai Zabinyová. Obe sú slizolinčanky len ja som v chrabromile. Sedeli sme pri chrabromilskom stole a ja som naštvane zízala do taniera. „Veď ja tomu bastardovi ukážem." vrčala som. „Nechápem prečo sa s tým ešte zaťažuješ, Malfoy sa z toho dostane tak či tak." presviedčala ma Kai ale ja som už v hlave tvorila plán.„Dnes odmieta prísť." rozčuľovala som sa ďalej.„Do pekla Lily ako ho chceš asi tak donútiť? Scorpius si vždy robil len to čo chcel on a to sa nezmení...zase ma nepočúvaš!" rozčuľovala sa Lex.„Prepáč čo si hovorila?" spamätala som a Kai sa rozosmiala.„S kým ma to rande?"„Lily!" ohriakla ma zas.„Budem mu ničiť všetky pokusy o sex až nakoniec pochopí že mu dám pokoj jedine ak bude robiť čo má!" prehlásila som víťazne.„Toto nedopadne dobre."„Nie." zhodli sa moje kamarátky ale ja som ich vôbec nepočúvala.

„Čau Albus." prišla som veselo za bratom.„Čo chceš Lil?" ani sa neunúval zdvihnúť hlavu od novín. Jasné šport je pre neho dôležitejší ako vlastná sestra.„Neviem nájsť Malfoya, posiela mu odkaz tá čo s ňou má byť dnes tá..." tvárila som sa zamyslene že sa snažím spomenúť na meno.„Caren?"„Áno presne ona. Vraj sa na neho už nevie dočkať to je všetko maj sa." chcela som odísť, už som mala čo som potrebovala.„Prečo by si práve ty Scorpovi odovzdávala odkaz od jeho šľapky?" opýtal sa podozrievavo. S týmto som nerátala.„Mám len dobrý deň." trepla som a rýchlo odkráčala.

„Takže Caren Cardenasová? Fajn a ešte mi povedz ako chceš takú kurvu ako je ona odhovoriť od sexu s niekym ako je Scorpius." Kai mala pravdu. Albusa a Scorpiusa ,slizolinskích princov, nikdy neodmietlo žiadne dievča. Našťastie mi bolo jasné že by nepomohlo keby som za ňou prišla a povedala nech sa mu vyhýba. Oboznámila som svoje kamarátky s mojím plánom. Museli uznať že to bol dobrý nápad a navyše sa aspoň pobavíme. Sedeli sme na záchodoch umrnčanej Myrty a varili elixír.„Vyzerá to ako grcka ako ju chceš donútiť vypiť to?" znechutene miešala obsah kotlíka Kai.„Pri večeri jej to vlejem do džúsu. Lepšie povedané vy jej to vlejete." vyvalili na mňa oči.„Je slizolinčanka ja by som v jej blízkosti bola nápadná." bránila som sa.„Ty si z nás hádam robíš srandu." povedala neveriacky Lexi.„Hotovo." zvolala som nadšene a naplnila som skúmavku.„Hlavne nech to vypije." opakovala som im zase keď sme sa blížili k veľkej sieni na večeru.„Ako rýchlo to zaúčinkuje?"„Dúfam že dosť rýchlo." zaškerila som sa pri tej predstave. Nenápadne som ich sledovala. Kai zabávala Caren a jej tupé kamarátky zatiaľ čo Lex mala úlohu naliať elixír do jej pohára. Keďže tam boli asi 4 poháre zúfalo pozrela mojim smerom. Perami mi naznačila„Čo teraz?" a ja som len beznádejne pokrčila plecami. Ona urobila to isté a tú gebuzinu rozdelila do všetkých pohárov. Netrvalo ani pol hodinu a všetky 4 vybehli s krikom zo siene. S babami sme si vymenili víťazoslávne pohľady a smiali sme sa. Aj keď ja som sa usmievala ako autista keďže všetci okolo mňa len normálne jedli. Po večeri som sa vybrala rovno na trest. Vedela som že príde. Nie že by som chcela jeho prítomnosť ale pokazila som mu noc a to bolo postačujúce. 

Nočná mora Lily a ScorpiusaWhere stories live. Discover now