Nečakaný návrat

2.9K 151 1
                                    

„Dnes budeš len moja." povedal, zdvihol ma do náručia a položil na posteľ. Bozkával ma najprv jemne ale bol stále intenzívnejší.„Scorpius." zašepkala som pomedzi bozky.„Chcem ťa." ruku posúval po mojom stehne čoraz vyššie.„Nie." zaprela som sa mu rukami do hrude. Prekvapene otvoril oči.„Ty to nechceš?" opýtal sa s náznakom sklamania.„Ja..." zahanbene som sa snažila pozerať všade inde len nie na neho.„Ešte si to nerobila." pochopil.„Prvý krát by to malo byť iné." povedal a odtiahol ruky.„Poď sem." pritiahol si ma k sebe a zakryl nás perinou. Úplne som sa k nemu pritúlila a premýšľala som prečo to urobil. Mal možnosť urobiť to čo vždy bez výčitiek. Ale neurobil...záleží mu na mne?„Scorpius." trochu som dúfala že už spí.„Áno?" pohladkal ma po líci.„Pobozkáš ma?" opýtala som sa s malou dušičkou. Zdvihla som k nemu hlavu a on naše pery hneď spojil. Ale už na mňa nenaliehal len ma jemne a pomaly bozkával.„Chcem to." zašepkala som odrazu. Zjavne som ho tým vyviedla z miery.„Lily ja nie som pre teba dobrý nemôžem ti to urobiť."„O tom snáď rozhodujem ja." protestovala som.„Si si tým istá?" presvedčene som prikývla hoci vo vnútri som taká presvedčená nebola.„Užiješ si to, sľubujem." vedela som že to myslí úprimne. Celá som sa chvela ale nakoniec mal pravdu. Bolo to úžasné, vďaka nemu. Unavene sme sa zvalili k sebe. Spokojne som ležala na jeho hrudi a netrvalo dlho a zaspala som.

„Dobré ráno." zaspato som otvorila oči.„Mali by sme ísť robiť." povedala som bohužiaľ krutú pravdu.„Alebo tu ostaneme celý deň a budeme robiť niečo príjemnejšie." žmurkol zvodne a začal mi bozkávať krk.„To znie dobre." uznala som a prešla mu rukami po skvelom tele. Bol to najlepší deň v mojom živote a to som ani nemusela vytiahnuť päty z postele.

„Lily." bola som taká unavená jemu snáď nestačilo? Zničene som sa chcela zahrabať do perín ale...žiadne tam neboli. Nazlostene som zavrčala.„Lily vstávaj." naliehal na mňa Scorpius. Otvorila som oči a priamo predo mnou prebehla myš. Zdesene som vykríkla.„Čo to má byť?!"„Zdá sa že sme späť." prekvapene som sa posadila. Ležali sme na zemi v sklade. Chvíľu mi trvalo kým som si spomenula že je to sklad z ktorého sme pred pár týždňami nechcene odišli.„Nie." zašepkala som. „Tak veľmi sme sa chceli vrátiť ale teraz, dal by som všetko aby sme sa vrátili do minulosti." súhlasila som s ním. Kiež by sme tam ešte ostali. „Nestihli sme svadbu." zamračila som sa smutne. „Našich predkov." dodal za mňa a nad tým som sa musela pousmiať. „Čo budeme teraz robiť?" táto otázka ťažila aj mňa. „Už to nebude také skvelé však?" posmutnela som.„Héj." objal ma ochranársky.„To čo sa stalo medzi nami bolo...skvelé a..."„A je tomu koniec." dokončila som za neho. Prekvapene na mňa pozrel.„Scorpius, všetci nás poznajú ako nepriateľov ktorý sa stále hádajú a robia si zle. Navyše ja som Potterová a ty Malfoy."„Chceš to skončiť kvôli našim menám?" opýtal sa neveriacky.„Skončiť? Je medzi nami niečo čo vôbec začalo?" len sme spolu dva dni spali. Čo to vlastne znamená?„Takže...čo teraz?" opýtala som sa.„Si moja Potterová a už ťa nenechám." zdvihol si k moju sebe bradu a vtlačil mi sladký bozk. 

„Ty čo máš na sebe?" vyvalila na mňa Rose keď som vošla do izby. Až teraz som si uvedomila že mám na sebe tú nočnú košeľu.„Ani sa nepýtaj." odsekla som a šla som si dať sprchu. Teplú v mramorovej vani, konečne. 

„Aký bol včerajší trest? Zase ste sa pobili?" rýpala Alexis hneď z rána.„Kupodivu nič čudné." neveriacky zdvihli obočie.„Zase mal blé reči kretén."„Ale prišiel nie? O to išlo." už som takmer zabudla aká bola situácia pred tým ako sme zmizli.„Oh, iste."„Lily čo je to s tebou?" opýtala sa Kai starostlivo.„Vôbec som sa nevyspala, som mimo a posledné čo potrebujem je baviť sa o Scorpiusovi." zamrmlala som a džabala som sa v praženici.„Vážne si mimo, práve si totiž Malfoya nazvala menom. To si za posledných 6 rokov neurobila nikdy!" zhrozila sa Lexi. 

„Scorpius!" zasyčala som a stiahla ho do prázdnej chodby.„Chýbala si mi." zašepkal a chcel ma pobozkať ale zadržala som ho rukami.„Musíme sa správať zase normálne, dnes si baby mysleli že mi šibe lebo som ti povedala Scorpius."„Tak sa predsa volám." pretočila som očami.„Lenže predtým som ťa volala oveľa inak." priznala som neisto.„Spomínam si, bastrard, hajzlel, prašivý parchant..."„Dobre, dobre to stačí späť k veci." prerušila som ho rázne.„Tak fajn Potterová. O to väčšiu chuť na teba budem mať večer keď ma budeš celý deň provokovať." žmurkol s úškrnom. Buchla som sa rukou po čele a pokrútila hlavou. Toto ešte len bude zábava...

Nočná mora Lily a ScorpiusaTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon