25ο

3.1K 284 259
                                    

"Που θα πάς τώρα εε?" Με έπιασε στην αγκαλιά του, με έριξε στο κρεβάτι και άρχιζε να μου βγάζει τις μπότες φιλοντας τα πόδια μου. Με σήκωσε στην αγκαλιά του και μου αφαίρεσε το μπλουζάκι που φορουσα και αμέσως μετά πήγε στην φουστα μου, όπου και αυτή με μια κίνηση την αφαίρεσε.

"Μμμ.. Αυτά τα εσώρουχα σου.."

"Επιτέλους θα γίνεις δικιά μου!" Ο Jungkook άρχιζε να με φιλάει πρώτα στον λαιμό και μετά κατέβαινε πρός το στήθος μου. Φιλούσε εκεί το γεμάτο μου στήθος αλλά έπειτα κατευθύνθηκε στην κοιλιά μου. Κατέβηκε ακόμα πιο κάτω και άρχισε να φιλάει το εσωτερικό των ποδιών μου, ωσπου έφτασε στο τέλος στην ευαίσθητη περιοχή μου. Με κοίταξε και μου αφαίρεσε το εσώρουχο απαλά με ένα χαμογελο. 

"Μμμ.. Είσαι πολύ γλυκιά.. " Μου είπε και έβαλε ένα δάχτυλο αργά μέσα μου. Το κουνούσε αργά και έπειτα έβαλε και δευτερο. Εγώ εβγαζα διάφορα βογκητά, σηκώθηκε και έβγαλε την μπλούζα που φορούσε. Πήγε να βγάλει το παντελόνι του αλλά δεν τον αφησα..

"Περίμενε μην το κάνεις. Θελω να το κάνω εγώ."  Με πλησίασε και άρχισα να βγάζω την ζώνη του αργά. Του ξεκούμπωσα το παντελόνι και το εβγαλα..

"Μην βιάζεσαι!" Μου χαμογελασε ειρωνικά. Επιασα το μποξεράκι του και το κατέβασα, τα μεγάλα του προσοντα αμέσως φανερωθηκαν. Δεν με πειραζε όμως αυτό. Έπιασα το ερεθισμένο πλέον μόριο του στα χέρια μου και το έγλυφα σιγα.

"Αααα! Μην παίζεις.." Εκανα ένα σμιρκ αμέσως

"Αν υπήρχε μια πιθανότητα να πάω σιγά μαζί σου, χάθηκε και αυτή!"

"Εντάξει συγνώμη.." Το έβαλα όλο στο στόμα μου και δεν άργησε να τελειώσει. Το σπερμα του  ήταν στα χείλια μου και μέσα στο στόμα μου.

"Θα μπώ, αν πονέσεις πές μου! Θέλω να ξέρω αν είναι να σταματήσω"

"Ε-ενταξει.." Άρχισε να το εισχωρεί μέσα μου αργά αφού έβαλε το προφυλακτικό. Προσπάθησα να χαλαρώσω και μπήκε μέσα μου. Αίμα, δάκρυα και πόνος έκαναν την εμφάνισή τους..

ΑΝΤΙΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ!

"Πονάς?" Έσφιγγα τα σεντόνια και έκλεινα τα μάτια μου από τον πονο.

"Σ-σε παρακαλω.. Περίμενε ένα λεπτό.. !" Εκείνος έκανε ακριβώς ότι του είπα για να με βοηθήσει. Ουτε καν που κουνήθηκε και απλως με φιλησε στα χείλια περιμένοντας να του δώσω το εγκριση για να αρχίσει να κινείται. Αρχιζε σιγά σιγά να κινείται και να ανεβάζει ταχυτητα προσεχτικα.. Και εμένα ο πόνος έγινε ευχαρίστηση στην πορεια..

"J-jungkook!" Μπαινοβγαινε γρήγορα μέσα και μόνο οι ανάσες και τα βογκητά μας ακουγονται.. Στην κορυφωση βγήκε από μέσα μου και τελείωσε στην κοιλιά μου..

"Σε ευχαριστώ Jungkook, σε ευχαριστώ για αυτό! Ηθελα να είσαι ο πρώτος μου.." Ξάπλωσα στην αγκαλιά του, κοιμήθηκα πια εκεί αμέσως.. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου, με τον άνθρωπο που ειμαι ερωτευμενη

"Τίποτα γλυκιά μου πριγκίπισσα.. Εγώ μόνο θα σε αγγίζω και είσαι δικιά μου από εδώ και περα.. Καληνύχτα γλυκιά μου πριγκίπισσα.." Την φιλησα στο μέτωπο καθώς μας πήρε ο υπνος αγκαλιασμένους και γυμνούς

" Την φιλησα στο μέτωπο καθώς μας πήρε ο υπνος αγκαλιασμένους και γυμνούς

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
➮ Master's toy.【정국】✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα