20ο

2.6K 298 109
                                    

"Είδα έναν άσχημο εφιάλτη και δεν μπορώ, θέλω το άγγιγμα σου!"

"Συγνώμη, όχι τώρα. Θα πάω στο γραφείο μου"

"Jungkook σε χρειάζομαι!"

"Πιο μετά.." Την φίλησα στο μέτωπο και έφυγα, πήγα μέσα στο γραφείο και έκοβα βόλτες εκεί. Μιλουσα και με τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό.. Δεν μπορώ να της το κάνω. Είναι και ο κολλητός μου στην μέση

Όταν έφυγε για να πάει σε εκείνη την εξωτερική δουλειά που δεν μου είπε, εγώ κάθησα στο σαλόνι και έβλεπα τηλεόραση, αλλά με πήρε ο υπνος και είδα έναν άσχημο εφιάλτη!

Έβλεπα τον Tae να με βιάζει ξανά και ξανά και αισθανόμουν τον ίδιο πόνο με εκείνη την φορά, στο τέλος ξυπνησα. Ήμουν τρομαγμένη, πήγα να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου μπας και ξεχαστώ λίγο. Αλλά δεν γινόταν το σκεφτόμουν συνέχεια και συνέχεια. Ηρθε σπίτι επιτέλους ο Jungkook και αισθάνθηκα ασφαλείς πάλι.

Θέλω να το ξεχάσω αυτό που έγινε με τον Tae.. Δεν θα με αφήσει ήσυχη, θα το σκέφτομαι ξανά και ξανά και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ.. Πάει εγώ θα του το πώ και δεν με νοιάζει τίποτα. Θέλω απλά το άγγιγμα του Jungkook πάνω μου.

Όταν του το είπα τον είδα όμως αφηρημένο, θα πήγαινε στο γραφείο του και θα το έκανε μετά. Μα εγώ τον έχω ανάγκη τώρα! Γιατί μωρέ Jungkook? Δεν θέλω να θυμάμαι άλλο αυτό που πέρασα! Θέλω να θυμάμαι το δικό σου άγγιγμα!

Πήγα πάνω και έφτασα στο δωμάτιο μου, όπου και μπήκα μέσα. Έκλεισα την πόρτα πίσω μου, έβαλα την πλάτη μου πάνω της και κατέβαινα πρός τα κάτω σιγά σιγά.. Σηκώθηκα από το πάτωμα πάλι αργά και έπεσα στο κρεβάτι μου, έχωσα το πρόσωπο μου στο μαξιλάρι μου και έκλαιγα περισσότερο!

Έφυγα από το γραφείο και έψαξα παντού στο σπίτι να την βρώ, έτρεχα. Κάποια στιγμή αφού δεν την βρήκα σκέφτηκα να την ψάξω στο δωμάτιο της, λογικό μου φαίνεται να είναι εκεί! Ανέβηκα πάνω και όταν έφτασα στην πόρτα της δεν χτυπησα, απλά μπήκα. Άνοιξα σιγά την πόρτα και την είδα να κλαίει έχοντας το κεφάλι της χωμένο στο μαξιλάρι.

Ξανά έκλεισα την πόρτα και έπεσα σιγά σιγά στο πάτωμα, έχοντας την πλάτη μου πάνω της! Μα τι μαλάκας είμαι! Εγώ φταίω που κλαίει! Εγώ την έκανα να κλαίει.. Συγνώμη. Γιατί να μην πάω μέσα να της δώσω αυτό που θέλει? Όχι απλά καθόμουν εκεί και άκουγα! Καθόμουν και την έκανα να κλαίει αντί να την ευχαριστήσω.. Τι μαλάκας!

Κάποια στιγμή άκουσα απόλυτη ησυχία και παραξενευτηκα.. Σηκώθηκα από το πάτωμα, σκούπισα τα μάτια μου από το κλάμα και άνοιξα την πόρτα της. Την είχε πάρει ο υπνος. Πήγα κοντά της και κάθησα δίπλα της. Κάθησα στο κρεβάτι της και την παρακολουθούσα.

"Συγχώρεσε με... Θελω απλα να σε προστατέψω. Θέλω να σου κάνω έρωτα αλλά όχι... Οχι ακόμα..!" Είπα χαμηλόφωνα καθώς χαϊδευα τα μαλλιά της.

Με τον αντίχειρα μου σκούπισα το μάγουλο της και αφού είχα σιγουρευτεί ότι κοιμάται, ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα στην αγκαλιά μου. Συνέχιζα να της χαϊδευω τα υπέροχα αυτά μαλλιά της και την φίλησα στο μέτωπο. Αμέσως μετά την φίλησα απαλά στο στόμα για να μην την ξυπνήσω..

"Είσαι ότι πολυτιμότερο είχα ποτέ στην ζωή μου.. Δεν θα αφήσω να σε πληγώσει κανένας.. Ούτε εγώ θα αφήσω ποτέ τον εαυτό μου να σε πειράξει...!"  Γλυκιά μου πριγκίπισσα.. Όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβεις.. Θα γίνεις δική μου. Έως τότε θα σε προσέχω και θα σε φροντίζω απλα!

➮ Master's toy.【정국】✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα