9ο

3.1K 318 163
                                    

"Τι έγινε δεν θα μου πείς?" Με ρωτησε

"Εεε.. Δεν ξέρω είμαι μπερδεμένη! Δεν ειχα τετοια ασθηματα γι-για εσενα.."

"Δεν νιώθεις τίποτα για εμένα?" Δεν απαντησα και με κοιταξε χαμογελαστος 

"Ξέρω είναι στην μέση ο Jungkook!"

"Συγγνώμη Tae! Αλλά δεν μπορώ να σου πώ είμαι μπερδεμένη!"

"Εντάξει θα σου αφήσω χρόνο να το σκεφτείς λίγο"

"Ευχαριστώ!" Πράγματι είναι αλήθεια είναι παρά πολύ μπερδεμένη. Όσο και να μην αφήνω τον Jungkook να με αγγίζει μου αρέσει

"Με ακούς? Σου μιλάω τόση ώρα!"

"Εε? Ναι ναι σε ακούω, συγγνώμη!"

"Είσαι έτσι από την ερώτηση που σου έκανα?"

"Όχι κάτι δικά μου σκεφτόμουν, αλλά σε ακούω τώρα πές μου!"

"Εντάξει τότε!" Αφού μιλούσαμε, είπα τον Tae να με πάει σπίτι για να κοιμηθώ γιατί ζαλιζομουν λίγο. Αφησε τα λεφτά στο τραπέζι και φυγαμε, με έβαλε στο αυτοκίνητο και μου κουμπωσε την ζώνη. Φτάσαμε σπίτι και ο Tae χτυπησε το κουδούνι για να του ανοίξει ο Jungkook.

"Ποιο- Υ/n! Τι έπαθε?" Ειπε εκεινος

"Δεν αισθανόταν καλά και την έφερα σπίτι!" Ανέβηκα απάνω και άκουσα φωνές από τι σαλόνι, λογικά θα τσακώνονται! Θα του φωνάζει ο Jungkook μάλλον, Αχ δεν ξέρω! Μετά από αυτό έπεσα ξερή στο κρεβάτι μου και κοιμήθηκα.

"Ρε τι έγινε? Τι της έκανες?"

"Τίποτα! Σου ειπα δεν αισθανόταν καλά και την έφερα σπίτι αυτό!"

"Πρίν φυγει όμως ήταν μια χαρα!"

"Τι έγινε Jungkook τι σε νοιάζει εσένα τόσο πολυ?"

"Ξέρεις Tae είναι κοπέλα που δουλευει σπίτι μου! Λογικό να νοιάζομαι δεν νομίζεις?"

"Όχι! Και εγώ που είμαι το αγόρι της δεν κάνω έτσι! Καληνύχτα Jungkook! Ομως θα μάθω τι κρύβεις, είμαι ο κολλητός σου μην το ξεχνάς!"

"Ναι ναι καλά!" Με νευρίασε βραδιάτικα! Τι έπαθε η Υ/n μου? Είναι καλά? Ανέβηκα τις σκάλες γρήγορα και έφτασα στο δωμάτιο της. Χτυπησα την πόρτα και δεν μου απάντησε, έτσι την άνοιξα. Είχε πέσει στο κρεβάτι με τα ρούχα και χωρίς καν να σκεπαστει.

"Πφφ πεντάχρονο!" Ήταν πολυ γλυκιά έτσι όπως την πήρε ο υπνος, την γυρισα, της έβγαλα τα ρούχα και κοίταξα τριγύρω όπου είδα της πιτζάμες της. Τις της έβαλα, την σήκωσα στον ώμο μου άνοιξα το πάπλωμα και την έβαλα μεσα, την σκέπασα καλά για να μην κρυώνει το βράδυ και καθόμουν και την κοιτούσα.

"Ειλικρινά είσαι σαν πεντάχρονο! Για αυτό είμαι ερωτευμένος μαζί σου! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολυ σε θέλω!" Της χαιδεψα τα μαλλιά και την φίλησα πρώτα στο μέτωπο, μετά στην μύτη, στο τέλος της έδωσα ένα γλυκό φιλί στο στόμα και έφυγα από το δωμάτιο της με βαριά καρδιά γιατί ήθελα να κοιμάμαι δίπλα της, να την είχα αγκαλιά, να την φιλούσα, να της κάνω έρωτα και δεν μπορουσα, αλλά κάποια στιγμή το υπόσχομαι. Όσο δυσκολο και αν είναι θα γίνει, γιατί την θέλω όσο τίποτα στον κόσμο!

Πήγα στο δωμάτιο μου και εγώ μετά από λίγο και με πήρε και εμένα ο υπνος. Το επόμενο πρωί όταν ξυπνησα υπήρχε πολυ ησυχία στο σπίτι και παραξενεφτηκα, πήγα στο μπάνιο να πλυθω και να κάνω την συνηθισμένη μου ρουτίνα. Αφού βγήκα κατευθείαν πρίν πάω για πρωινό πήγα στο δωμάτιο της Υ/n να δώ αν ξυπνησε. Άνοιξα σιγά σιγά την πόρτα και την είδα που κοιμόταν ακόμα από χθες, όποτε βρηκα την ευκαιρία και ξάπλωσα δίπλα της.

..

Ξύπνησα το πρωί με ένα κεφάλι καζάνι και πήγα να πάρω το κινητό μου που ήταν πάνω στο κομοδίνο αλλά δεν μπορουσα, γυρισα να κοιτάξω

"Αααα!"

"Καλημέρα και σε σένα!"

"Τι κάνεις εδώ? Μαζί κοιμηθήκαμε? Φοράω τίποτα?" Και αυτομάτως κοίταξα το σώμα μου και είδα ότι φορουσα πιτζάμες. Ουφφφ πάλι καλά! Κάτσε.. Εγώ χθες δεν άλλαξα!

"Ναι το κάναμε και είπα να σου βάλω ρούχα να μην κρυώσεις!"

"ΤΙΙΙΙ?"

"Ηρέμησε σε πειράζω! Όχι δεν κάναμε τίποτα και δεν κοιμήθηκα μαζί σου! Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα!"

"Ααααα πάλι καλά!"

"Γιατί θα σου κακόπεφτα?" Ωχ τι του λένε τώρα?

"Ναι! Μια στιγμή.. Γιατί είμαι με πιτζάμες, αφού δεν άλλαξα εγώ χθες!"

"Ααα ναι! Παρεπιπτόντως έχεις πανέμορφο σώμα!" Σηκωσε τα φρυδια του

"Jungkook? Με ε-εντυσες εσύ?"

"Ναι! Και σε ξεντυσα και σε εντυσα... Όλα τα έκανα!"

"Ιιιι δεν πιστεύω να με άγγιξες!"

"Όχι δεν το έκανα.. Αλλά το έχω κάνει στο παρελθόν οπότε τι σε πειράζει?" Γελασε. Κοκκινησα και τον έσπρωξα να φυγει απο το κρεβάτι μου.

"Φυγε, θέλω να κάνω μπάνιο"

"Θές να κάνουμε μαζί?"

"Όχι βέβαια! Φυγε!"

"Έτσι μου αρέσεις πιο πολύ, εισαι γλυκιά όταν κοκκινίζεις τελικά! Μου αρέσει!"

"JUNGKOOK!"

"Καλά καλά φεύγω! Θα σε περιμένω κάτω, θέλω να σου μιλήσω!" Γυρισα το κεφάλι μου από την άλλη πλευρά για να μην τον κοιτάω και εκείνος με έπιασε και με φίλησε τόσο παθιασμένα που ξέχασα πως να αναπνέω! Αχ μωρέ Jungkook τι μου κάνεις?

➮ Master's toy.【정국】✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα