19ο

2.9K 282 159
                                    

Ήμουν στο σαλόνι του σπιτιού μου και στα χέρια μου κρατούσα το αδύναμο σώμα της. Είχα τρομερά νέυρα με τον Tae και δεν θα το αφήσω έτσι. Απλά τώρα πρέπει να προσέξω το κορίτσι μου. Την σήκωσα στους ώμους μου και ανέβηκα τα σκαλιά, πήγα στο δωμάτιο της και την ακούμπησα στο κρεβάτι της. Της αφαίρεσα τα ρούχα και έβαλα τις πιτζάμες της. Την πήρα πάλι στους ώμους μου και άνοιξα το πάπλωμα και την έβαλα μέσα, μετά την σκέπασα για να μην κρυώσει την νύχτα!


Ξεκίνησα να φύγω απο το δωμάτιο της, αλλά τελικά έκανα πίσω και σκεφτόμουν. Να κοιμηθώ μαζί της σήμερα? Θέλω να την προστατέψω. Στο κάτω κάτω δίπλα της θα ξαπλώσω και θα την πάρω αγκαλιά..


Ανοιξα το πάπλωμα και μπήκα και εγώ μέσα.. Στην αρχή την κοιτούσα και της χαϊδευα το απαλό προσωπο της, της χαϊδευα τα μαλλιά και την φίλησα στο μάγουλο. Μετά την φίλησα στο στόμα απαλά χωρίς να την ξυπνήσω, την πήρα αγκαλιά και κοιμήθηκα μαζί της. Είναι παράδεισος εδώ για εμενα!


Ξυπνησα και την έβλεπα ακόμα που κοιμόταν. Δεν ήθελα ούτε να σηκωθώ, ούτε να φύγω απο την αγκαλιά της. Ήθελα να είμαι εκεί.. Την κοιτούσα για πολύ ώρα μέχρι που άρχισε να ανοίγει τα μάτια της και εμένα η καρδιά μου χτυπούσε πολυ δυνατα. Ήταν τόσο όμορφη. Την χτυπούσαν και μερικές ακτίνες του ήλιου και ήταν το ομορφότερο πλάσμα που είχα δει ποτέ μου.

"Που είμαι?" Μου είπε

"Καλημέρα πριγκίπισσα!"

"Jungkook? Καλημέρα!"

"Πως νιώθεις?"

"Πονάω... Τι έγινε χθε- Jungkook? Ο Tae! Δεν πιστεύω να τον πείραξες!"

"Όχι δεν το έκανα! Όχι ακόμα!"

"Όχι σε παρακαλώ μην τον πειράξεις, άστον ήσυχο!"

"Δεν υπάρχει περίπτωση! Σε άγγιξε και εγώ θα τον αφήσω? Δεν προχωρησε πολυ έτσι?"

"Όχι δεν πήγε μέχρι εκεί"

"Ωραία. Γιατί είσαι δικιά μου! Δεν θα επιτρέψω να σε ακουμπήσει κανένας άλλος εκτός από εμένα!" Με φιλούσε παντού στο πρόσωπο, στα αυτιά, στην μύτη, στο στόμα εκεί έκατσε και λίγο και μου εδεινε παθιασμένα φιλιά. Κατέβηκε στην κοιλιά μου και με φιλούσε και εκεί παντού, με γαργαλουσε όμως, γαργαλιέμαι πολυ!

➮ Master's toy.【정국】✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα