13ο

2.8K 298 167
                                    

Έχω κλείσει μια εβδομάδα με τον Tae σαν πραγματικο κοριτσι του και με κάνει πολύ χαρούμενη, αλλά κάτι στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου δεν μου κάνει. Ακόμα μου αρέσει ο Jungkook, ακόμα είμαι ερωτευμένη μαζί του και δεν ξέρω πως να μην τον σκέφτομαι! Έχω μία εβδομάδα τώρα που παίζω το ίδιο παιχνίδι με τον Jungkook και δεν λέει να σταματήσει. Σηκώθηκα νωρίς σήμερα το πρωί και πήγα να του ετοιμάσω το πρωινό για να φάει. Μετά από λίγα λεπτά αφού το τελείωσα κατέβηκε και εκείνος.

"Καλημέρα!" Ειπε αδιαφορα

"Το πρωινό μου?"

"Είναι έτοιμο κυριε Jungkook!"

"Ωραία φέρτο στο γραφείο μου."

"Μάλιστα!" Έχει περάσει μια εβδομάδα από το σκηνικό που είχε γίνει και πλέον της μιλουσα ψυχρά, πράγμα που δεν ήθελα κάνω ποτέ, γιατί την θέλω! Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση! ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΤΑΞΗ!

"Υ/n!" Ήμουν απ'εξω από την πόρτα του γραφείου του, και θα του έφερνα το πρωινό με τον καφέ του, μέχρι που με τρόμαξε και πήγε να μου φυγει ο δίσκος. Τον έπιασα πάλι καλά αλλιώς πάλι θα τα άκουγα! Χτυπησα την πόρτα και μπήκα μέσα.

"Τι συμβαίνει?"

"Έλα εδώ τώρα!"

"Καλά ντε μην εξάπτεσαι!" Πλησίασα κοντά του, και με τράβηξε πιο κοντά. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Λές να με φιλήσει?

"Τι θες?" Του ειπα

"Γιατί τόσο ακαταστασία εδώ?" Αλήθεια τώρα, αυτό ήθελε και εγώ νόμιζα ότι θα με φιλούσε.. 

"Τι εννοείς, μια χαρά είναι!"

"Όχι δεν είναι! Και μην μου μιλάς στον ενικό!"

"Μάλιστα.. Συγγνώμη!"

"Πρέπει να τιμωρηθείς για αυτό!"

"Και με αυτό τι εννοείς? Εννοείτε συγνώμη!" Πήγαινε προς την πόρτα και την κλείδωσε.

"Νόμιζα ότι είσαι αφεντικό μου πια και πρέπει να κάνω ότι λές! Και οτι δεν με θέλεις όπως με ήθελες!"

"Ακριβώς για αυτό θα κάνεις ότι σου πώ!"

"Συγγνώμη κυριε Jungkook αλλά οι όροι του παιχνιδιού άλλαξαν. Μπορεί να κάνω ότι λές γιατί είναι η δουλειά μου και την έχω ανάγκη την δουλειά μου, αλλα αφού δεν θές εσυ, δεν θέλω ούτε εγώ! Όποτε μακριά μου! Άλλωστε εσύ έβαλες αυτό το παιχνίδι καιρός λοιπόν να το παίξουμε!" Με κοίταξε νευριασμένα

"Όχι αγάπη μου δεν κατάλαβες καλά! Όπως είπες είναι δικό μου το παιχνίδι, άρα εγώ βάζω ή αλλάζω τους κανόνες! Κανένας άλλος!"

"Και ποιοί είναι οι κανόνες σου?"

"Θα κάνω ότι θέλω εγώ και θα με υπακους!"

"Δεν σου τα'παν καλά! Αποκλείεται!"

"Κάτι λέγαμε για δουλειά?"

"Εντάξει θα το κάνω!" Την τυχη μου! Βρήκε ευαίσθητο σημείο και βάρεσε, άλλη μια φορά θα είμαι εγώ που θα τον υπακουσω! Αρε να είχα λίγο τσαμπουκά.. 

"Καλό κορίτσι!"

"Είμαι με τον Tae που δεν είναι σαν και εσένα! Σου το λεω να γνωριζεις"

"Γιατί τι ειμαι εγώ?"

"Ένα κακομαθημένο, εγωιστικό, ξεροκέφαλο μουλάρι! Τα θες όλα δικά σου χωρίς να νοιάζεσαι για τον άλλον! Αυτό είσαι!"

"Πώς με είπες?"

"Αυτό που άκουσες!" Του φώναξα και το είπα με νέυρα. Τον είδα που είχε αλλάξει δεκαπεντε χρώματα και με κάρφωνε στα μάτια, δαγκωνε τα χείλη του και με έκανε να τον θέλω, αλλά δεν θα το κάνω δεν πρόκεται! 

Όταν με έβρισε ένιωθα το σώμα μου μες τα νέυρα και την κάρφωνα στα μάτια με ένα βλέμμα άγριο. Κάποια στιγμή καθώς την κοιτούσα για να μην την φιλήσω και να κρατηθώ, δάγκωσα τα χείλη μου αλλα δεν γινόταν τίποτα την ήθελα εδώ και τώρα!

"Πές το πάλι αυτό που είπες!"

"Γιατί? Τώρα είσαι και κουφός, δεν ακούς?"

"Αρκετά κρατήθηκα!" Πήγα με φόρα στην μεριά της την έπιασα από το μπράτσο, και της έδωσα ένα παθιασμένο φιλί που όταν σταμάτησα να την φιλάω είχε μείνει και με κοιτούσε. Την έπιασα αυτή την φορά από την μέση και την πήγαινα στον τοίχο, μέχρι που άλλαξε τα σώματα μας και με κόλλησε πάνω του.

"Μην μου το παίζεις μάγκας!"

"Είμαι!" Είπε και με μια γρήγορη κίνηση έφυγε από τα χέρια μου και κόλλησε το μπροστινό μου μέρος στον τοίχο ώστε το πίσω μου να είναι πάνω του. Μου έπιασε τα χέρια και τα κρατούσε πίσω μου, με είχε ακινητοποιήσει τελείως.

"Τώρα είμαι?"

"Άσε με! Με πονάς!"

"Φυσικά και όχι! Το νιώθεις αυτό?" Μου είπε τρίβοντας το σώμα του πάνω μου 

"Θα σε καταγγείλω!"

"Ξεχνάς ότι είμαι το πρωτο όνομα στην Κορέα?"

"Εγω οχι, εσυ μήπως ξέχασες τους τροπους σου ή τους έχασες στον δρόμο?"

"Πές μου, το νιώθεις?"

"Ναι"

"Κάτσε καλά λοιπον μικρη μου Y/n"

➮ Master's toy.【정국】✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα