37. Kapitola

1.6K 134 55
                                    

Josh

Mason (Luke): píše Hanka124

"Hmm... To bude pětadvacet ran na holou, otče, měl jste mě poslouchat a neodmlouvat, " ten jeho zadek, a jak se chvěje díky vajíčku a strachu. Perfektní. Kalhotky jsou dole a už chápu, proč je Ross kupuje Brandonovi, je to tak sexy. Prvně po pohladím a pak ho začnu jemně plácat po zadku, přeci jen je to můj Josh a má v sobě tu hračku. "Dvacet dva... Dvacet tři... Dvacet čtyři a jedna je dvacet pět. Vidíte otče, zvládl jste to, ale doufám, že jste se poučil."

Zrychleně dýchám a snažím se nějak soustředit. Pozornost mi ale ruší slabé pálení a slast. Asi se zblázním. K tomu počítá každou ránu a já mám pocit, že se co nevidět udělám. Náhle skončí a já přivřu oči. Jsem nadržený. Hodně nadržený a nechci jen, aby mě dodělal jen... prostě obyčejně. Chci, aby si to užil pořádně i on. Pomalu se postavím na roztřesené nohy. Sleduje mě. Vylezu si na postel, lehnu si na záda a roztáhnu nohy. Rozpakům nezabráním. „Asi by bylo nejlepší, " mám úplně sucho v krku. „Kdybyste mi to poučení, abych si ho pořádně zapamatoval, aby jste mi ho dal pořádně..." Nevím jak to říct. Co když ho tím co dělám znechutím.

Vyrazil mi dech? Vážně? Je připravený? No, určitě je nadržený...Chvíli se na něj jen koukám, jak tam celý nejistý leží. "Otče, to bych od vás nečekal, " jdu pomalu k němu a oči mi snad musí úplně zářit. Kleknu si mu mezi nohy a pohladím ho na vnitřních stranách stehen. "Ale prvně si vás připravím a zbavím vajíčka, " oznámím ho, abych ho nevylekal a on si to nerozmyslel.

Upírám na něj svůj pohled. Celý se klepu a vyjeknu, když vyndá vajíčko. „Proč připravovat? " zakňourám. „Jsem roztáhlý dost." Plácne mě přes jednu z bolavých půlek a já zasténám. Brzy už cítím jeho prsty, doopravdy se za chvilku nechám ojet svým přítelem? „Udělám se, " zaskučím. Je to až moc intenzivní.

Už je roztáhnutý dostatečně, ale nechci, aby se ještě udělal, takže prsty chvatně vytáhnu. "Ne, ne, ještě ne... Uděláš se až s mým penisem hluboko v sobě, " šeptnu mu do ouška.

„Prosím, " zakňourám zoufale a sleduju, jak si nasazuje kondom. Kde ho ten úchyl vzal? Je tak malinkej a tak... Působí tak nevinně a přitom je to ďábel s velkým penisem. Začne se o mě otírat a mně už se z úst opět derou steny a prosby.

Pomalu se do něj zasouvám, bože, je tak úzkej, kdybych do něj zajel naráz, hned bych se udělal. A to jeho slastné sténání... Přivádí mě to k šílenství. Když jsem v něm po kořen, zastavím se, aby si zvyknul a abych si mohl prohlédnout výraz v jeho tváři. Doufám, že se mu to líbí jako mně a že ho to moc nebolí. "Otče Joshi, teď vás dostanu nad nebesa, " pronesu zadýchaně a pak se v něm začnu pohybovat.

Zvládám jen kňučet, už ani křičet nemůžu. Nohy mám až gymnasticky roztáhlé od sebe a on už na mě nebere žádné ohledy a tvrdě přiráží. Líbí se mi to. Moc se mi to líbí. „Ma-masone, " vydechnu a on mě konečně začne líbat. Úlevně vydechnu a po pár dalších přírazech se konečně udělám.

Když ho ke konci začnu líbat, jakoby ze mě všechno spadlo a já mohl létat. Bylo to tak osvobozující, tak dokonalé. Ve chvíli, kdy se kolem mě rozkoší stáhnul, myslel jsem, že se rozletím na miliony kousíčků, tak úžasný to byl pocit. Taky jsem se udělat a nemohl tomu uvěřit. My měli právě sex a já topoval.

V utajeníWhere stories live. Discover now