I. Különkiadás - Jack Edward Johnson👓

1K 38 2
                                    

Mielőtt belekezdenénk, NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT szeretnék kívánni, az egyetlen és utánozhatatlan: JACK EDWARD JOHNSONNAK!😍😍

Éppen a barátaiddal mész kosarazni. Egy hirtelen pillanatban kikapod az egyik barátod kezéből a labdát és nevetve futsz a kosárpalánk felé. A barátaid utolérnek, te pedig nevetve cselezed őket, majd zsákolsz egyet. Te vagy a legjobb kosaras, így mindhárman felcsattannak, amikor te nevetve kapod el újra a labdát. Éppen zsákolnál újra, amikor valaki elcselezi tőled a labdát. Összehúzott szemekkel nézed a szöszke fiút, ahogy az zsákol egyet, majd lepacsizik a haverjával.
-Nem vagy ideges Y/N? - kérdezi az egyik barátod.
-Ohh, dehogyis - nevetsz fel idegesen, majd ismét összehúzott szemekkel nézel a szöszke fiúra, aki önelégült mosollyal néz téged.
Neked dobja a labdát, de olyan hirtelen, hogy más nem tudott volna reagálni. Te viszont simán elkapod és elmosolyodsz, amikor látod a szöszke fiú és a haverja döbbent arcát.
-Játszani akarsz szöszke? Rossz emberrel kezdtél ki - mondod a fiúnak mosolyogva.
-Oh, igazán? - vonja fel fél szemöldökét mosolyogva.
-Igen - bólintasz, majd egy mozdulattal a mögötted lévő kosárba dobod a labdát, ami egy lepke könnyedségével esik át a gyűrűn. - Sosem hibázok - dobod neki a labdát, ő pedig ugyanolyan egyszerűen elkapja, mint te tetted pár percel ezelőtt.
-Én sem - mosolyodik el.
-Három a három ellen - mondod.
-Legyen - bólint a szöszke.
Az egyik barátod átáll a szöszke fiúhoz és a haverjához, ti pedig hárman maradtok.
-Mehet? - kérdezed.
-Mehet - bólint a szöszke, majd kezdetét veszi a meccs.
Mondhatni véres csatát vívtok, de élvezitek. Mindketten versengő típusnak látszotok. A meccs vége az lesz, hogy a szöszke véletlenül fellök te pedig hatalmasat esel, ugyanis pont ugrás közben lökött meg.
-Jajj, sajnálom - húz fel a földről bocsánat kérő arccal.
-Semmi baj - mosolyodsz el.
-Még be sem mutatkoztam - kap a fejéhez. - Jack Johnson.
-Y/N.
A barátaid közlik veled, hogy haza kell menniük és rögtön el is indulnak. Jack felajánlja, hogy haza kísér, amit te persze elfogadsz. Hazafele rengeteget beszélgettek és felismeritek, hogy mennyi közös van bennetek. A kaputokban Jack megkérdezi, hogy találkozhatnátok e valamikor, amire elhadarod a telefonszámodat és mondod neki, hogy majd írjon és megbeszélitek. Gyorsan bemész a kapun és magára hagyod a döbbent fiút.

Tudom, hogy nem megszokott hosszúságú, de ilyenek a preferencesek😂❤
Holnap még jövök valamivel/valamikkel, kitudja😂❤
Remélem tetszett az első preferences-em❤❤
Holnap (valószínűleg) tali ❤❤

Tudom, hogy nem megszokott hosszúságú, de ilyenek a preferencesek😂❤Holnap még jövök valamivel/valamikkel, kitudja😂❤Remélem tetszett az első preferences-em❤❤Holnap (valószínűleg) tali ❤❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Váratlan pillanat |✓|Where stories live. Discover now