37. Kapitola

126 7 0
                                    

Cara sa nevinne pozerala Murrayovi do očí. Murray si ju celú od hlavy až po päty premeral a potom si zahryzol do pery.

„Cara čo tu robíš?" spýtal sa jej, aj keď presne vedel o čo ide dievčaťu, ktoré takto oblečené stojí v chlapcovej izbe. Cara zaklonila hlavu tak že jej práv prameňov padlo do očí a vášnivo sa usmiala, čo na Murraya pôsobilo veľmi sexi.

„Sadni si hneď som tu!" Povedal Murray a išiel späť do kúpeľne. Cara ho poslúchla a sadla si na veľké mäkkú posteľ. Trochu ju to zabolelo, pretože toto isté jej povedal James, keď ho pristihla pri podobnej situácií.

Murray sa veľmi rýchlo vrátil, no na sebe mal už boxerky. Cara si stále v duchu opakovala, že ho musí brať ako Jamesa. „Je to James, Cara, James tvoja láska, James." Stále si opakovala v hlave ale uvedomovala si že je to len lož. Murray si prisadol k nej, pozrel sa jej do očí, ona mu pohľad opätovala. Chytil ju na koleno a pomaly prešiel vyššie, Cara sa mykla, ešte stále si nezvykla na jeho prítomnosť a už vôbec na jeho dotyky. Pozrel sa jej do očí, Cara hľadela na ruku, ktorú mal položenú na jej nohe.

„Som rád že si tu." Vyslovil veľmi pomaly a potichu. Cara prešla pohľadom s jeho ruky na jeho oči. Veľmi slabú chvíľu na seba pozerali. Potom sa k nemu Cara priblížila, prekročila ho čím si mu sadla na kolená, on ju prichytil a veľmi jemne jej prešiel po chrbte. Ona mu chytila tvár do dlaní, on jej gesto zopakoval s jednou rukou. Cara si ticho vzdychla, čo Murray nesmierne vzrušilo, začali sa náruživo bozkávať. Popri bozkávaní jej veľmi šikovne rozopol šaty. Začali sa navzájom strácať v bozkoch. Murray zasypal jej krk drobnými bozkami, čo Caru vzrušovalo. Prestala si uvedomovať že osoba, ktorá je teraz tak jemná, je v skutočnosti vrah, že bozky, ktorými ju teraz zasypáva nepatria jej láske.

Veľmi jemne a s ľahkosťou ju Murray položil na posteľ, ona sa mu dívala priamo do očí a on do tých jej, čakala kedy sa ich pery znovu spoja. Chytila ho za rameno a pritiahla ho k sebe, Murray jej v momente vtisol láskavý bozk. Pomaly jej rozpol podprsenku. Celú ju zasypal miliónmi bozkov, od krku až k brušku, kde ho zastavili jej nohavičky, ktoré s nej pomaly stiahol. Cara si svoju nohu omotala okolo jeho bedier, Murray si ju pridržal, až ... Mala pocit akoby dýchali spolu, akoby všetko okolo nich zmizlo, boli tam len oni a nič iné. Ich ruky sa preplietli, s bozkami ani jeden neprestával ...

„Murray?" začala Cara, ešte tak trochu zadýchaná, naplnená láskou. Murray ju pevne držal a jej rameno ešte stále bozkával. Cara sa pomaly otočila aby sa mu mohla pozrieť do očí, vtedy si uvedomila že tie oči nepatria jej láske.

„Cítiš tam Jamesa?" spýtala sa a pozrela na neho detským pohľadom. Murray sa nahneval, napol všetky svoje svaly, ruky zovrel v pästi a pozrel sa nenávistne do jej očí.

„Postav sa!" rozkázal jej Cara sa veľmi zľakla, nevedela čo bude nasledovať ale jej zámer nebol ho nahnevať. Murray vyskočil s postele a trhol s Carou, ktorá mala na sebe iba jeho tričko. Strhol ju k zrkadlu, postavil sa za ňu, Cara sa nemohla pozrieť na svoj odraz.

„Nedokážeš sa na seba pozrieť, ty špina." Povedal s nenávisťou a trhol s Carou tak že sa pozrela na seba v zrkadle. Nevidela tam seba, nevidela tam Caru, za ktorú sa pokladala, videla tam dievča, ktoré sa vyspalo s cudzím chlapcom, dievča, ktoré podviedlo svojho priateľa.

„Ide ti len o neho o nič iné. Čo si, si myslela? Hmm? Čo si, si od toho sľubovala?" začal hučať Murray, Cara nič nehovorila.

„Pozri sa na tie tvoje vlasy!" Care padli slzy s tváre.

„Toto keby videli tvoji predkovia, hanbili by sa za teba. Tvoj rod je veľmi starý, škótska svorka, čisto ženská, mocné vlčice, do tej svorky patrili len ženy, ktoré mali srsť sfarbenú presne ako tvoje vlasy, od koreňov čierne a konce biele ako sneh. Nemali viac mužov len jedného, vedeli že je ten vyvolený, len oni vedeli nájsť hneď toho pravého a nikdy by nespravili nič také ako ty. Nehľadali uspokojenie, v niekom koho neľúbia. Cara, si hanba svojej rasy!" Nahnevane pozrel do jej očí v zrkadle, potom sa pozrel na jej krk, na ktorý ju pobozkal.

„Toto je iná situácia. Sme spojený, aj keď myslíš na iného muža, som tu len ja nikto iný. Ty dobre vieš že sa ti už nevráti a preto vieš že musíš byť mojou kráľovnou." Cara sa strácala v slzách a strachu s toho čo bude, čo jej spraví Murray. Ten jej utrel slzy, prešiel jej po tvári až ku krku, na prstoch už nemal nechty ale pazúre. Cara sťažka prehltla.

„Budeš moja kráľovná!" Zopakoval Murray. Zuby sa mu zmenili na tesáky a išiel sa jej zahryznúť do krku s mienkou premeniť ju na vlkolaka. No Cara to nezvládla a s plačom veľmi hlasno zakričala.

„DANIEEEEEEL ..."

Stratila vo vlastnom plači, zatvorila oči a nedívala sa na to, čo sa deje okolo nej, mala strach, počula hluk a hlasy, no nevedela komu patria. Zrazu jej telo ochablo, zo strachom otvorila oči. Zľakla sa obrazu, ktorý mala razom pred očami.

Srdce vlkaWhere stories live. Discover now