35. Kapitola

146 6 3
                                    

„Tom je tu tá možnosť, teda skôr bola, ale už je to nie je možné. Murray je navždy v tele toho chlapca, už nie je cesty späť." Povedal smutne Daniel. Thomas moc nechápal, čo tým myslí ak nejaká možnosť bola, určite nejaké východisko nájdu.

„Aká je tá možnosť?" vyzvedal od kamaráta.

„Mal som to všetko zastaviť ešte keď sa dalo. To srdce je zakliate alebo niečo také, je nezničiteľné, môžeš ho dobodať striebrom a prežije to, nedá sa zničiť. Ale má slabosť, keď je už srdce v tele ale myseľ ešte patrí hostiteľovi je možné ho zabiť, navždy, vtedy je veľmi slabé a neprežilo by to." Pozeral priamo do očí Thomasovi.

„Bol si už tu, prečo si to nespravil?" spýtal sa ho.

„Nemohol som Tom." Smutne sa pozrel do zeme, presne tak ako to robieva jeho sestra.

***

Cara všetko povedala otcovi. Všetko čo sa stalo od zrodenia Murraya, dokonca mu povedala aj o Danielovi že sa stal vlčím strážcom. Charlie neveril vlastným ušiam. Vedel že s Murrayom to ľahké nebude ale toto netušil, mal veľký strach o svoju dcéru a aj syna. Uvedomil si to hlavne vtedy keď videl Thomasa v bolestiach na čistinke.

„Cara je to moja vina, prepáč srdiečko, keby nebolo mňa tak by sa to nestalo." Smutne sa pozrel dcére do očí. Až teraz prišiel na to čo vlastne spôsobilo jeho posadnutie, chcel sa zapísať do dejín svorky ako ten, ktorý priviedol Murraya k životu, teraz vie že v histórií bude ako ten, ktorý pomohol k zničeniu sveta. Netušil že môže niekto takto ublížiť jeho najbližším.

„Otec, netráp sa, nič mi nespravil, Daniel je môj hrdina vždy mi pomohol a nesklamal ani tento raz. Ak by si to nespravil stalo by sa to niekomu inému a možno by to bolo ešte horšie." Povedala Cara otcovi a objala ho.

***

Dni prebiehali presne tak ako pred príchodom Murray alebo Jamesa. Cara začala znova jedávať v jedálni, s Murrayom sa začala zbližovať aj keď mala strach a nenávidela ho ale snažila sa ako to len šlo. Murray nebol vždy dokonalí priateľ, vždy vyhrávala zlá stránka ale pri Care sa snažil byť dobrý. Nechcel jej už viac ublížiť aj keď jeho telo, telo mladého chlapca chcelo niečo iné, no snažil s tým bojovať. No všetky nervy si vyvrchoľoval na svojich betách a Carinom otcovi. Cara sním trávila dosť času a napriek tomu neprišiel na ich plán, nevedel ani to že nespáva vo svojej izbe a chodí ku Evanovi. Daniel bol stále väzňom vo vlastnom dome, s malej izby nevychádzal bol tam zamknutý, mal tam väčší komfort ako jeho predchodca. Thomas mu doniesol televíziu a nejaký hry na zabitie času. Charlie, Evan, Thomas, Cara a Daniel plánovali ako sa zbaviť Murraya alebo aspoň kde ho uväzniť. Chceli zabrániť ďalšej obety pri splne. Murray dal rozkaz Charliemu aby jeden s troch bol jeho syn. Daniel bol na to pripravený ale aj tak sa snažili prísť na to ako tomu zabrániť. Dan tiež prežíval vo svojom vnútri súboj, nezniesol myšlienku že jeho sestrička trávi čas s Murrayom.

***

„Spln je tu už o dva dni, nemáme čas, čo spravíme?" Spýtala sa Cara na každodennej schôdzi v Danielovej cele.

„To čo som hovoril už na začiatku, zdrhneš!" pozrel sa na svoju sestru majetnícky.

„Ak pôjde ona tak pôjdeme všetci. Tak znela dohoda hneď na začiatku." Pripojil sa do rozhovoru Thomas.

„Nikto nikam nebude zdrhať!" Povedal Charlie vodcovským tónom. „My máme plán. Ja viem Dan ani mne sa nepáči ale je to, to jediné čo máme." Pozrel sa smutne na Caru.

„Otec ja to zvládnem som pripravená." Povedal Cara.

„Cara, ak nám to má vyjsť, musíš to spraviť dnes večer aby sme už na spln boli členmi inej svorky." Dopovedal Evan a rozhliadol sa po miestnosti.

„Nepáči sa mi to!" podotkol Daniel.

„UŽ PRESTAŇ!" povedali všetci zborovo a nahnevane pozreli na Daniela.

„Cara, ak si pripravená môžeme začať." Cara pozrela na strýka prikývla.

„Ja sa pokúsim spojiť so svorkou bielych vlkov, budem dúfať že nás prímu." Vzdychol si Charlie.

„Dobre Charlie, ja pôjdem pripraviť jed, s ktorým omráčime Murraya. Daniel ty dnes pôjdeš do svojej izby, pretože nie je ďaleko od tej Murrayovej ale sľúb že nebudeš robiť problémy, ak toto nevyjde tak už viac šancí mať nebudeme." Pozrel prísne na Daniela.

„Nepáči sa mi to ale spravím všetko podľa plánu." Pozrel na Evana.

„Dobre, tak všetci máme čo robiť. Cara nezabudni o deviatej večer musíš byť u neho, nebráň sa ničomu, musí ti dôverovať. Charlie ty im musíš povedať že máme ich syna ale nie je to tak úplne on, musíme ho uväzniť ale my potrebujeme novú svorku. Tak šup, všetci do práce!" Zavelil Evan, všetci sa postavili a išli si po svojom.

„Už len aby to vyšlo." Zamrmlal si Evan pre seba.

***

Cara, sa veľmi výrazne namaľovala, čierne výrazne linky, červené pery. Vlasy si natočila, obliekla si to najviac sexi spodné prádlo, ktoré mala, navoňala sa výraznou vôňou a obliekla si čierne šaty, ktoré mala na sebe minulí rok na vianočnom večierku. Neobula si vysoké podpätky, išla bosá. Vyzerala veľmi príťažlivo ale necítila v tom dobre, mala veľký strach čo bude nasledovať. Budík v mobile jej začal zvoniť, bolo 21:00, čas kedy sa spustil ich plán. 

Srdce vlkaWhere stories live. Discover now