24. Kapitola- Déšť

792 68 0
                                    

Dnes opravdu krátká kapitola...prosím přečíst povídání na konci ^^

Thobias
,,Děkujíííí" zaculil jsem se a vešel dovnitř. Kývnul jsem na pozdrav milé, nehomophobní postarší paní za pultíkem a zasedl nám rohové místo u velikého okna.

Darián
S úsměvem jsem vešel za ním, pozdravil paní za kasou a sedl si na proti němu ,,Tak co si dáš?" Zeptal jsem se hledíc do jejich nabídky.

,,Asi si dám klasiku, čili horkou čokoládu" Odpověděl jsem s úsměvem a podepřel si rukou bradu, aby se mi na něj pohodlněji koukalo. ,, A ty si dáš co?" Zeptal jsem se, jelikož jsem nevěděl co má rád a také jsem chtěl objednávku nadiktovat.

,,Já si dám cappuccino" Zaklapl jsem desky a položil je na kraj stolu.

Během minuty k nám přišla jedna servírka a slušně nás pozdravila ,, Dobrý den, my bychom poprosili jednu horkou čokoládu a jedno cappuccino " Řekl jsem a ona zapisujíc si objednávku odešla.

Přes stůl jsem ho chytil za ruku a něžně ho palcem pohladil po jejím hřbetu. ,,Kampak plánuješ jít po tom?" Nadhodil jsem téma na konverzaci a slabě se usmál.

Zamyslel jsem se ,,Můžeme jít do parku..." Napadlo mě ,,... na to místo, kde jsme se začali bavit" Lehce mi zčervenali tváře.

Šťastně jsem se usmál ,, To zní hezky" Řekl jsem mu na to. Ještě jsme si povídali, když v tom nám slečna donesla naše pití.

Po dopití našich drinků jsme se zvedli, zaplatili a zase ruku v ruce se vydali směr park. Cestou začalo lehce pršet a tak jsme nakonec už běželi. Doběhli jsme do onoho parku, kde jsme se skryli do menšího altánku.

Oba jsme se smáli jako malé děti. Zakoukal jsem se na Thobiho, kterému z vlasů na tvář tekly kapky deště. Nemohl jsem tomu pohledu odolat a tak jsem ho rychle přitiskl na jednu ze zdí. Tvrdě jsem se mu nalepil na rty a v rukou jsem pevně stiskl jeho boky.

Vzdychl jsem mu do rtů a prsty jsem mu zapletl do vlasů, za které jsem hned začal jemně tahat.

Rukama jsem mu sjel na jeho zadeček, po kterým jsem ho následně i chytil a vyhoupl si ho na sebe.

Nohy jsme mu obmotal okolo pasu a rukama jsem se zapřel o jeho ramena, aby jsem si udržel rovnováhu.

Odtrhl jsem se od jeho rtů a svým čelem se opřel o to jeho ,, Chyběl jsi mi" Zašeptal jsem a vtiskl mu letmý polibek do koutku.

Uculil jsem ,,Věř mi, že ty mě víc " Pohladil jsem ho po tváři a polibek mu oplatil.

××××××××××××××××××××××××××××××××

Ayo ladies and gentlemen
Mám tu pro vás novou kapitolu a ještě si tu chci udělat reklamu...s kamarádkou jsme na jejím profilu začali psát novou knížku se jménem But this is incest a je to Vkook fanfikce...jestli má někdo zájem, tak jí můžete najít u BornToShipVkook... Každou podporu oceníme... Děkujeme^•^
No nic... Tak příště XD
-Elis ❤~❤

Smile, please (YAOI)Where stories live. Discover now