4. kapitola- Bazén

1.8K 138 11
                                    

Darián
Když pomineme přestávku mezi první a druhou hodinou, tak zbytek školy proběhl pohodově. Thobi se se mnou moc nebavil a tak jsem na něj po obědě čekal před školou.

Thobias
Nemám moc rád rvačky. Ano, tam ten si to určitě zasloužil, ale...i tak. Do konce školy jsem toho moc neřekl a na obědě jsem seděl s Katarine a Emou, které se ze mě snažily dostat přesný popis toho co se stalo, ale beznadějně. Vyšli jsme před školu a holky se pořád něčemu chichotaly. Najednou mě někdo čapl za ruku a odtáhl dál od ostatních.

Seděl jsem na zídce a vyhlížel Thobiho. Po chvíli vyšel ven s dvěma dívkami a podle podoby byla jedna jeho sestra, o které se včera zmínil. Přiblížil jsem se k němu, chytl ho za ruku a odtáhl pryč, přičemž jsem ho posadil na zídku, kde jsem před tím seděl já a stoupl si tak abych mu koukal do očí, takže...mezi jeho nohy.

Trochu vystrašeně jsem se na něj podíval a po uvědomění jak to asi vypadá trochu zrudl. ,,C-co?" Zakoktal jsem se a s mírným úsměvem sklopil pohled.

Nechápavě jsem naklonil hlavu na stranu a pak si to uvědomil, ale neměl jsem se k tomu odstoupit. ,,Takže za prvé" nadechl jsem se ,, ten kluk...jmenuje se Jordan je strašnej hajzl a všechny šikanuje"

Přikývl jsem, že poslouchám a nenápadně se podíval za jeho rameno kde stály holky, upřeně se na nás koukaly a tlemily se.

,,A za druhé" pokračoval jsem ,, bylo to varování, že jestli na tebe šáhne tak skončí hůř. Je to slizoun" zavrčel jsem a opřel se dlaní o kmen stromu vedle jeho hlavy, jenž rostl za zídkou.
(Protože proč ne XD)

Usmál jsem se ,,Tak vlastně děkuju" objal jsem ho a uslyšel dvojí ,, Awwwww" Na ty dvě jsem hned ukázal prostředníček.

Pousmál jsem se a objal ho nazpět ,, Nemáš zač" Pomohl jsem mu slést dolů a i s ním se vydal k děvčatům.

Došli jsme k nim a já se je rozhodl představit. ,,Takže děvčata toto je Darián-můj spolužák, kamarád a zachránce" uculil jsem se a pokračoval ,, toto je Katarine-má mladší sestra" ukázal jsem na blondýnku a následně na brunetku ,,a toto je Ema-její nejlepší kámoška." Vydechl jsem všechen vzduch a dal ruce v bok.

,,Ahoj" představil jsem se a zase se trochu pousmál. Všichni jsme se dali do pohybu a vyšli z areálu školy až do parku, který dělil naše cesty.


Došli jsme do parku a Darián s Emou chtěli odejít a tak mě napadl super nápad. Pošeptal jsem ho sestře a ta doběhla za brunetkou a já se rozeběhl za svým černovláskem ,, Počkej chvilku" zavolal jsem a chytil ho za ruku ,, nechtěl by si k nám domů do bazénu?" Otázal jsem se.

Otočil jsem se a zamyslel se ,, Asi bych přijít mohl" pokýval jsem hlavou na souhlas a znovu se otočil ,,nějak příjdu" zavolal jsem na něj a ještě zamával.

Radostně jsem se zasmál a doběhl za Katarine, která na mě mávala kousek od východu z parku ,, Příjde" zavýskal jsem nadšeně a pevně ji objal ,, Ema taky!" Opětovala mé nadšení a my se po chvilce objímání rozešli zpět domů.

Doma nikdo nebyl a tak jsem si došel do pokoje, kde jsem z tašky vyházel učení a hodil si tam plavky a ručník. Převlékl jsem se do černých kraťasů a bílého trička a vydal se k Thobimu domů.

Smile, please (YAOI)Where stories live. Discover now