9. kapitola- Oficiálně?

1.4K 108 8
                                    

Darián
,,Víš......chtěl jsem se zeptat jestli se mnou nechceš chodit" řekl jsem na můj vkus nepřirozeně rychle a trochu se začal červenat.

Thobias
Nejdříve jsem se na něj podíval dost nechápavě a po tom co mi otázka došla, jsem si skousl ret. ,,Ano moc rád" skočil jsem mu okolo krku a celkem vášnivě ho políbil...nemám nejmenší tušení, kde se to ve mě vzalo.

Do polibku jsem se radostně usmál a začal mu plenit ústa i jazykem, ruce jsem mu obtočil okolo pasu a vyhoupl si ho do klína. Ze rtů jsem přešel na jeho odhalený krček a začal na něj pokládat jemné polibky.

Naklonil jsem hlavu na stranu pro lepší přístup a slastně přivřel oči. Srdce mi bušilo jako o závod. Začal jsem Dariánovi prohrabovat vlasy a sem tam za ně lehce zatahal na důkaz toho, že se mi to líbí.

Začal jsem mu majetnicky vytvářet na krku malá znamínka. Odtáhl jsem se a pousmál se. Nikdo mi na něj nesáhne. Nikdo.

Podíval jsem se na něj a znovu ho začal líbat. Lehce jsem se na něm zavrtěl a nohy mu obmotal okolo pasu.

Rukou jsem mu vjel pod košili a hladil ho po bocích, zádech, jsem se dostal na hrudník kde jsem mu přejel po jedné bradavce.

Zaklonil jsem hlavu trochu dozadu a silněji se na něm pohnul. Vzápětí jsem ucítil bouli tlačící mě do zadečku...sám jsem na tom nebyl o nic líp. ,,Měli bychom jít" zašeptal jsem po tom co mě ovanul studený vánek.

Přikývl jsem a kousl se do rtu. Jak jsem se dokázal za takovou krátkou chvíli vzrušit?!? Pomohl jsem mu vstát a sám se i s lehkou bolestí zvedl. Chytil jsem ho okolo pasu a přivinul si ho k sobě.

Lehce jsem se o něj opřel a s úsměvem na tváři jsem si to potichu kráčel vedle něj. Okolo nás pohrávala příjemná atmosféra

Smile, please (YAOI)Where stories live. Discover now