80

1.3K 80 22
                                    


pp Layla

Ik hoorde iets dat ik liever nooit had willen horen......

-

Een lange piep vulde de kamer, dat afkomstig was van het apparaat dat aan zijn hart verbonden zat.

Zowat meteen word ik door een dokter de kamer uit geduwd, zodat ze alle ruimte hebben om hem te helpen.

Rustig loop ik naar een van de stoelen die in de wachtruimte staan.

Zonder dat ik het door heb beginnen de tranen al weer over mijn wangen te rollen. Ik.... Ik kan gewoon echt  niet meer zonder hem!

'' Layla!'' hoor ik opeens iemand achter mij roepen. Als ik om me heen kijk zie ik Alae staan.

' Ooh, hey Alae.'' zeg ik met een lach, ook al kan je van kilometers af al zien dat het een fake lach was. Maar ja, ik kan nu toch niet met een big smile hier gaan zitten terwijl de liefde van mijn leven op sterven ligt.

'' Schat wat is er aan de hand?'' vraagt ze me, en je kan zien dat ze echt bezorgt om me is.                ''het is Damin, d-d-de apparaat begon te piepen, en .. en .. en.....hij i-i-is waarschijnlijk dood!'' zeg ik huilend. Gelijk trekt ze me in een knuffel en zegt dat ik moet proberen rustig te blijven.

''Insha'Allah is hij niet dood, en als nu hij dood is ,was dat zijn mekteb! Allah s .w . t had het dan zo voor hem voor geschreven!'' zegt ze terwijl ze met haar hand door mijn haar heen gaat om mij te troosten. 

Als ik na een tijdje rustig ben geworden vraag ik haar wat zij hier eigenlijk doet.                                   '' Ik ben hier met Yasmina naar toe gekomen om jou en Damin te bezoeken, en aangezien jij niet in jou kamer was dachten we dat je misschien bij Damin was. en hier ben je dus ook!'' zegt ze tegen me.

'' Huh maar waar is Yasmina dan?!'' vraag ik haar terwijl ik snel om me heen kijk.

' Oow we kwamen Soufiane tegen en Yasmina is toen met hem mee gegaan naar de kantine om eten te halen, en ik wou ze even alleen laten dus ik ging maar alvast naar jou toen.''

'' Oke even serieus nu, is er iets tussen Yasmina en Soufiane?'' vraag ik haar terwijl ik haar doordringend aan probeer te kijken.

'' Nou Yasmina zegt dat er niks is, maar ik geloof het niet helemaal. Je kan gewoon aan haar zien dat ze hem leuk vind, alleen weet ik niet of hij haar ook leuk vind.'' zegt ze schouder ophalend.

''oooow Souf vind haar sowieso leuk! ik weet het echt 100% zeker! Souf is voor mij als een broer, ik ken m als sinds kleins af aan dus ik kan wel zien wanneer hij iemand leuk vind of niet.'' zeg ik lachend. Is er toch nog iets om om te lachen....

Weet je wat? Ik ga niet meer huilen om Damin tot dat de dokters naar buiten zijn gekomen om me te vertellen hoe het met hem gaat.

'' Dus als ik het nu goed begrijp vinden ze elkaar leuk alleen weten ze het nog niet van elkaar'' zegt ze met de nadruk op het woordje NOG. 

''Aai ik ruik hier een geniaal plan, is het niet?'' vraag ik haar nieuwsgierig. Ze begint gelijk eng te lachen. Gewoon precies de zelfde lach van de clown IT toen hij het kleine jongetje zijn arm eraf ging bijten.

Oké, terug naar het verhaal.

'' Dus ga je me nog vertellen wat het plan is, Alae?' vraag ik haar.                                                             '' Noop, pas als het plan begint ga ik het je vertellen want dan pas heb ik je hulp nodig!" zegt ze terwijl ze grijnzend voor zich uit kijkt.

Ik mocht haar al sinds dat ik haar heb ontmoet de vorige keer, maar nu vind ik haar ge-wel-dig gewoon! Met haar ga ik nog heel veel plezier beleven denk ik.



pp yasmina:


ik en Alae waren op weg naar de kamer van Layla toen we Soufiane tegen kwamen. Omg wat heb ik hem gemist, en besef ik heb m een 2 uur geleden nog gezien HAHAHA.

'' Hey dames wat doen jullie hier?'' vraagt hij ons terwijl hij Alae aan kijkt. Omg nee, dadelijk vind hij Alae nog leuk! kijk ik gun haar alle geluk natuurlijk en al die shit, maar Soufiane is van mij! Wacht! wtf sinds wanneer denk ik zo?!?!?!?!

'' We willen even langs Layla en Damin gaan. Ga je met ons mee?'' vraagt Alae aan hem terwijl ze me grijnzend aan kijkt.

'' UHm nee ik ga even wat eten in de kantine. Daarna ga ik ook naar Layla.'' zegt hij lachend.

'' Ooh nou Yasmina gaat wel met je mee dan hoef je niet alleen te zijn.'' zegt ze tegen hem.

''uhmmm maar waar ga jij dan heen?'' vraag ik haar verward.

'' ik ga alvast kijken of ze niet slaapt ofzo.'' zegt ze lachend. En eigenlijk bijna gelijk nadat ze dat had gezegd liep ze weg.

'' Dus, hoe gaat het?'' vraagt Soufiane me.

het liefst wil ik  zeggen dat het voelt als of er een bom ontploft in mijn buik en dat mijn hart niet normaal hart bonkt! maar het eigen wat ik zeg is:'' goed hoor, en met jou?''

pffff, oke ik geef het toe! ik vind Soufiane leuk..... mischien.....


'' Ook goed! Ik heb echt medelijden met Layla!'' zegt hij dan opeens uit het niets.                               '' hoezo dan?'' vraag ik hem verbaasd. Want tja, er is eigenlijk helemaal niks aan de hand nu met haar toch?

'' Nou, kijk ik ken haar al sinds ze een kleutertje was en ik heb altijd een hele goede band met haar gehad. na...... na het overlijden van mijn gezin heb ik haar behandeld als mijn eigen zusje. kijk ik zag haar altijd al als mijn zusje, alleen voelde ik me na die gebeurtenis nog meer verantwoordelijk voor haar! En zij heeft zo veel mee gemaakt het afgelopen jaar, gewoon niet te beschrijven meer!'' (daarom kan ik het ook nu beschrijven! x schrijfster)

Wauw..... ik wist niet dat hij zo over haar dacht! en ik wist het ook niet over zijn gezin.....

Ik dacht dat hij eerder zo een vriend van haar broer zou zijn die te beschermend voor haar zou zijn, maar er zit dus gewoon een heel verhaal achter.

Ik weet blijkbaar denk ik niet eens de helft van wat er met haar gebeurt is! Het enige dat ik weet is dat haar ouders weg zijn, en dat ze een relatie met Khalid en met Damin heeft gehad.

En dit lijkt me al veel, laat staan de dingen waar ik nog niks van af weet.


zo kipnuggetjes van me! ik denk dat ik hier met 1131 worden wel een verbeterig heb gemaakt! @babbbyygirlll is dit deel goed gekeurd hahahaha.



Is  dit mijn mekteb...(deel 1)(herschrijvend)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu