Deel 66

1.3K 97 14
                                    

Pp alae:

Ik had net Yasmina gebeld en ze zei me dat die ene layla in het ziekenhuis ligt. Wollah ik vindt haar echt zielig. En het is ook zo erg wat ze allemaal heeft meegemaakt en wat ze nog koet meemaken.
Ja ik weet overal van want ik kom ook vaak bij Yasmina langs en dan is Khalid er meestal ook jammer genoeg.......

Mohiem  toen ik had opgehangen had ik gelijk mijn kleren aan getrokken en ik ben nu bezig met mijn hoofddoek. Als ik die klaar heb ren ik naar beneden en pak de auto van mijn zus. Vind ze vast niet erg toch?

Hahahhaha wie hou ik voor de gek ze gaat me vermoorden😂.

Me3hlish ik ga gewoon. Ik pak snel de sleutels en ren naar buiten naar de auto.

Als ik bij de auto aan kom stap ik snel in en begin met reiden terwijl ik tegerlijkertijd de routeaanwijzer in vul. Of hoe je dat ook noemt want heb geen idee hoe ik met de auto bij het ILOVECHOCOLAT ziekenhuis kom. Na een minuutje heb ik m gevonden . Snel rij ik richting het ziekenhuis.

Pp soufiane

Shit man! Yasmina heeft me net heel het verhaal verteld! Wollah ik mocht Khalid van te voren al niet! Maa nu, klaar hij gaat zien! Niemand komt aan layla! De is mijn zusje!

Kijk ik ga jullie iets vertellen dat niemand behalve de boys en layla over mij weten.

Ik had vroeger een zusje. Maar toen ik 12 was was zij 8 en we gingen onderweg naar Marokko. Wij dachten het gaat de beste vakantie ooit worden maar dat hadden we mis....

We waren in Spanje gestopt omdat we het zo warm hadden en we dachten is wel leuk om even te gaan wandelen. Dus dat deden we ook.

We hadden de hele stad gezien en liepen richting het strand. Het was zo mooi echt waar! Maar het rare was dat het extreem rustig was op die plek! Je zag bijna niemand.

En toek gebeurde het....

Er reed een Hummer over het strand met een stuk of 5 mannen met stuk voor stuk een geweer in hun hand. Mijn zusje riep al dat er pistolen waren maar  wij dachten was grapje.

Tot dat ik het ook zag. Ze hadden hun geweren in de hand en begonnen te schieten. Ik begon te schreeuwen en rende naar mijn zusje toe maar het was al te laat....

Ze was geschoten.

En toen ik om keek zag ik dat mijn ouders ook geschoten waren....

Ze waren dood............:

Eey wat vinden jullie van het verleden van soufiane?

En trouwens ik ga binnenkort dit boek een nieuwe kaft geven!

Ooh en lees mijn 2 andere boeken ook xxx

Bad choices / rwina ❤️❤️❤️

Is  dit mijn mekteb...(deel 1)(herschrijvend)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu