Deel 6

3.4K 180 7
                                    

Pp layla:
'Layla opstaan snel anders kom je toelaat!' Roept mijn moeder terwijl ze de gordijnen open maakt en mijn deken van me aftrekt.

'Hoelaat is het dan yemma?' Vraag ik haar nog half slapend. Ik ben echt geen ochtend mens.

'Het is al 8 uur! Yallah, opstaan.' Snel neem ik een korte douche van 5 minuten. Wanneer ik uit de douche kom zie ik dat mijn moeder mijn bed heeft opgemaakt. Snel doe ik mijn lingerie aan en trek mijn roze jurk aan die tot net onder mijn knieen komen met een zwarte panty. Verder doe ik wat olie in mijn haar en ren naar beneden met mijn tas in mijn hand.

'beslama yemma! Ben om 5 uur thuis.' Roep ik terwijl ik naar mijn fiets toe loop, maar als ik bij mijn fiets zie ik dat mijn band lek is. Dan maar lopen. Ik zou zo ie zo te laat komen.

Trouwens hou wilde ik uberhauot gaan fietsen? Ik heb een jurkje aan. Je merkt duidelijk dat ik nog half slaap.

Perspectief Damin:
Shit! Waarom moet ik me altijd verslapen. Snel ren ik naar buiten naar mijn scooter en kijk op mijn telefoon om te weten hoe laat het is. Fuck nee! Nog maar 5 minuten!

Snel rij ik naar school maar als ik langs het park kom zie ik Layla daar lopen. Ik weet niet waarom maar ik vindt het zielig dat ze moet lopen dus rij ik naar haar toe.

'Ewa Layla, kom achter me!' Zeg ik terwijl ik achter me klop.  Ze kijkt me twijfelend aan. Begrijpelijk na gister.

'Ik bijt niet hoor! Of wil je veel ste laat komen?' Vraag ik haar terwijl ik lach.

'Uhm nee tuurlijk niet. Dankje...' zegt ze lachend. Het kan dat het aan mij licht maar volgens mij is ze aan het blozen. Oke........

ik voel dat ze achter me gaat zitten en dat ze haar handen om mijn middel heen doet. Ik weet niet waarom maar door haar aanraking krijg ik een raar gevoel... ik kan en wil het niet uitleggen. Als dit maar niet verkeerd uit gaat pakken. Dat is niet verstandig voor mij, maar al helemaal niet voor haar.

Perspectief layla:
Voorzichtig zet ik mijn handen om zijn middel. Ik moet me inhouden om hem niet te knuffelen. Wacht wat? Layla calm down. Je bent nog aan het slapen. Je bent slaapdronken. Je kan niks aan deze gedachten doen oke...

Dit voelt goed maar ook weer zo verkeerd!! Ik haat hem, want hij bedrijgd mij en hij heeft me veraden bij mijn ouders. Dus waar ben ik mee bezig?!

Voor ik het weet zijn we al op school aangekomen. Jammer genoeg zijn we toelaat want ik zie allemaal klassen naar mij en Damin kijken.

' Kom Damin schiet op! Misschien hoeven we dan geen briefje te halen.' Roep ik snel terwijl ik op hem wacht. Hij heeft ne gebrachg dus ik wacht wel even op hem. Is wel zo netjes.

'Ja kom dan snel!' Zegt Damin terwijl hij mijn hand vast pakt. Ik blijf even versteend staan kijken naar onze handen. Maar Damin vroeg al gauw wat er was. Ik ging meteen over naar de ontkenningsfase.

'Niks!' Zeg ik en ik voel gwn dat ik vuur rood wordt. Snel rennen ik en Damin hand in hand naar onze klas toe. Ik wil gelijk de deur open doen maar Damin houd mij tegen.

'Wat is er!' Vraag ik terwijl ik hem in zijn ogen kijk. Zijn mooie fel blauwe ogen. Wollah die zijn zo mooi hè! Damin duwt me zonder te antwoorden tegen de muur aan en bijt op zijn lip.

Ik kijk van zijn ogen naar zijn lip en Zo weer terug. En opeens voel ik zijn zachte warme lippen op de mijne. Maar in plaats van hem van me af te duwen trek ik hem juist tegen me aan. Ik weet niet waarom maar het voelt gewoon zo goed. We bleven maar door zoenen tot dat de deur van ons lokaal wordt open gedaan..........

Wie zal de deur open doen en wat gaat er gezegd worden?! Sorry voor dit saaie/ kleine stukje. Ik beloof dat het volgende stuk veel langer gaat worden❤️

Is  dit mijn mekteb...(deel 1)(herschrijvend)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu