Deel 2

4.4K 229 27
                                    

De volgende dag.

'Layla, ga je mooi aankleden! De nieuwe buren komen zo! En o wee als je niets netjes draagt he!' Roept mijn moeder van onder aan de trap.

' ja mama!' Roep ik terug terwijl ik Snel ik mijn kast kijk . Uiteindelijd pak ik een wijn rode bloes die tot mijn knieen komt met daaronder een simpele zwarte broek. Verder doe ik alleen wat argan olie in mijn haar en thats it!

"Tring Tring Tring " hoorde ik opeens de bel gaan. Ze zijn er! Hmm ben benieuwd.

Snel keek ik nog een laatste keer in de spiegel om te kijken hoe ik eruit zie en dan loop ik naar beneden.

Rustig open ik de woonkamer deur aangezien mijn moeder ze al naar de woonkamer heeft gebracht. Ik loop de Kamer in en kijk even rond tot mijn grote verbazing zie ik de jongen van gister avond op mijn bank zitten. Wanneer ik merk dat hij mij ook aankijkt kijk ik gelijk naar beneden. Waarom moet uitgerekend hij hier zitten?!?!

'Salam bentie!'roept de vrouw  die waarschijnlijk zijn moeder is en geeft me de gebruikelijke wangkussen.

'Salam geltie. Ik ben layla." Begroet ik haar beleefd terug.

De oudere man begroet ik met een hand. Daarna kom ik bij een jongen en een meisje vaneen jaar of 6/7. En tot slot kwam ik bij de jongen met blauwe ogen. Zoals bij iedereen stelde ik mezelf voor.

'Salam, ik ben layla..'zei ik terwijl ik hem strak in zijn ogen aan kijk.

'Ik ben Damin.' Zei hij . Heel even bleven we elkaar aanstaren tot dat mijn broer binnen kwam. Snel ging ik zitten op de bank tegenover damin.

' layla kan je voor mij maar de winkel gaan? Ik heb een lijstje voor je klaar liggen in de keuken.' Vraagt mijn moeder wanneer ze de woonkamer inloopt en naast de moeder van Damin gaat zitten.

'Isgoed yemma ik ga gelijk!' Zeg ik terwijl ik op sta maar ik word tegen gehouden door de buurvrouw.

'Benti laat Damin met je meegaan! Hij weet nog niet waar de winkels zijn enzo. Dan wijs je hem meteen een beetje de weg en hoef jij niet in he eentje te gaan." Zegt ze tegen me.

Ik antwoorde beleefd met:'als hij mee wilt....' in mijn ooghoek zag ik hem opstaan en richting de gang lopen . Snel liep ik ook naar de gang en deed mijn schoenen aan. Waarom gaat hij nou mee pfff.....

'Zo layla toch..'zei hij  terwijl hij de voordeur achter zich dicht deed en naast me kwam lopen.

'Je weet heel goed hoe ik heet! En ik weet ook dat jij het gister avond was, dus denk maar niet dat je gewoon tegen me kan gaan praten!' Zeg ik boos terwijl ik hem strak bij zijn arm vast pak.

'Ze3ma Hc doen nu! Gister durfde je niet hè!' Zei hij grijnzend.

Perspectief Damin:
'Wat z3ma hc doen nu! Je kan beter je bek dicht houden tegen mij, sukkel!' Zegt ze terwijl ze me echt boos aankijkt. Damn ze is nog steeds even aantrekkelijk als toen....

'Wajow doe rustig, je hoeft geen hele drama te maken hoor!' Zeg ik terwijl ik haar hand vast pak. Ik weet niet waarom ik dat doe maar ik wil haar hand niet loslaten. Klinkt waarschijnlijk hartstikke gay maar het voelt fijn.

Je ziet haar blik gelijk veranderen wanneer ze naar onze handen kijkt. Verward trekt ze haar hand terug, dat kan je van haar gezicht af lezen.....

Grijnzend staar ik haar aan.

Laat in de reacties horen wat je er van vindt❤️😘 xx Mina

Is  dit mijn mekteb...(deel 1)(herschrijvend)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu