Deel 15 H

3K 156 14
                                    

Perspectief Damin:
Wat heb ik gedaan! Ik heb Layla gwn een bloedneus geslagen!! Maar Wollah het was niet voor haar bedoelt , ik voel me nu zo schuldig. Maar het komt ook allemaal door die imad!

*even imad voorstellen.*
Imad: 19 jaar. Zit bij mij en layla in de klas. Half Marokkaans half Algerijns. (Net als layla!) zwart haar en groen/grijze ogen.

Imad is nu al meer dan 5 jaar verliefd op layla maar layla heeft niks door. Terwijl verder iedereen het ziet. Maar elke keer als wij het aan imad vragen ontkent hij het. Maar hoe ik het weet? Hij was een keertje high en toen vertelde hij het. Maar maakt niet uit. Ze is van mij.

Back to the point:
Ik zie layla bij imad op schoot terwijl imad haar tranen weg kust. Dat maakt mij zo Parra!

'A zemmer blijf met je poten van haar af ja!' Roep ik boos terwijl ik boos naar hun toe loop. Ik zie dat layla me geschrokken aankijkt en imad kijkt boos. Wollah als zij nu niet op zijn schoot zat had ik hem allang vermoord.

'Damin, volgensmij kan je heel goed zien dat ik geen homo ben aangezien ik hier nu zit met layla dus.....' zegt imad opeens lachend. Ik wist het. Hij is weer is bezig met layla van mij af te pakken.

'Ewa bradda, zij ziet niks in jou want ze zei net zelf ook al dat ze je niet wilde kussen. En als ze het nu opeens wel wilt is ze gewoon een vieze hoet!' Roep ik boos. Ik zie layla ook heel boos worden.

Samir die duidelijk geen zin heeft in ruzie loolt de woonkamer uit. Naar waar? Geen flauw idee.

Perspectief layla:
Noemde die flikker mij nu een hoer?!

'Hoe noemde je mij!' Zeg ik boos maar ik blijf toch op imad's schoot zitten.

'Je hebt me wel gehoord. Je bent gwn een vieze hoer.' Roept hij boos terug. Ik merk dat imad boos op wilt staat maar al snel duw ik hem terug tegen de bank aan en druk mijn lippen tegen die van hem aan. Eerst leek hij te schrikken hiervan maar daarna kuste hij mij intens terug. Ik weet niet hoelang we aan het kussen zijn maar het lijken wel uren te duren.

Perspectief imad:
Ik wil opstaan om Demin weer te slaan als layla me ruw terug duwt tegen de bank aan. Maar Wnr ik haar aankijk kust ze me! Eerst schrok ik hiervan maar daarna kuste ik haar intens terug.

Ik zette een hand op haar onderrug en een hand onder haar kin. WAJOOW wat doet zij met mij! Ik voel werkelijk een hele dierentuin in mij! Zij word mijn vrouw! Daar ga ik alles aan doen. Ze duwde me zachtjes van haar af om op adem te komen.

Ik weet gewoon dat ik hier met een mega grijns zit terwijl zij mij verlegen aankijkt. En dat samir me gaat vermoorden. Souf en younes zaten ons de heletijd aan te kijken terwijl wij bezig waren. Samir is buiten. Gelukkig maar want als hij dat net had gezien was ik dood geweest.

'Gast als ik jij dood wilt moet je haar nog een keer aanraken!' Zegt Samir woedend die plots de woonkamer in komt lopen. Damn ik ga dood.

' En jij layla. Ga je omkleden want je gaat met mij en younes mee naar de mac safe!'

'Ja ik kleed me gelijk om!' Zegt ze terug waarna ze naar boven rent. En Samir kijkt me woedend aan.

Perspectief layla:
Omg! Ik heb imad gwn gekust! En Damin is woedend weg gelopen. Ewa kifesh wat noemt hij mij een hoer. Hij is zelf een hoerenjong!maar ja hij gaat nog wel spijt krijgen van zijn beslissing hahahahah.

'LAYLA SCHIET OP!' Roept Samir vanonder de trap.

'Ja ik kom eraan. Ik doe snel mijn haren goed en maak een foto voor de spiegel:

Ik ren zo snel als ik kan naar beneden als ik de boys bij de auto zie staat moet ik er gwn een foto van maken:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ren zo snel als ik kan naar beneden als ik de boys bij de auto zie staat moet ik er gwn een foto van maken:

Ik ren zo snel als ik kan naar beneden als ik de boys bij de auto zie staat moet ik er gwn een foto van maken:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Het is alleen wel licht buiten)

wajoow gewoon mijn boy!

'die stuur je wel naar mij hé!' Vraagt younes.

'Tuurlijk broer!' Antwoord ik terwijl ik achter instap in de auto. De jongens stappen ook in en mijn broer zet het nummer: westside op. We zitten met z'n drieën lekker mee te zingen en dansen tot het stukje van killer kamal. Ik ben de enige blijkbaar die het stukje kent dus ik zit helemaal mee te rappen.

*ik ben van Noord Brabant .Eindhoven noord .Woensel noord. Ben gestoord .In mij hoofd zoals je hoort. Esko op de keyboard, kamal aan het woord. Dus ja er wordt gescoord en de kehjes zijn aan boort. Ik geef nooit antwoord aan de ibadresh. Elke nacht op kantoor. Geen ziekte wet.*

Pas na dit hele stuk te hebben gerapt kom ik er achter dat de jongens mij hadden gefilmd. ' jullie gaan zien als jullie dat filmpje nu niet heel gauw verwijderen!' Zei ik terwijl ik op younes zijn mobiel probeerde te kijken.

Is  dit mijn mekteb...(deel 1)(herschrijvend)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu